Песента от рекламата? (Тема 2)

• 234 238
  • 380
  •   1
Отговори
# 360
Интересувам се от песента на рекламата на Нутела, която пускат в момента. Използвах приложението Шазам, но то не я идентифицира.

# 361
Здравейте !  На откриването на Олимпиадата , в първата част наречена  "enchante" , в началото ,
             на фона на мост /с кафеви фрески/ , се чуват повтарящи се мотиви от мелодия .
             Не случайно някой да се сеща коя точно е мелодията ?!    Simple Smile

gargamela разреши загадката , благодаря  !!

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 11:59 от cagl

# 362
Интересувам се от песента на рекламата на Нутела, която пускат в момента. Използвах приложението Шазам, но то не я идентифицира.
Clean Bandit – Symphony?

# 363
Ще си допълня въпроса през слредващите дни, защото в момента не мога да се сетя на какво беше рекламата. Като я пуснат, ще допиша. Но знам коя е песента - Puttin' on the Ritz, обаче е някаква нова версия, която не съм чувала. Ако някой се сеща, може ли да ми каже кой е изпълнителят?

# 364
  • Стара Загора
pppqqq, излиза ми изпълнител Taco нидерландец, иначе песента е на почти 100 години, написана за едноименен филм.
Да попитам и аз, по Star Life вървят общи реклами на филмите, които пускат по теми - романтична киновечер, комедийна и т.н. Интересува ме песента на драма киновечер, която започва с кадрите от Великия Гетсби. Думите се чуват ясно, търсих в Google, но не излиза.
Също преди вървеше тази реклама на сериала Ла Бреа, коя е песента?
https://youtu.be/tHf0AWCxg2M?si=XkUP0i951CfrSx-d

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 05:04 от Qlena

# 365
Шазам ми изкара това за песента от Ла Бреа

# 366
Здравейте. Знаете ли коя е песента от рекламата за киндер с момиче астронавт? Благодаря предварително.

# 367
Qlena, така е, но това е друга версия, звучи по съвсем различен начин и изпълнителят е друг. Бях заета през последните дни, така че не съм гледала много тв и още не си спомням на какво беше рекламата.

# 368
  • Стара Загора
pppqqq, май попаднах на тази реклама на Икеа с едно момиченце, това е някаква нова рап версия.

# 369
Да, благодаря; вярно, че беше на Икеа. Възможно е само да го използват като рефрен, а песента да се казва по съвсем друг начин.

# 370
  • София
Интересувам се от заставките/интрото/саундтрака на предаванията Съдби на кръстопът и Съдебен спор.

# 371
Това е от Съдби на кръстопът

# 372
Здравейте! Знае линякой коя е песента от рекламата на кафе Tchibo, която върви по ТВ?

# 373
  • София
Песента от рекламата на Бургаско пиво, някой да знае коя е?

Здравейте! Знае линякой коя е песента от рекламата на кафе Tchibo, която върви по ТВ?

Sean Christopher --The Impossible dream

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 13:22 от Аглея

# 374
Песента от рекламата на Бургаско пиво, някой да знае коя е?

Sean Christopher --The Impossible dream
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт