Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 823
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Ето калкулатор колко кг да качим на база сегашните килограми: http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

# 361
Наречете ме егоистка, но малко ми писна да говоря за бебето. В смисъл, имам нужда да си обърна малко внимание. Усещам се как като изляза с приятелки само за бебето се говори  ooooh! не искам да ставам от тези досадните приятелки, дето само за децата си говорят. Не искам да се вторачвам в тази тема. Почти всичко съм накупила за бебка и сега мисля, че е мой ред да се поглезя Simple Smile Има ли други като мен?

# 362
  • Телиш/Плевен
Наречете ме егоистка, но малко ми писна да говоря за бебето. В смисъл, имам нужда да си обърна малко внимание. Усещам се как като изляза с приятелки само за бебето се говори  ooooh! не искам да ставам от тези досадните приятелки, дето само за децата си говорят. Не искам да се вторачвам в тази тема. Почти всичко съм накупила за бебка и сега мисля, че е мой ред да се поглезя Simple Smile Има ли други като мен?
Аз, аз, АЗ!!! Laughing Абсолютно същата съм. Изнервя ме постоянното обсъждане на бебешки теми, а също и като чуя майките в парка да обсъждат колко е яло, акало или повръщало детето им... Close Надявам се, че няма да стана като тях, ама знае ли човек... Laughing

MAMA_SANCHO, дано се оправиш бързо! Hug

# 363
Наречете ме егоистка, но малко ми писна да говоря за бебето. В смисъл, имам нужда да си обърна малко внимание. Усещам се как като изляза с приятелки само за бебето се говори  ooooh! не искам да ставам от тези досадните приятелки, дето само за децата си говорят. Не искам да се вторачвам в тази тема. Почти всичко съм накупила за бебка и сега мисля, че е мой ред да се поглезя Simple Smile Има ли други като мен?
Аз, аз, АЗ!!! Laughing Абсолютно същата съм. Изнервя ме постоянното обсъждане на бебешки теми, а също и като чуя майките в парка да обсъждат колко е яло, акало или повръщало детето им... Close Надявам се, че няма да стана като тях, ама знае ли човек... Laughing

Слава Богу, не съм сама Simple Smile
Monik@ радвам се, че роклята ти е харесала. По принцип си шия разни неща, но сега ми е малко трудно, боли ме кръста, когато стоя или седя дълго време, а кроенето и шиенето, предимно това изисква. А и понякога просто искам да си купя нещо и да се приключва Simple Smile

# 364
  • София
sweetpie, Лале в дъжда, и аз да се присъединя към вашата групичка Simple Smile
Аз не че няма и не си обичам детенцето, ама аз човек не съм ли? Мисля, че никога няма да съм от прекалено вманиачените мами и честно казано колкото и да съм подслушвала разговорите на разни групи мами в парка, все съм си мислела,че няма как да се движа в такава среда... То не че не е важно и не ме вълнува, просто не се виждам като една от тези, които само за това мислят и говорят.

# 365
  • София
VeryMe,
аз тези дни набързо чета, че все съм заета с нещо и вероятно съм пропуснала какво точно си написала за раничката, но да ти кажа - и аз имам. През целия ми (почти) 29 годишен живот не съм имала никакви гинекологични проблеми, МБ и цитонамазка винаги са ми били отлични, та много се изненадах, когато в 3тия месец док ми каза, че имам раничка. Маза ме с някакъв реактив, гледа я и каза, че била хормонална, от бременността, нормално било и се случвало много често. Каза, че няма да я правим нищо, не се нуждаела от никакво лечение, можело след раждането сама да изчезне, ако не - тогава ще го мислим. Та не се психясвай излишно, всичко може да е на хормонална основа и да не е нищо притеснително (стискам палци)  Hug

# 366
Пайче, ВЛЮБЕНА съм в роклята !! Искам и аз!!! Леле, колко си талантлива, не е истина !! Моите поздравления. Сигурно е по-лесно да се коментира отстрани, но ако бях на твое място бих си шила рокли нон стоп вместо да купувам масовите по магазините  Mr. Green

мини_мони : Мерси че ни навести. Все пак разбирам ако предпочиташ във фейсбук, ние сме си с теб и се молим за вас !  Hug

Saljinka: Да, за болницата. Имам една по-смотана за в началото и после се надявам да нахлузя тази.

fuzzyblue: Това, което ми казаха е да си нося 75мг глюкоза на прах и да отида гладна, като последната вечеря предния ден да ми е най-късно в 18ч. (айде бе  Shocked ) и да отида там с книжка. Отивам , взимат ми кръв. Пия глюкозата. Лежа един час. Пак взимат кръв. Лежа още един час и пак ми взимат кръв. Общо взето това е. Това, което ме плаши е че може да ми стане лошо ама...ще видим.
А теб пък защо иска да те прати на ОГТТ?  newsm78

sweetpie,роклята е много стилна и красива,каква щаслива булка ще е това Heart Eyes

Monik@,аз се следя на частно и честно казано няма причина да ми назначат това изследване-казаха,че било хубаво да се напави.Бебчо върви с  6 дена напред,но не ми се вярва да е заради това.Казаха,че и водите ми са в норма.

# 367
  • Варна
момичета, доста зле се чувствам. Боли ме много главата и ми е лошо. Мерих си кръвното и стана проблем. Със стария апарат на майка ми показва 135х70, а с моя новия показва 110х70 и сега не знам какво да правя - да го свалям ли, да го качвам ли. Трябва ли да ходя в спешното?

# 368
Наречете ме егоистка, но малко ми писна да говоря за бебето. В смисъл, имам нужда да си обърна малко внимание. Усещам се как като изляза с приятелки само за бебето се говори  ooooh! не искам да ставам от тези досадните приятелки, дето само за децата си говорят. Не искам да се вторачвам в тази тема. Почти всичко съм накупила за бебка и сега мисля, че е мой ред да се поглезя Simple Smile Има ли други като мен?

Слава Богу, не съм сама Simple Smile
Monik@ радвам се, че роклята ти е харесала. По принцип си шия разни неща, но сега ми е малко трудно, боли ме кръста, когато стоя или седя дълго време, а кроенето и шиенето, предимно това изисква. А и понякога просто искам да си купя нещо и да се приключва Simple Smile

И аз съм към вашата групичка!Често питам сестра ми дали не съм досадна и сменям темата,защото на мен самата не ми е приятно да се говори само за това.Не сме егоисти,разбира се,няма да ни се свежда живота само до памперси и кърмене Peace

# 369
josi_josi На мен Карамишева всъщност не ми е казала, че има раничка, а само че  при колпоскопията голям участък е останал бял и не се е оцветил и че трябва да се направи биопсия. Въобще незнам какво се крие зад този бял участък, не ми се ще да гадая.. Аз също не съм имала проблеми с МБ и цитонамазки и много се учудих. Пропуснах да й кажа, че съм слагала утрогестан, тайничко се надявам той да е саботирал резултата..Другия път ще й кажа.
MAMA_SANCHO пази се и си почивай  Hug
pival  Как си? На дивана ли си?  Hug
Момичета, губи ми се lokosff, как ли е тя?

# 370
Mama_sancho как точно се усещат контракциите , тъй като наскоро питах , но никой не ми сподели , знам че при всеки е различно , но горе долу да имам някаква представа все пак всичко се случва а съм по цял ден сама ако някога нещо стане да знам от какво е и какви мерки да предприемам
sweetpie роклята е много красива , сладка и нежна
mini_moni  стискаме всички палци и нека малкото ти ангелче продължи все така силно да се бори  Hug
mar_bella и на мен днес ми е цял ден лошо и ме боли глава от рано сутрин за съжаление неможе нищо да се пие за тия пусти болки  Sad казаха по новините днес 23.04 бил най-лошия ден в годината че планетите се подреждали по някакъв определен начин и това влияело зле на всички значи да очакваме утре да сме по-добре , тези които сме с болежки  Grinning

# 371
а и също mama_sancho желая да се оправиш бързо от тия неща (малко съм отвеяна от вятъра днеска и забравям кой какво е писал )  Hug

# 372
  • Телиш/Плевен
sweetpie, Лале в дъжда, и аз да се присъединя към вашата групичка Simple Smile
Аз не че няма и не си обичам детенцето, ама аз човек не съм ли? Мисля, че никога няма да съм от прекалено вманиачените мами и честно казано колкото и да съм подслушвала разговорите на разни групи мами в парка, все съм си мислела,че няма как да се движа в такава среда... То не че не е важно и не ме вълнува, просто не се виждам като една от тези, които само за това мислят и говорят.
  202uu newsm10

Mar_bella, не знам какво да те посъветвам и се надявам по-компетентните майчета да се включат, но аз да ти пожелая да се оправиш бързо. Praynig

Освен lokosff, гледам, че и *Lilac* също скоро не е писала. Дано всички са добре! Praynig Hug

# 373
  • София
adi6405, контракциите се усещат различно и затова не отговорих първия път, когато попита. Общо взето се усеща като стягане, коремът ти става твърд на пипане. Възможно е да има и болки, при мен са ниско долу и е доста неприятно, миналата седмица беше най-зле, не можех да ходя изправена.
За родилните контракции вече не мога да кажа, не съм имала щастието да ги изпитам, не знам дали са същите  newsm78

# 374
  • Варна
Благодаря ви, момичета  Hug
Не знам какво да мисля. Сега пак мерих - със стария механичен апарат показа първия път 140 на 70, а втория 120 на 70. Новият е електронен на Омрон, уж ги дават много добри, 2 пъти ми показа сега 110 на 70, което си ми е обичайното кръвно. Луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт