Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 37 764
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
 Laughing Обмислям включване в темата за август, където ще съм първенец.

# 91
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Здравейтеееее...
Да се включа малко и аз след като едва ви изчетох!
Моят бал мина страхотно!
Шефовете ми мислят от другия месец да почивам. Направихме интервю за заместник и сега съм, обучаващ  Mr. Green
На мен хем вече не ми се работи, хем не знам какво ще правя вкъщи...
Всички казват,че ще има какво, ама ааз.... Rolling Eyes

Много се радвам за всички вас и всичко, което се случва.Вярвам,че всичко, което е станало при вас/нас е за добро! Радостта за всички ще е голяма!

Мамите с болките и притесненията накрая ще са много щастливи с бебенца -  нали !?  Hug Heart Eyes

# 92
Lady April и аз съм накрая душко, спокойно няма да да сме сами  Peace  Но да ти кажа и аз се чувствам малко изостанала ама пък нашите бебета ще са "бебетата" на темата най малките Simple Smile
Хайде сега добро утро макар и доста мрачно. В Пловдив все 1 е есен само вали и няма грам слънце. Искам слънце  sun

GG BG от този бал снмки няма ли?

# 93
Lady April и аз съм накрая душко, спокойно няма да да сме сами  Peace  Но да ти кажа и аз се чувствам малко изостанала ама пък нашите бебета ще са "бебетата" на темата най малките Simple Smile
Хайде сега добро утро макар и доста мрачно. В Пловдив все 1 е есен само вали и няма грам слънце. Искам слънце  sun

и аз се включвам, ще си гукаме тука изтърсачките на темата, ама живи и здрави

# 94
  • Варна
Не ви пускам при августинките, или пък юнките! Искам ви тук!  Naughty  Hug
Lady April пуу дано доставката мине безпроблемно. Защо така? Толкова сложнотии за покупка на една количка..?!  ooooh!
Avencis и тук е така. .След малко мисля да слагаме гумените ботуши и екип и бой в локвите.  Mr. Green Хем детето ще е щастливо, хем аз ще успея да напазарувам.  Wink

# 95
  • Варна
Lady April пуу дано доставката мине безпроблемно. Защо така? Толкова сложнотии за покупка на една количка..?!  ooooh!
На всичкото отгоре получих тази сутрин "очаквайте пратка днес до 17 часа"  Shocked "За отлагане, моля звъннете на еди кой си номер - звъня вече 2 пъти и никой не вдига. Та сега цял ден съм вързана, да чакам куриер. Е не е ли нахалство това!  ooooh! Не може ли да напишат "от толкова до толкова. К'ъв е този интервал - цял ден.  #2gunfire

# 96

Трудно ми е със снимките във форума. Качвам от ФБ, но не знам дали ще се отворят  Shocked
индианец ххахахаха
Май нъц хахахаха

# 97
  • София
Здравейте девойки.

Минавам набързо да се впиша в темичката. Миме   bouquet

Аз съм в Шейново сега. Май тук ще изкараме празниците, но ви държа под око Wink

# 98
Добро утро  Hug
Lady April И на мен все така ми пишат - до 17ч. ако успееш да се свържеш ще ти кажат горе-долу към колко ще довтасат  Laughing
Laughing Обмислям включване в темата за август, където ще съм първенец.
А бой де.... fight
Аз много пъти съм се замисляла,че дори да родя към края на юни пак ще си пиша при вас...е,може от време на време да надниквам в юнската тема ама ще съм си при вас  Heart Eyes
Браво бе Тони,какво стана - ние от квартала май ще се редуваме там...Надявам се всичко да е наред  Hug

# 99

Добро утро момичета Simple Smile

А никакви такива местеници всички сме през юли - вчера доки ми отпусна най рано 20 юни ама аз не бързам.у

