Контеса нареждат се нещата и ще имаш свободно веме!
Лус
Няма смисъл от лошо настроение, седене в къщи и носене на тъмни дрехи... Ето променила си едно нещо - взела си рокля каквато не си нисила до сега - промени още две неща и ще видиш как ще ти просветне
Не можеш да промениш хората - права си в исканията си, но не очаквай подчинение - така се случва. Приеми нещата такива - иначе ти изпадаш в дупка и това рефлектира върху твоето семейство - докато живееш с ядовете по брат и майка - загърбваш ценните близки хора - не проваляй празниците им и не очаквай и те да стоят с лошо настроение в къщи - погледни се от очите на мъжа си и децата - те също имат нужда от теб, твоето присъствие и подкрепа!!! Не казвам да зарежеш майка и брат, но си подреди приоритетите - в момента си загърбила собственото си семейство и мисля, че това не е правилно
Когато ти е криво - пиши тук, а не викай в къщи!!! Всичко това ти го пиша с много любов към теб
Ти си ценна и важна - не се изоставяй - много хора разчитат на теб
Ще чакаме и снимки да ни покажеш!

Че след празниците и пръста ще и оперират и пак ще си е тук...Абе чудо просто
Така имам нужда от нормална разходка без да съм навлечена с дъждобран и ботуши. Хич не обичам да вали. 
Надявахме се почивните дни поне два дни да се закрепи без дъжд, да можем да опривам двора, ама прогнозата е отчайваща.
Пак се уредихме с внос. На площад Славейков, това е в центъра на София за тези които не зная, беше непробиваемо от огромни, ама наистина огромни локви кал. Била съм в страни, където си вали дъжд ежедневно, как пък не се изцапах, как не се напръсках, как не преляха шосетата, та след като си видях и подметките, че отново са бели така както ги бух купила обувките....това тук не може да ни се случи. Последното го говоря за Швейцария - Лугано. Там има и едно прекрасно езеро и от много дъждове преля, ама е мислено, че това може и да се случи и водата имаше къде да се изтече....направили са хората, а и се почиства...подържа. Затова не ни се искат дъждовете, защото знаем какво ни чака. Всеки ден сутрин мия с четка обувките, които са обувани от вчера...писна ми вече от кал, листа, ..гадост. Е, Холандия, дали там не вали, ами Амстердам е излизан но не от дъждовете които са през час, а защото се чисти. Оф...казах си. Но поне в момента ни е по чист въздуха, омете се целия прах. Всичко това го споделих, защото много, ама много се дразня от мръсотията в която живея, а живея в един от най-скъпите квартали на София и при нас са дупки до дупки, размазани тротоари изобщо ако ги има, абе. ...