Всички са граждани и най-много са столичани
В бг има доста объркани понятия - кое прави едно място скъпо - защо е толкова скъпо, като няма качествена инфраструктура??? За мен примерно центъра на Варна е пълен кенеф - презастроено с отвратителни сгради, наблъскани една върху друга, коли по тротоарите и по платното...няма къде да вървиш...вечни строителни работи...мръсотия... но е скъпо място
Когато имах глупоста да купя апартамент във Варна, че и да живея там, една събота ми се казва, че трябва да сляза и да правим оборка около блока, че селяните хвърляли боклуците си през терасите.... да, ама не - аз съм селянин и мога да кажа, че не хвърлям нищо от терасата, защото то пада в моя двор
Не знам как се живее в големите градове по света - не съм живяла в такъв, но това което виждам тук и което съм видяла у моето село в бг е, че сутрин всеки си мете тротоара пред къщи...Елинор изобщо не си ме засегнала
Аз така си живеех и в бг - никога не ме е интересувало мнението на някой псевдо аристократ
Това избиване на комплекси - вижте ме колко съм напред с материала ми е много чуждо! В бг е важно да имаш кола и супер скъп телефон, но да ходиш с обувки от 10лв! Сори, ама с тези обувки наистина ще ти се мокрят краката в дъжда и ще ти трябва кола
да ама не....това е резон за повечето българи.
, златна си!