Аз снощи опекох козунаците за ядене и раздаване както ги наричам и днес ще пека тези за великден (зная че по канон не бива но не ми стигнаха силите вчера за всички) и сега с малкия изядохме 1/2 козунак както съм +11   не ми се мисли колко ще съм след Великден:-) ама точно сега не ми пука  Simple Smile а понеже отдавна не съм ви писала за кума да се оплача великденски които е във феис групата знае че миналата седмица пуснах две снимки е била съм бузата и дебела ей това моя кум няма никакво чувство за такт ама аз се засмях и му казах че аз съм бременна, а неговото оправдание какво е  Joy Joy Joy Joy

Lady April звънни на куриерите на нормалният телефон и ги помоли да ти кажат кога ориентировъчно ще дойде - ако ги помолиш понякога дори и телефона на куриера дават да се разберете.

Хубав ден аз отивам да меся

# 100
Мама Сънчо, успех ти желая на търга, но ако нещо там не се получи - видях това, което търсиш в шоурума на Ивентас на Симеоновско шосе. Струваше около 120-130 лв, на Муци /не съм много сигурна за цената, защото го видях на излизане и наклоних глава да видя цена, че те етикетите с цените са обърнати навътре, а аз гледах вече откъм вратата/. На сайта го няма, за да ти го покажа. Те били вносители и на Авент. Аз още се чудя да купувам ли помпа за кърма и на Авент или на Медела newsm78? Те цените им са еднакви, има доволни и от двете марки.
Пивал, бързо изписване и дано всичко е наред.
Лейди Април това с куриерите е много дразнещо. Аз съм решила да си я взема от магазина, а и ако я купиш на място ти дават ваучер за отстъпка за следваща покупка.
 fuzzyblue моите контракции са същите. Дори снощи си ги "носих" гордо в леглото след великденското чистене. Аз съм с такива от началото на бременността и пия здраво Магнерот.

# 101
  • Пловдив
 ToHu_, бързо оправяне!

Моят преглед мина. Искаха днес да ме изпишат, но ММ не ме иска. Щял да подрежда и готви и утре ще ме прибере, та още една нощ тук... Закрепено е положението. Ще идвам всяка седмица на преглед, но това разкарване малко ме притеснява. Другата седмица ще ми бият кортикостероидите.

# 102
Здравейте момичета Simple Smile
На някой гади ли му се?? На мен от 2 дни много даже вчера малко повърнаж. Имам и доста киселини Sad
За боядисването на яйцата и аз ще ги боядисвам утре Simple Smile

# 103
Здравейте момичета Simple Smile
На някой гади ли му се?? На мен от 2 дни много даже вчера малко повърнаж. Имам и доста киселини Sad
За боядисването на яйцата и аз ще ги боядисвам утре Simple Smile
Сигурно е от киселините, аз предния месец бях така! Пробвай да спазваш диета (предполагам вече знаеш от кои храни ти излизат)помага много за киселините, ако не си купи хапчета!

# 104
Сид Благодаря ти че си се сетила за мен!! Hug

Много се радвам за малката Катерина,Бог да продължава да бди над нея.Мини мони, чакаме снимки и хубави новини!  Hug

АрникаИ аз мисля да пия,но първо ще се консултирам с доки....Не знам за хомеопат в моя град...

Съжалявам, че чак сега се включвам, но от 2 дни не мога да ви настигна.....Излязоха ми резултатите от токсоплазмозата , според доки IgM е притеснителен и каза другия месец пак да пуснем изследване....но на мен ми се струва всичко в норма...Качвам изследването, нека по-запознатите да кажат....  newsm78 Shocked

http://prikachi.com/images.php?images/411/7271411U.jpg
Сега съм многоооо по-спокойна  ooooh! много ми олекна.... Party

Аз вчера боядисах яйцата, по-късно ще покажа Simple Smile
Хубав деннн!   bouquet

П.П. Забравих да кажа че ходихме да видим бебо, за три дни е сложил 200-300грама, стъпалото му е 4,7см, а през цялото време бебо се прозяваше, видяхме му езичето....почти през цялото време беше с отворена устичка....Чакам ФМ с нетърпение другата седмица...

Общи условия

Активация на акаунт