Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 845
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
благодаря на всички за загрижеността , оценявам го  Hug , иначе да ,наложи се вече в късен месец да се женим тъй като до сега родителите все не успяваха да уговорят нещата , поне няма да вдигаме голямо сватбище , решихме скромна работа само с най-близките роднини та няма да ми е лудница на главата , събота живот и здраве ще покажа снимки от събитието  Hug лека и спокойна вечер на всички

# 301
  • София
здравейте и от мен след празниците, които виждам че някои са изкарали добре, а при други има много тъжни случки..
алек_стз съжалявам за това, което ви се е случило, не мисля че има други подходящи думи  Hug
мини мони, понеже рядко имама възможност да влизам и във фб, не знам друго и не искам да ти се натрапвам, надявам се бебка да е по-добре  Hug

на майчетата, които са минали през жк (видях бии ди, мама сънчо, мама цвети) и са с хубави новини, поздрвявам ви.  Hug
лейди ейприл, честита количка, ако все пак сте успели да я вземете, че не съм сигурна дали това прочетох  Hug
пивал, тони, вери ми и мама цвети, надявам се да сте добре  Hug
мама сънчо и накрая с бъги борда нищо не стана така ли? надявам се да намериш друг все пак?
пайче с голямо закъснение видях пантофките, уникални са  Heart Eyes
GG BG браво за бала, ама не видях снимки, сигурно си пуснала във фб
ади стискам палци за подготовката на сватбата, да имаш сили за всичките приготовления  Hug
раличето, не видях точно във визитката от къде си, исках да ти препоръчам гастроентеролог. миналата година след много дълги години търпене уникално гадни на стомашни болки в областта на слънчевия сплит, ми направиха гастроскопия, като ме приспаха по мое настояване, и ми откриха три язви. взеха и проба за хеликобактер пилори която е основния причинител на подобни състояния. след това ме лекуваха две седмици или 10 дни не помня точно с два вида аб и успоредно с това 6 седмици с нексиум от 20 мг. за съжаление и аз си мисля обаче не е момента за лечение особено с тези лекарства, само мога да ти съчувствам, за съжаление знам какво е.
все пак исках да ти пиша, че за 15 години с тези язви, не ми се се случвало никога да повръщам кръв и след изследванията, които ми проведоха, честно казано не съм убедена доколко само на видеозон могат да видят какво ти е всъщност. за гастроскопията, попитай си специализирания лекар как ги вижда нещата.
доктора за който тръгнах да ти пиша можеш да го видиш и в интернет, работи в токуда, д-р карагьозов. Peace

сори за дългия пост, поздрави на всички останали мамчета  Hug  bouquet

# 302
Днес тръгнах на "лов" за рокли и минах през детската Зара, леле какви красоти има, само че най-малкия размер е 3 месеца. Усещам как за зимата ще се обзавеждаме от там. Иначе ето какво си намерих за мен, не съм я взела ще се почудя още малко.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 303
Раличето, за твоето повръщане. По принцип аз когато повръщам и преди да бях бременна се оказа, че от напъните и поривите за повръщане се разкъсвали едни малки капилярчета около гърлото, поне  така ми обясни джипито. Изследваха ми всичкото и се установи, че е от него. Ако повърнеш 2-3 кръв ми казаха, че не е фатално. Но ако продължи повече от 2 дена задължително на лекар. Та сега като връщам внимавам колко пъти Simple Smile Дано и твоето е от това. Усещах дискомфорт около гърлото и по-надолу. Да се оправяш скоро и леко бременеене!

# 304
elpet.Много,много ти благодаря.Аз говорих с трима гастроентеролози и всичките отказват гастароскопия.На ехограф ме гледаха,на него се виждат всички ватрешни органи,но не и стомаха.Проблема е,че сега не мога да пия лекарства.Ще потарся този лекар,пак ти благодаря.

# 305
delizabeth.И на мен ми казаха,че ако не се повтаря,не е толкова страшно,но като ми казаха и от какво може да е,много се стреснах.Иначе за капилярчетата и на мен ми казаха,самоче,че се пукали от хранопровода.

# 306
delizabeth.И на мен ми казаха,че ако не се повтаря,не е толкова страшно,но като ми казаха и от какво може да е,много се стреснах.Иначе за капилярчетата и на мен ми казаха,самоче,че се пукали от хранопровода.
Точно! Не се шашкай. Мисли позитивно! Simple Smile   bouquet

# 307
Пайче, на мен много ми харесва роклята и мисля, че ти стои много хубаво! Евала, че си намерила нещо. Аз също си търсих рокля по едно време(по друг повод), но нищо не ми стоеше добре.
Ти се отказа да си шиеш или не ти се занимава?

Нина, съвсем нормално е! Бебето, матката..всичко ти се притиска и си като в менгеме. И аз бях така по едно време. Бях гладна, но хапнех ли нещо край. Нямах място за нищо. Сега коремът ми е по-надолу и нещата се успокоиха. За сметка на това пикочният ми мехур е притиснат на свой ред.

# 308
  • Телиш/Плевен
mama@cvety, радвам се, че всичко е наред с изследванията. Hug

Monik@, малко късно отговарям, но няма нужда да сменяш памперсите. Ако все пак се случи бебчето ти да се роди с по-ниско тегло, ще вземете от единицата, но за нормално родено бебе ще станат тези, които си купила. Hug

ToHu, много се радвам, че са те изписали. Дано не ти се налага повече да лежиш по болници до термин. Hug

Rali4etooo, дано се оправиш бързо. Praynig

VeryMe, браво за резултата от теста! Hug За биопсията - наистина не звучи добре, но щом се налага, няма как. Confused

adi6405, да си изкараш незабравимо на сватбата! Heart Eyes Ще чакаме снимките. Hug

sweetpie, роклята е страхотна и ти стои страхотно и според мен трябва да си я вземеш. Heart Eyes

# 309
Пайче роклята е страхотна и ти стои перфектно. Аз бих си я взела, но нали вече съм слон и ще ставам по зле си ходя с анцузите

# 310
Едно питане към Elfita,
болничният за 5-ти Март: 5-ти Април още не ми е платен. Не са и в закъснение НОИ де...
Притеснява ме, че сега с толкова празници и почивни дни  - Великден и после 1-ви: 6-ти Май, вероятно ще си получа парите за Март към средата на Май. Та, поне частта за Март, която е почти целия период на този болничен, не трябва ли да я пуснат по-раншко, сигурно не, ама ми се ще  newsm78
И друго, 45-дневният болничен на 1 транш ли се изплаща ? и в какви срокове

На коя дата е представен болничния за март? на 12-ти Април, защото от ЛЛК го взех Април, болничният е от 5-ти Март до 5-ти Април   Трябва да ти платят частта за март до 15 работни дни от датата на внасяне.
45 дневния ще обхваща най-малко два месеца,често и три.Не се изплаща наведнъж,а на части като останалите болнични-месец за месец  моят 45-дневен, живот и здраве, ще започва от 29-ти Май - как най-вероятно ще бъде разпределен/изплатен ?

# 311
Пайче, на мен много ми харесва роклята и мисля, че ти стои много хубаво! Евала, че си намерила нещо. Аз също си търсих рокля по едно време(по друг повод), но нищо не ми стоеше добре.
Ти се отказа да си шиеш или не ти се занимава?

Нина, съвсем нормално е! Бебето, матката..всичко ти се притиска и си като в менгеме. И аз бях така по едно време. Бях гладна, но хапнех ли нещо край. Нямах място за нищо. Сега коремът ми е по-надолу и нещата се успокоиха. За сметка на това пикочният ми мехур е притиснат на свой ред.

Аз уших роклята за булката и нямам сили да си шия за мене, не че тя е много сложна, просто много седене и стоене се събира и ме боли кръста и отичам.

# 312
  • Пловдив
На коя дата е представен болничния за март? на 12-ти Април, защото от ЛЛК го взех Април, болничният е от 5-ти Март до 5-ти Април   Трябва да ти платят частта за март до 15 работни дни от датата на внасяне.
45 дневния ще обхваща най-малко два месеца,често и три.Не се изплаща наведнъж,а на части като останалите болнични-месец за месец  моят 45-дневен, живот и здраве, ще започва от 29-ти Май - как най-вероятно ще бъде разпределен/изплатен ?

12 ти април е събота,но да речем някъде там е представен.Късничко е и може наистина да получиш плащане май месец.Но от фирмата все пак са направили жест,защото крайният срок за представяне на този болничен е 15 ти май.Защото си го дала във фирмата април месец.Все пак си проверявай с Пик кода и чакаш
За 45 дневния-средата/края на юни частта за май.Началото на юли-целия юни.Началото на август-частта за юли.Като последните два превода може да ти ги пуснат и по-бързо.Примерно парите за за юни още през юни.Понякога го правят

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 00:24 от ♥Elfita♥

# 313
  • София
пайче и от мен един голяяям глас за роклята, супер е. и много добре ти стои определено Hug
не мога да преценя каква е материята, дали е памук и е по-всекидневно лятна?
мернах една подобна в синьо в х и м, около 60 лв идваше, но понеже си взех подобна в коралово, та се отказах. иначе и аз с идеята за сватбата, но се замислих че ако мм е с костюм тази с кораловото малко не знам дали ще върви. винаги имам вариант с две черни ама ми се щеше да не е черно да му се не види. Rolling Eyes
моника  Hug Praynig

от мен хубав ден, аз не знам как ще изкретам, спала съм под 4 часа не знам какво ми стана но като е оцъклих в 12.30 та до 4 ......... Crazy

# 314
Добро утро! Отново е мрачно пфф
С това безсъние сме страшна работа всичките.
Аз чак сега загрях че си имаме булка. дано всичко мине наред и без нерви, само се наслаждавай пък другите да се оправят Simple Smile и чакаме снимки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт