Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 548
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Бонболинке, тоя вирус беше и у нас. Каката още кашля. Т минава бързо, но кашлицата е много упорита, вземайте мерки. Пробвах аз бабешката и Проспан, но накрая взех Амбриксол и така реших проблема. Пожелавам ви бързо оздравяване!
Пратих мм да измеси два козунака от магазина:-). Аз сложих мусака да се пече и ще приспивам Ема. После съм обещала на Миша да направим кукленска къща от картон и да я тапицираме с плат. Мързелив ден общо взето.

# 92
  • при късмета
Добър ден
Марче, Вале, Морена, прекрасни са козунаците.
От козуначената тема, ще ни бият  Laughing, всичко тук е като за изложба. Аз лично тук се научих да правя миналата година, в козуначената не съм и влизала
Бонболина, не знам какво не ти харесва на боята, но аз такива бронзирани цветове не съм виждала и много ми харесаха как светят
Вио, герой си ти  Hug яж днес, че ти е паднало
Креми, обади се моля ти се
Марче и аз меся в хлебопекарната и става супер тестото. А моята е с една бъркалка, дето повечето хора не я харесват. На кумата е с две, козунаци не знам дали е месила в нея, но останалите теста нямат разлика.
Аз си мисля, че на миксерите, дори и мощните 1 кг. тесто ще им дойде много, защото е гъсто тестото. Мислех си, че в тях с правят по-редки теста, за кекс или пайове например. Като нищо може и да греша, защото не съм ползвала
Калинка, весело изкарване на рождения ден

Хортензия, Тити, Ели, Коконче, Ста ди, Плами, Нощни, Смърфи, Контеска, Писе,  Hug
(ако пропускам някой, веднага да ме нахока)
Люска, къде си бре момиче? Hug
Много гадно време и мързелив ден. Довечера ще измисля кой да строявам утре да идва на гости, че хич не ни се излиза на това време.

# 93
  • София
Здравейте, момичета!

Браво на всички домакини, страхотни яйца, страхотни козунаци...!!!

И аз съм готова вече, дори обядвахме... Този път яйцата са ми малко тъмнички, но са красиви. Козунакът също чака до утре Wink...

Петьо ми започна да кашля от вчера. Днес една гадна кашлица, направо лаеща... Някак си изведнъж... Вирус ли е? Ще взимам всички възможни мерки, защото ако до 3-5 дена не прекъсна и ако се засили - ще давам антибиотик, а не ми се иска... Тази учебна година децата са ми минали без АБ засега... Praynig

А това е процеса... Laughing
Скрит текст:

Креми, как си?

# 94
И аз да намина. Само ви се възхищавам и ми текат лигите за козунаците ви. Аз си купих от магазина, нямам време да правя. Сварих си яйцата и чакам Гого да заспи, че да ги боядисам. Засега няма такова намерение и вече ми свършва търпението. Та  да видим...
Не знам дали ще имам време утре да влезна затова сега ви пожелавам светъл Великден, много любов и хармония в семействата ви.

# 95
  • София

Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади!
Пожелавам ви здраве и благополучие, много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени!
Нека този Великден бъде специален за Вас!

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 17:06 от luss

# 96
  • София
.................

Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади!
Пожелавам ви здраве и благополучие, много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени!
Нека този Великден бъде специален за Вас!

Амин, Людачка, амин!! Благодаря ти от сърце. Нека да имаш спокойствие в душата!
Нека Бог всички ни пази!   bouquet

пп продължавам да се занимавам с козунаците..аман.  Mr. Green

# 97
  • София
Марче, ти колко козунаци ще правиш? Колко са хубави и красиви... Нали си на диета? Или мен ще ме каниш на гости Laughing, аз ги изяждам с поглед... Peace

# 98
Люска, много благодаря! Страхотни пожелания, да ти се връщат  Hug Hug Hug
Тук се изля направо, небето се продъни днес. То светкавици, то гръмотевици ... всички екстри  Crazy

# 99
  • София
Марче, ти колко козунаци ще правиш? Колко са хубави и красиви... Нали си на диета? Или мен ще ме каниш на гости Laughing, аз ги изяждам с поглед... Peace
Ами общо излизат 3 .300 кг. Тази година се забравих нещо.  Simple Smile
 На диетка....след празниците, двете заедно!  Heart Eyes

# 100
  • София
Ами общо излизат 3 .300 кг. Тази година се забравих нещо.  Simple Smile
 На диетка....след празниците, двете заедно!  Heart Eyes

Съгласна съм Марче... Че се отпуснах - без фитнес, без спорт, ям на поразия... Hug

# 101
  • Fort Worth, TX
Яжте.Аз сигурно съм минус3\4кг дотук.От сряда съм само на вода.В болницата съм още.Имам температура.

# 102
  • Fort Worth, TX
Люси, дай му задължително противоалергични.Прави ти ларингит.

# 103
  • Sofia
Крем, хайде да се оправяш вече!  Hug

O, душа, и аз още имам...

Всичко, което сте показали е страхотно, поздравления, момичета!  Hug

Ето и моята първа доза, втората ще закъснене... с деца на море...

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 23:20 от Morena

# 104
  • София
Моренче, имам да изпеча още една доза. Много ми дойде нещо. Това вече е края, измих навсякъде, чисто е и си изпивам едно кафе с голям кеф. Много са ти красиви козунаците, моите не толкова но пък са на вкус.....убиец!!!!!
Кремче, не се притеснявай, това е реакция от операцията. Ще ти се включи АБ по всяка линия, няма начин. Ще го преодолееш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт