Песента от рекламата? (Тема 2)

• 234 108
  • 380
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,
знаете ли коя е песента от рекламата на бира Морети /която в момента върви по телевизиите/?

# 376
Ако не бъркам, песента е тази, но не знам кой пее в рекламата:
Voglio vivere cosi

# 377
Горната песен май е от друга реклама Simple Smile, а от бирата е тази:
Little Tony – Cuore matto

Пак да кажа, че може да намерите някоя песен с помощта на телефона. Например, ако търсите песента от някоя реклама, докато върви рекламата, в лентата за търсене на Гугъл натискате микрофона и след това бутона "Търсене на песен". Ако това е реална песен, веднага ще излезе като име. Така намерих песента от рекламата на дезодорант Axe, иначе абсурд да я намеря по текста, тъй като е на фински/финландски:
Esko Rahkonen – Joko Huominen Onnen Tuo

# 378
Горната песен май е от друга реклама Simple Smile, а от бирата е тази:
Little Tony – Cuore matto

Пак да кажа, че може да намерите някоя песен с помощта на телефона. Например, ако търсите песента от някоя реклама, докато върви рекламата, в лентата за търсене на Гугъл натискате микрофона и след това бутона "Търсене на песен". Ако това е реална песен, веднага ще излезе като име. Така намерих песента от рекламата на дезодорант Axe, иначе абсурд да я намеря по текста, тъй като е на фински/финландски:
Esko Rahkonen – Joko Huominen Onnen Tuo

Esko Rahkonen – Joko Huominen Onnen Tuo-тази песен я намерих по рекламата за Axe, като написах в Google Axe. Много ми харесва тази песен. Търсих превод на тази песен на английски език. Не можах да намеря нищо. Искам да знам какво се пее в тази красива и романтична песен.

# 379
Анонимен _7, за съжаление, аз също не успях да намеря целия текст нито на английски, нито на фински. Ето само част от него:
Скрит текст:
А Google translate превежда заглавието като Will tomorrow bring happiness.

# 380
  • София
Ditto, сърдечно благодаря. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт