Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 37 787
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Честито Възкресение Христово! Пожелавам на всяка от нас здраве, топлина и храмония в семейството, и най-важното здрави и пухкави бебчета през юли! Моля се всичко да е наред с талисманчето ни  Praynig и другите преждевременно родени бебчета!
Алек стискам палци и за твоята роднина!

# 211
 easter Христос Воскресе! Да сме живи и здрави и на финал пухкави бебоци  newsm30

# 212
       easterХристос Воскресе! Весел празник, мили момичета, желая на всички ни здраве и едни сладки бебчовчи през Юли Simple Smile

# 213
knick_knack, как мина прегледа?

Добре, pival, малката вече е 1,200 кг, адски жива, само ме рита. Шийката е все така, както и хапчетата ми. По време на пътя така ме сряза на 2 пъти, но явно е било нещо ..знам ли..нормално Simple Smile
Ти как си ? В домашна среда си е по-добре според мен Simple Smile..Пази се много !!! Hug

# 214
  • Пловдив
Добре съм, натискам дивана Wink

# 215
  • Бургас
Христос Воскресе!
Нека светлината на Христовото Възкресение,
Ви благослови и над вашето семейство щастие цари!
Да сте живи, да сте здрави с любов обгърнати!
И нека няма на земята нещо, което да ви притесни,
желая на всички ни спокойствие и здрави юлчета на финала!
Нека Господ бди,закриля и да дава сили на малките талисманчета на групата!

# 216
Момичета пазете се много и изисквайте максимума от вашите лекари. Не им позволявайте да "претупват" прегледите и да си спестяват нещо от работата. Последните 4-дена бяха най-големия кошмар в живота ми и пак ви казвам пазете се много

# 217
Здравейте момичета. Христос Воскресе нека донесе на вас и семействата ви много любов, хармония и от нова истинско щастие при което сърцето спира за миг за да се наслади на момента.

Нека бебоците ни седят на топло в коремите до термин. Бог да пази малките калпазани, които са излезли. Целувки

# 218
  food010 

Добро ви утро мамчета!
Айде на кафето и козунаците  Mr. Green Навън е чудесен ден поне в Пловдив. Нямам търпение да ходя на разходка ама чакам мъжо да се събуди  Wink  Вие хич не сте активни ама това е добре защото означава че си имате занимавка  Party
Knick_Knack и Pival както и другите мами на легло: А така душки натискайте диваните малко остана. Този моят беб се оказа голямо диване. От 2 дена ме спуква и ден и нощ  newsm32 имам чувството че се обръща със задно салто и лупинги  Mr. Green

Не спирам да си мисля за Кати и за другото ни талисманче  Praynig  Two Hearts  Кураж мили мамчета! Не сте сами!

Alek stz какво се случва? ОК ли сте? Успя ли да се свържеш с Мини Мони?

# 219
Момичета пазете се много и изисквайте максимума от вашите лекари. Не им позволявайте да "претупват" прегледите и да си спестяват нещо от работата. Последните 4-дена бяха най-големия кошмар в живота ми и пак ви казвам пазете се много
alek какво стана с балдъзата ти? да се надяваме че всичко е ОК  newsm78

# 220
Ами не стана най-лошото  Cry а от четвъртък лошите новини се редят една след друга. Този финал обаче беше неочакван и отвратителен

# 221
Ами не стана най-лошото  Cry а от четвъртък лошите новини се редят една след друга. Този финал обаче беше неочакван и отвратителен
Каквото и да се каже в този момент, няма да намали болката на цялото ви семейство  Hug

# 222
Каквото и да се каже в този момент, няма да намали болката на цялото ви семейство  Hug

И аз не знам какво да кажа, миличка! Прегръщам ви!

# 223
 Peace

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 22:50 от Ki&Wi

# 224
  • Пловдив
Добро утро и от мен момичета Simple Smile
Последните страници само лоши новини дано всичко се оправи. Praynig
На всички които са на легло ви пожелавам скорошно оправяне  Hug
Днес и при мен е слънчево и се чудя какво да правя .
 mini_moni дано всичко се оправи с малката Кати Simple Smile
Пожелавам на всички лек и спокоен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт