Само се записвам и чета.

. Пак станали красиви и със сигурност са вкусни. Сега пека агнешкото бутче, само ММ ще яде... Та да има за три дни... Аз трябва да помисля какво ни е с децата ще ядем...
Дай Боже Великден да ни носи само здраве и много радост!
Отиваме днес да си купя хлебопекарна за да направя козунак утре .Така съм свикнала да имам хлебопекарна ,че ми е едно странно когато ми потрябва и нямам и ще се ходи на пазар тази вечер. Ще вземе обаче насипна мая ,защото прясна няма .Ще видим какво ще стане от козунаците .Правила съм само три пъти по един за Великден и са ми мътна Индия.

Много се радвам за вас, хубав Великден да имате, нищо че е студено. Отидете в гръцката черква, там има прекрасна служба, също и ако има и руска. Бъдете здрави!
Положителна енергия винаги изпращаме на всички !!
още малко остана, всичко ще е наред!!
Онази плетка дето ми я пусна на ЛС , още си я пазя и си я гледам. Що са ми трудни тези плетки...
мяткам ги фитилките напред назад...пък накракя ги сплитам на тройка 

Уж бяхме с колата днес до черквата,ама пак се понамокрихме.
Тук още пече слънце - не ми се прибираше! Хапнахме в двора...и сега ме наляга дрямаката рано, рано 
Малкия ме пита дали ще търси яйца, но отговора беше "Дядо Великден ги слага до главата на детето докато спи"
на нас Великденския заек ни е непознат.

ще има и два вида салати и един гъбен експеримент. Дали пък няма да ми станат повечко екпериментите
Гъбите аз ги пълня с малко чесънче, масло, чер пипер и различни сирена-примерно топено сирене и кашкавал - в бг е скъпо синьото сирене и чедъра, но става перфектно, а и не трябва много - със сметана не съм правила, а пънчетата ги слагам в някое друго ядене, или задушени зеленчуци.