Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Germany
Благодаря, момичета   bouquet
Не знам и аз какво да ги правя... Яла съм по заведения страшно вкусни пресни картофки, но не знам как ги правят - на фурна или пържени. Аз съм пробвала в тенджера с олио и отгоре слагам капака, да станат като задушени, но ужасно залепват и не се получава...

# 601
Здравейте , изчетох ви .
Ма ко почти позна сестра му .Не ми тежи че ще дойдат , ама винаги го правят без предварително да сме се разбрали няма удобно неудобно ние решихме и толкова.Рядко се виждаме ,и когато ние отиваме в София в тях отсядаме , а не при свеки ,но предварително се уговаряме.Ама здраве да е , ако дойдат ще ги посрещна.
За дъжда и калта , не ми се говори , когато купувахме апартамента се радвах че е на асфалт, не в средата на поляната, ама кой е мислил че за където и да тръгна трябва да мина през цялата поляна докато стигна от другата и страна ( изключвам  това само когато сме с кола) .Та си се калям през всичките сезони.....
И си признавам аз три пъти в месеца да се наложи да водя децата си викам такси, ами за 15 мин с две диванета не мога да стигна до работа , а с таксито съм за 5 мин, иначе вечер си  крачим понякога , понякога чакаме мъжа ми да мине да ни прибере на връщане от работа , зависи от времето и колко съм изморена.
Аз се опитвам да се разболея , сега съм си направила една тенджера липов чай и се давя, после ще накарам да ме разтрият момчетата.Дано се размине че не ми се мисли влоша ли се аз и децата са след мен готови.
Лус Hug
Ставам да приготвям вечеря .

# 602
  • София
Ехо....здравейте, мили  дами!  Hug
Аз се прибрах. Такъв дъжд ме валя, че чистачките не можеха  да насмогнат на  прозорците на колата., а и едни юнаци когато ме задминаваха ме обливаха с кална вода... Mr. Green София се изнасяше за някъде си... Mr. Green Добре, че не тръгнахме днес, утре ще е същото. Изобщо картинката беше гадна. Лошото е, че и не си свърших работа. Отидох в Техномаркет да си купя миксер за който ви казах, че го искам. Такива точно няма.  Mr. Green Даже им го показах и в Гуги на картинка, а те ме гледат и не вярват че има такива....хм. Утре отивам в друг магазин, защото бил по-добре зареден...ххмм.

Мони, преди да сложиш пресните картофи да се пържат трябва да ги подсушиш  с дом. хартия задължително иначе ще ти се залепят на дъното на тенджерката.  Не ги беля, само ги измивам.  Много са вкусни във фурната с масло+ копър.....мммммда.

Джейми, болести-НЕ!!

Смърфи, почивай, имаш нужда, а снимките ще почакат, както и ние.  Simple Smile

Тази гъба, кладница никога не съм я яла. Не зная за какво иде реч. Ще купя някой път и ще я пробвам щом я хвалите толкова.

Сега правя кроасаните, но май нещо ги обърках....ще видим.

# 603
Добра вечер   bouquet
Днес рано приключих активната част на деня  Joy Мъжете в къщата гледат Game of Thrones аз ще пия едно питие и ще видя какво да почета из нета...
Наздраве

# 604
Добра вечер!
Взимам си и аз питие, че се уморих от козунаците! Чудни станаха обаче, доволна съм! Simple Smile
Марче, какъв миксер си избрала, че го няма по магазините? Не си ли го виждала наживо, само на картинка ли?
Кладница и аз не съм яла, не обичат моите гъби-страх ги е сигурно да не ги отровя Mr. Green
Джейми, в кой квартал живееш в Бургас? Те са ти мънички децата и с двама е трудно и щом и за работа бързаш не е каприз таксито при теб.
 Game of Thrones ,  миналата зима, когато много почивах по празниците го гледах първи и втори сезон, интересен ми беше много , но го зарязах като тръгнах на работа, че аз като почна да гледам нещо и направо се вманиячавам и нямам спирачки докато не свърша всички серии. Но сега нали съм пак много свободна ще го догледам-моите мъже го гледат също.
Хайде наздраве и от мен!

# 605
  • UK
 Cry

привет мацки  Hug не съм на кеф, но няма ви занимавам Rolling Eyes

# 606
Добър вечер и от мен! Сипах си и аз една чаша фреш, наздраве! Една дружка казва, че това било гавра с бирата, но на мен ми харесва.
Марче, а в Солун дали няма миксера, който търсиш?

# 607
  • София
Cry

привет мацки  Hug не съм на кеф, но няма ви занимавам Rolling Eyes
Аааа, не така, давай по същество, ние сме и за това.  Hug
Кроасаните са готови и ще ги турна в хладилника да се изстудяват. Утре ще ги печа за закуска, божке, колко съм добра, цун... Joy
Калинче, и аз гледам Game of Throne и много ми харесва, приятен е.
Ели + Хортензия ами за миксера ще го търся. В Солун вероятно има, но в събота и неделя нищо не работи и няма от къде да го купя. Там, когато са празници даже няма и отворена аптека, а и сега да обикалям по магазините за техника , няма как да стане, защото....ще ме сдъвчат от мъжка страна.
Това и търся...
Скрит текст:
[/spoiler]
Утре ще ходя в един голям магазин и ще си поръчам. Това да ми е проблемЪ... Simple Smile
Къде сте, прекрасни?? Heart Eyes

# 608

spoiler]
Утре ще ходя в един голям магазин и ще си поръчам. Това да ми е проблемЪ... Simple Smile
Къде сте, прекрасни?? Heart Eyes
[/quote]

Марче, ще черпиш-има го в Техномаркет-аз съм си поръчвала онлайн от сайта, ама пише и в кои магазини го има! Виж това е, нали:
http://www.technomarket.bg/products/09110346/kenwood-kmx-51

# 609
Марче, има го в сайта на Кенууд България.
http://www.kenwoodworld.com/bg-bg/all-products/kmix-by-kenwood/k … nes-/kmix---kmx51
Обади им се и ги питай в кой магазин го има. Peace

# 610
  • София
Да, Ели. Те това е. Ще го купя утре, ако го има ..и  после ще ви каня на сладкиши.. Simple Smile
Ще си направя едно капучино и ще дойда да си хортуваме.  Simple Smile
Смърфи, сега ще разгледам.

# 611
  • София
............
Това не бях го гледала, благодаря ти. Аз казвала ли съм ти, че хем си руса, хем си умна?? Вярвай ми!  Hug

# 612
Коконче, за мама ли тъжиш?

# 613
............
Това не бях го гледала, благодаря ти. Аз казвала ли съм ти, че хем си руса, хем си умна?? Вярвай ми!  Hug

newsm51

# 614
Марче аз от техномаркет онлайн купих хладилник, дето го имаше само в магазина във Враца  Joy доставката беше 10лв., като ме информираха кога ще го превозят до Варна и после от Варна ми се обадиха да има човек да го приеме и да получи документите и гаранцията - всичко стана за 3 дни - донесоха го пред вратата ми.

Общи условия

Активация на акаунт