Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 908
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро   bouquet
Контеса нареждат се нещата и ще имаш свободно веме!
Лус  Hug Hug Hug Няма смисъл от лошо настроение, седене в къщи и носене на тъмни дрехи... Ето променила си едно нещо - взела си рокля каквато не си нисила до сега - промени още две неща и ще видиш как ще ти просветне  Hug Hug Hug Praynig Peace Не можеш да промениш хората - права си в исканията си, но не очаквай подчинение - така се случва. Приеми нещата такива - иначе ти изпадаш в дупка и това рефлектира върху твоето семейство - докато живееш с ядовете по брат и майка - загърбваш ценните близки хора - не проваляй празниците им и не очаквай и те да стоят с лошо настроение в къщи - погледни се от очите на мъжа си и децата - те също имат нужда от теб, твоето присъствие и подкрепа!!! Не казвам да зарежеш майка и брат, но си подреди приоритетите - в момента си загърбила собственото си семейство и мисля, че това не е правилно  Hug Hug Hug Praynig Когато ти е криво - пиши тук, а не викай в къщи!!! Всичко това ти го пиша с много любов към теб  Hug Ти си ценна и важна - не се изоставяй - много хора разчитат на теб  newsm51

# 571
Добро утро!

ЛусиHug, прочетох те и не посмях да напиша нищо, за да не те засегна по някакъв начин, но виждам, че Лейди е написала това, което и аз мисля. Има една приказка: Човек каквото си направи сам, никой друг не може да му го причини! Първо трябва да обичаш себе си и това ще рефлектира върху близките ти, трябва да бъдеш умерем егоист. Повярвай ми, много ми беше трудно да стигна до това след много лични проблеми, които имах, но наистина успях да променя живота си!
Знам, че е трудно, те са твои роднини, обичаш ги, но не си в тяхната кожа, в тяхната душа и не може да им въздействаш, колкото и да се мъчиш! Най-тежко е, когато има здравословни проблеми, но ти и това не може от разстояние да го прецениш доколко е, ето съмняваш се, ядосваш се и всичко слагаш върху себе си. Не си го причинявай, то се прехвърля и върху близките ти, които са до теб сега-мъж, деца! Стегни се, почни днес да стягаш багаж, сложи новата рокля в куфара и отидете на почивка за празниците! Не се оставяй на лошото настроение да те погълне! А единия кг. , който си качила е най-малкия ти дерт-ще го оставиш в Гърция, та даже и още няколко! Wink Ще чакаме и снимки да ни покажеш!
Още веднъж те  Hug и извинявай ако съм те засегнала, но искам по някакъв начин да ти помогна!

# 572
Добро утро   bouquet
Контеса нареждат се нещата и ще имаш свободно веме!
Лус  Hug Hug Hug Няма смисъл от лошо настроение, седене в къщи и носене на тъмни дрехи... Ето променила си едно нещо - взела си рокля каквато не си нисила до сега - промени още две неща и ще видиш как ще ти просветне  Hug Hug Hug Praynig Peace Не можеш да промениш хората - права си в исканията си, но не очаквай подчинение - така се случва. Приеми нещата такива - иначе ти изпадаш в дупка и това рефлектира върху твоето семейство - докато живееш с ядовете по брат и майка - загърбваш ценните близки хора - не проваляй празниците им и не очаквай и те да стоят с лошо настроение в къщи - погледни се от очите на мъжа си и децата - те също имат нужда от теб, твоето присъствие и подкрепа!!! Не казвам да зарежеш майка и брат, но си подреди приоритетите - в момента си загърбила собственото си семейство и мисля, че това не е правилно  Hug Hug Hug Praynig Когато ти е криво - пиши тук, а не викай в къщи!!! Всичко това ти го пиша с много любов към теб  Hug Ти си ценна и важна - не се изоставяй - много хора разчитат на теб  newsm51

Peace

Лус,Калинка много добре е описала и моето виждане.Със сигурност ти е много трудно.

# 573
  • София
Къде сте момичета?
Студ,мрак и скукаааа. Grinning
Утре може би ще си ходиме на вилата за няколко дни,ще ви чета от телефона.Нали няма да ви е много мъчно за мен,да не тръгвате да ме издирвате?  Joy hahaha

Люси, Hug

bouquet за всички!

# 574
Хайде на второто кафенце  smile3546   food010
Приключих с разходката  hahaha
Днес сме на пържени кюфтаци + пържени картофи + таратор. Ще забъркам "черен сладкиш" за десерт и баница да има и за закуска утре.
Чакаме гладене и оглеждане дрехите на малкия, че да видя какво трябва да се купи за въпросния лагер - със сигурност еднократни тоалетни принадлежности и аксесоари, обувки за плаж и пижама hahaha Скоро не съм правила списък за дрехи и обувки, та ще вмъкна нещо и за мен  Joy
Който смята да сее цветя, или да разсажда - сега е времето - започна нарастващата луна!!!
Ма ко - спорна работа!!!
Спорен ден за всички   bouquet

# 575
Привет  Hug
Да измрънкам и аз - времето е ужасно, а прогнозата направо ни провали почивката... Confused Седим и се колебаем още дали да тръгнем, ама като си представя да дадем сума ти пари и само да седим в някакъв хотел... Май ще си останем тук.
Кофтито е, че свеки няма да е на работа и изобщо не ми се мисли как ще я изтърпя  Crazy Че след празниците и пръста ще и оперират и пак ще си е тук...Абе чудо просто  Crazy
Днес с Дея сме на профилактичен преглед при ортопед, че и за това ми е притеснено....
И изобщо.....едно ми е никакво, както вече разбрахте...Ама...шЪ сЪ управим.

# 576
Вио какво те притеснява за Дея от към ортопед? Защо всички се оплаквате от времето и че ви разваля почивката? Гумени ботуши+водонепромокаеми дрехи и дъжда не се усеща - важното е да няма вятър!

# 577
 Защо всички се оплаквате от времето и че ви разваля почивката? Гумени ботуши+водонепромокаеми дрехи и дъжда не се усеща - важното е да няма вятър!
[/quote]

Лейди, звучиш като типична англичанка!  Joy Ми ние тука сме топли души, свикнали сме все на слънце и дъждът много ни пречи! Това е шега, разбира се! На мен не ми пречи хич ама ще ме гледат странно ако хукна с дъждобран да обикалям улиците без цел и посока! Което не ми харесва де. Все още ме изумяват тукашните ни порядки-падне ли малко дъжд и се юрват всички по коли, таксита-децата водят на училище с превоз, при все, че живеят на 5мин. от училището, стават ужасни задръствания. Все едно, че от захар сме направени или няма чадъри и дъждобрани в магазините.
Вио, според прогнозите времето през празниците ще е хубаво, така че тръгвайте смело, не го мислете много!
Аз днес само се моткам като муха без глава-пак багаж стягам, че се изнасяме ама хич не ми спори нещо. Издирвам си два чифта обувки, даже ще отворя ножицата сега! Mr. Green Много кофти да живееш в две къщи-все не зная кое къде ми е!

# 578
  • ул. "Мечтание"
Лейди, заради времето никъде не мога да мръдна освен, ако не съм с колата.  Sad Така имам нужда от нормална разходка без да съм навлечена с дъждобран и ботуши. Хич не обичам да вали. Rolling Eyes Close

Двора е избуял ужасно и всичко е прокиснато, ни можем да окосим, ни да посадим каквото е нужно.  ooooh! Надявахме се почивните дни поне два дни да се закрепи без дъжд, да можем да опривам двора, ама прогнозата е отчайваща. Sad

# 579
  • Fort Worth, TX
дОБЪР ДЕН.пИшА СЕга , че бях на гребната.Минах я половината и се прибрах с рейса.Да не си помислите, че съм тичала.Напротив бавничко , слушах си музика и се наслаждавах на разходката.От там минах през един пазар и си купих два корена калибрахое.Почвам малко по малко да пълня сандъците.Поникнали са ми и семената от калдаръмите.Утре отивам за петунии.
Вале , снимката и мен много ме разсмя.ю
Люске, неприятна работа.
Целувки на всички.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 12:28 от Кремито

# 580
  • София
Добър ви ден, прекрасни!  Hug
Пия второто кафе и се мотам. Ще вали, не че вие не знаете , ама да отбележа и аз.
Калинче, при нас когато валят големи дъждове /ти май си забравила/ става едно...не е за разказване. Вчера удари голям порой и добре че бях в колата. Не, няма страшно че ще ме намокри, но улиците, учицитееееее са задръстени от огромни кални КАЛНИ локви защото няма къде да се изтича водата, запушени са канали. Вода до глезени, кафява, кал, кал, кал.  Когато минават колите през водата изпръскват хората въпреки,  че се внимава и шофьорите се усещат. Толкова да не я измиха тази столица загубена. Не, не, ти нямаш представа колко е мръсно, пък някакви пясъци преди две седмици са ни заливали от Сахара ни казаха, въпреки че аз не им вярвам и сега и дъжд, кал и пясъци, ама вносни пък... Simple Smile  Пак се уредихме с внос. На площад Славейков, това е в центъра на София за тези които не зная, беше непробиваемо от огромни, ама наистина огромни локви кал.  Била съм в страни, където си вали дъжд ежедневно, как пък не се изцапах, как не се напръсках,  как не преляха шосетата, та след като си видях и подметките, че отново са бели така както ги бух купила обувките....това тук не може да ни се случи. Последното го говоря за Швейцария - Лугано.  Там има и едно прекрасно езеро и от много дъждове преля, ама е мислено,  че това може и да се случи и водата имаше къде да се изтече....направили са хората, а и се почиства...подържа. Затова не ни се искат дъждовете, защото знаем какво ни чака. Всеки ден сутрин мия с четка обувките, които са обувани от вчера...писна ми вече от кал, листа, ..гадост. Е, Холандия, дали там не вали, ами Амстердам е излизан но не от дъждовете които са през час, а защото се чисти. Оф...казах си. Но поне в момента ни е по чист въздуха, омете се целия прах.  Всичко това го споделих, защото много, ама много се дразня от мръсотията в която живея, а живея в един от най-скъпите квартали на София и при нас са дупки до дупки, размазани тротоари изобщо ако ги има, абе. ... Mr. Green това е.

тите, прави се в пюрето с една лъжица малка вдлъбнатина и се поставя яйцето и се мята във фурната. Вкусно е.
Людачка,  Hug Ти правиш и невъзможните неща за своите си хора, помагаш, но...много сте далеко. Успокой се, те момичетата са ти казали. Каквото- такова, колкото-толкова. Някои неща не могат да се променят.
Продължавам да се мотам.
Приятен!

# 581
Елинор - говоря като човек, който много е ходил из бг на първо място!!! Обичам планината и няма връхче в бг планина, което да не съм качила!!! Валял ме е сняг на 1 май в Стара планина, на 7 септември в Рила.... и съм била с бебе  hahaha Природата не можеш нагажда към себе си, а обратното - ти се нагаждаш към природата, ако искаш да си сред нея!!!! Достатъчно дълго съм живяла в бг, за да знам, че е много фешън да ходиш на пазар с високи токове и после да ревеш една седмица, че те болят краката  hahaha hahaha hahaha Всичките дивотии на "фешъна" са ми ясни, че и посред зима да ходиш облечен като за прием и после докторите да са ти виновни, че си настинал...Била съм медицинско лице на детски лагери и съм виждала как се праща дете на зимен лагер с лачени ботуши  hahaha.... И всички ми обясняват, че това е техния "стил" - ама какъв стил може да е това, като не си съобразил къде отиваш  hahaha Английската кралица като язди кон не е с бална рокля  hahaha

# 582
Марче където живея е фермерски район - кал, наводнения - пълна програма - всекидневното облекло е гумени ботуши и дълъг дъждобран, а ако си тръгнал към по-фръцкаво място - високи кожени ботуши и дълъг кожен блейзер - всичко се почиства за отрицателно време с носни кърпички!!!!

# 583
  • София
Марче където живея е фермерски район - кал, наводнения - пълна програма - всекидневното облекло е гумени ботуши и дълъг дъждобран, а ако си тръгнал към по-фръцкаво място - високи кожени ботуши и дълъг кожен блейзер - всичко се почиства за отрицателно време с носни кърпички!!!!
Да, за фермерски район е приемливо да е "пълна програма" , ама за една столица да е такава пълна програма , мисля че не е редно, даже ненормално . Имало наводнения из България в селските райони, ами ще има, та те не са си изчистили коритата на реките, затлачени са от мръсотия...не ми е жал. Мързеливи са.

# 584
Лейди, newsm51, не съм искала да те засегна- от това, което съм чела от теб съм разбрала, че си много готин човек, затова си позволих да се пошегувам. Всичко, което казваш е така, аз също не споделям тези наши порядки тук, ноо тук живея и ще ги гледам и търпя.  Пък ако мога да ги избегна да ги спазвам ще е най-добре, засега успявам Wink И аз обичам планината, но само лято, не обичам хич студ и сняг, плаша се от зимата.
Марче, много кално в тази столица! Тук в Бургас хич не е така, затова се дразня леко като видя какви задръствания стават пред училищата при дъждовно време. Все се оплакваме, че сме зле, а въпрос на престиж е да си заведеш отрочето с кола на училище на две преки отвкъщи, оправдавайки се, че вали пролетен дъжд. Говоря това, което съм виждала с очите си-хора, които познавам-майката не работи и специално за случая вади автомобил от гараж и къде умее, къде не да паркира, качва се да води голямо дете, не първолаче на училище.

Общи условия

Активация на акаунт