Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 923
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
При нен е време за второ кафе  smile3546  food010
Зюмбюлите вече цъфнаха

Момичета отново казвам, че не съм фактор за срещата - август ако се приберем ще навъртим около 10 000км шофиране, та още 500км не са проблем  Joy За мен няма значение къде е, нито дали е на палатка, или на наколни жилища - вирея еднакво добро на всякакви условия  Joy
Влизам в график - перални, прахосмукачки, готвене...до 13ч.  hahaha Беше добре две седмици без да гледам часовник...

# 481
  • гр.Варна
Марче, Ели ми е съгражданка. Като хванеш южната магистрала с един куршум два заека ще удариш. Ще забереш Креми и Хортензия от Пловдив и при нас на морето. Там сме аз, Ели, Славчето и Джейми, дано не изпускам някой. Може да натовариш и някоя софиянка, защото ще имаш място в колата и стой та гледай какъв купон ще си спретнем. При мен в Бс има място за двенки. В София за тринки.  Peace
След като се накупунясаме в Бс, с двете коли газ за Варна, там са Кокончето, Тити, Нощни, Вио и Бонболинка са наблизо също. И там един купоооон, голям кеф.
Иначе аз с всички искам да се видя и да не чувам извинения, особено за софиянки. И мисля, че ще успея. Най-добре ще е като се върна веднага в края на юни да направим една голяма среща в София, защото след това всеки се пръска по отпуски и почивки. А за после ще го измислим на срещата. Контеска ще я включим с директна онлайн връзка. Hug
Писенцето и тя е мнооого близо до Пловдив, само Стади ще трябва да измислим как ще стане.
Сега хубаво ги направих плановете без кръчмаря, ама я кажете кой изпуснах? Blush
  Менееееееееееееее и аз съм от Варна.

# 482
  • Бургас
Здрасти! Hug
За среща си говорите виждам.
Аз със сигурност това лято ще се видя със Смърфи,Джейми,Ели.
Ще бъде добре и ММ да гледа Криста,че да успея да седна поне.Тя бяга непрекъснато  то надалеч.
За национална едва ли ще мога.С мъжа не става,той само ще ми се изсмее,а сама са детето не смея.
Който дойде в Бургас също може да ми се обади.
Започвам подготовката на багажа за Гръцко.Майка идва утре да гледа Мурка и тръгваме.
С предубеждения съм,че това ще е почивка,но поне ще е разнообразие за Ванко.
Ще се върна да ви чета,че нямах време тези дни,все сме навън,а на обяд вече не спи.

# 483
  • при късмета
Ма ко, ако отидем, вие няма ли да дойдете да ни видите?  Mr. Green Heart Eyes
Кога? Сега ако идвате по гергьовден? Ще го обсъдя още довечера. Или утре, ако събранието не ми вземе силите да мисля

# 484
  • София
 wavey

# 485
  • Fort Worth, TX
Ко става , Марчи?Аз почвам да готвя.Обаче няма да мога да ям.Спанак с ориз, солен кекс със спанак , дробчета и лимонов сладкиш.Взех и ягодки, които ще направя с кисело мл.

# 486
Добро утро!
чрд Коконке!Да си жива и здрава!Желая ти семейно щастие и повече усмивки  Hug
Започва се офанзива чистене и готвене.Тея дни само лежах.

# 487
  • София
Забравих.....Боже колко съм отнесена от вихъра... Banghead

Коконче, да си жива и здрава. С най-добри пожелания!!  Hug

# 488
  • ул. "Мечтание"
Привет, дами!

Коконче, честит рожден ден!  Hug Hug Hug

Вчера се развихрихме из вкъщи - мих прозорци, сложихме нови пердета. Една съдрана табуретка се превърна в чудесна масичка. Simple Smile Сложихме допълнителни рафтове в два от шкафовете, изхвърлихме куп буклуци, дето се бяха насъбрали. Абе много съм доволна! Днес съм намислила да преподредя дрехите, да извадя от употреба зимните дрехи и да разчистя шкафовете (вътре и отгоре) в кухнята. Нещо ми е дошла музата!  Whistling

# 489
  • UK
черпя ви по едно торте   party023

благодаря ви   bouquet

# 490
  • София
Здравейте и от мен.
Коконче,Честит Рожден Ден!Здраве и щастие ти желая!  Hug  bouquet
За преброяването  Mr. Green-аз,детето и мм ще дойдем. Предложенията на Ма-ко и Креми за къщи на мен ми харесват също.

# 491
  • гр.Варна
Коконче  newsm59 Здрава,щастлива и много обичана.
За срещата и аз съм за.Само незнам сама или с едното дете и мъжо или двете деца без мъжо...........абе ще ги измисля.За началото на август говорим нали?Аз съм отпуск от 14.07.2014 до 01.08.2014 и като сложиш и съботата и неделята значи съм на работа на 04.08.2014.После отново съм отпуск от 01.09.2014 до 12.09.2014вкл.така че ще видим.

# 492
  • Germany
Коконче, честит рожден ден и от мен! Да си здрава, щастлива и много обичана!   bouquet

# 493
Коконче, Честит празник! Желая ти много здраве, любов и усмивки! И здрави, послушни кокончета!

# 494
Kokona благодаря за тортето - зачерпвам се + едно кафе!
Всичко свърших, освен гладенето  Joy минава за утрешния план  Joy Времето е страхотно и се очертава дълга разходка отново...
Лус как си?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт