............
А ти не се притеснявай. Гърция е все едно у нас. Същата кухня и по-добра, същото време даже и по-добро, няма да имате проблеми. Починете си добре.

Тръгвам и ние с едни приятели, но в петък за да пропуснем огромната навалица, която се очаква още от четвъртък. Връщам се май в понеделник. Ще бъда само в Солун. Каквото е такова, все ми е едно, важното е тук да не стоя на котлоните, че нещо ми писна вече.
Калинче, вие там пресен чесън ли си нямате...хм, що?? Мислих, че това нещо си е навсякъде по света и го ползват. Засади си в градинката.
"Мръсни танци" е много приятен филм. То танго прекрасно, то приятни артисти, ненатоварващ е.
Наздраве, Калинче!
Ма-ко, да, не трябва някой сам да взима решения, нали затова сме в една кооперация, всеки да си каже на Общото събрание , кой ,какво, как. Затова ѝ ги събирам понякога за да решаваме общо. Смятам скоро да свикам такова, и да се вземе решение при нас, огромните музикални инструменти, като рояли да не се ползват. Никой не е длъжен да слуша "Траурен марш" по няколко пъти дневно. При нас има двама пианисти, е.....понякога става страшно. Да, спазват времето за почивки от 14-16 ч, ама аз искам да си легна в 18 ч примерно в неделя...
как ще стане, невъзможно е. Слушам си дрънканици на разни техни ученици. Мастър я няма....що...
Ама ще пусна един вълкодав да я издирва...хмЛюдачка....

аз се наспах .
големи бели вършиш.Сама себе си да уплашиш не е лесно.

Ако бях наблизо да ти пратя от моето, че вече се изнервих от това нищоправене 
Ние планирахме да заведем децата на парахода Радецки, но....ще видим.
Но си ми слабост и ще ти се отсърдя. Шегувам се. Сутринта чета една тема и не поглеждам никовете, и една съфорумка като пише нещо за военни и за това, че акъл под фуражка не вирее, малей, викам таз пък как може да пише така