Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 37 780
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Мами имам огромна молба ако някоя има телефон или кординати на мини–мони да ми ги прати на sms че балдъзата е почнала да ражда а е стермин 05,08 .Телефона ми е 0898967555

Леле какво се случва   Shocked  Дано да са добре. Стискаме палци и на тях

# 196
  • Бургас
Христос Воскресе! Пожелавам на всички вас и вашите семейства сполука и здраве! Дай боже да няма повече лоши новини и екстремни ситуации!
alek_stz, дано удържат фронта с твоята близка!

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 17:10 от raika

# 197
Христос Воскресе!
Бъдете живи и здрави всички вие, както и вашите семейства. Дано Господ ни закриля и ни помага да износим и родим здрави и сладки бебчета.
 easter easter

# 198
Честито Възкресение Хтристово!
Нека бъдем по-добри, по- здрави и по-щастливи! Нека износим бебчетата си до край и всичко да мине безпроблемно  Praynig
Нека Бог запази нашите талисманчета и им даде сили да се справят с изпитанията  Praynig
Весело изкарване на празника  Hug

Така да е!!!   Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

alek_stz, дано твоята близка бъде добре!  Praynig

Момичета сега имам друго притеснение... Embarassed След ходене до 00 усещам някакво подмокряне...не знам дали е изпускане, течение или губене на околоплодни води... така съм от 4-5 дни и се притеснявам...някой да знае нещо по въпроса?

# 199
  • Пловдив
Nina_88, нормално е да има леко изпускане. Само след 00 ли е? Ако се притесняваш, може да направят тест. Аз отивам до 00 и уж съм приключила, но изчаквам  и се отделя още малко количество..

# 200
  • Варна

Момичета сега имам друго притеснение... Embarassed След ходене до 00 усещам някакво подмокряне...не знам дали е изпускане, течение или губене на околоплодни води... така съм от 4-5 дни и се притеснявам...някой да знае нещо по въпроса?

Тези дни и аз имах същите притеснения. Четох много, главно по чуждестранни форуми и сайтове, защото тук на всички подобни теми никой не ти дава отговор, а само ти казва да отиваш директно в болницата. Та това, което разбрах е:
1. Ако е околоплодна течност ще продължи да тече.
2. Околоплодната течност има съвсем слаб сладникав мирис, който не прилича по нищо на урина. Някои го описват и като мирис на белина, на чисто. Няма цвят.
3. Можеш да направиш следния тест, препоръчан от лекар, който си има научно обяснение и който при мен разсея окончателно всичките ми съмнения. Отиваш до тоалетна и изпразваш напълно пикочния мехур, като се навеждаш надолу със свити колене. Слагаш чисто бельо, бяло на цвят. Лягаш неподвижно на лявата си страна за 20 мин. След като станеш, ако потече е околоплодна течност (но трябва да си изпразнила пикочния мехур напълно). Обяснението беше нещо свързано с бебето, което притиска отдолу, а като легнеш се отмества и се събира известно количество околоплодна течност, а като се изправиш то отново заема старата си позиция и от притискането тази течност се избутва и изтича.
Общо взето изтичането на околоплодна течност се влияе от легнало в изправено положение. 

# 201
Chestit Praznik i ot men. Jelaia na vas i na vsichki vashi blizki mnogo zdrave i kusmet. Neka Gospod bdi nad nas i nad skupite ni  bebchovci ( na veche rodilite se- mnogo mnogo sili i borbenost) Hug

# 202
честит празник на всички и от мен  Hug благодаря на mar_bella за обяснението , доста се чудих по този въпрос какво трябва да се очаква , така че тази информация ми дойде идеално   bouquet

аз имам един странен въпрос - сега в напреднала бременност водите ли "полови снушения" с партньорите си ? някъде бях попаднала на инфо че това после би улеснило раждането и ми е много чудно дали има нещо вярно  newsm78

# 203
Нека Христовото Възкресение ви донесе много мир в сърцата, светлина в домовете, спокойствие и хубави дни!

# 204
Аз и ММ все още си правим любов (така да се изкажа) няма проблеми никакви а ис и имаш нужда ,но усещането подчти го няма и много се разтичам с извинение за това по рядко на две седмици веднъж.В поза лъжичка Simple Smile

А за подмокрянето и аз бях така два дни все мокра отдолу като възбудена но не точно а сега още два сутрин като се изпишкам и после усещам как ми потича нещо но е по скоро бяло на цвят Embarassed извинявайте че съм така откровенна.

# 205
arincheto това е от повишените хормони , което ти потича , така ми каза АГ и че е напълно нормално

# 206
Христос Воскресе easter!Много здраве,щастие и късмет!!! И здрави и пухкави бебета на финала Simple Smile

# 207
  • Телиш/Плевен
alek_stz, дано всичко е наред с балдъзата и бебчето й! Praynig Praynig Praynig

# 208
arincheto това е от повишените хормони , което ти потича , така ми каза АГ и че е напълно нормално

Благодаря Simple Smile

# 209
  • Пловдив
 knick_knack, как мина прегледа?

Общи условия

Активация на акаунт