Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ехо...тук съм, вечеряла съм и си почивам. Много малко картофи изядох, можех и повече, но нещо ми е свито още в стомаха.   Simple Smile
Марче,как обедня за две пресечки! hahaha
............
Не, бе...просто ме тресеше мисълтЪ къде съм ги прибрала и как ще обяснявам на М после, че не мога да ги открия. Можеш ли да си представиш каква гадна случка ми се случи, ами така е след като съм вглъбена само в моите си проблеми, лични...тревоги си имам, които не споделям вкъщи и се правя на интересна и се усмихвам и ...продължавам. Но никой не знае колко са ми безсънните нощи и тревоги... понякога тук споделям, но това е една малка частица от това което ми е , даже и това избягвам. Само ей така понякога за малко психотерапия с вас. Това е. Важното е, че съм се оправила и ми е дойде акъла навреме.
А ти не се притеснявай. Гърция е все едно у нас. Същата кухня и по-добра, същото време даже и по-добро, няма да имате проблеми. Починете си добре.  Simple Smile
 Тръгвам и ние с едни приятели,  но  в петък за да пропуснем огромната навалица, която се очаква още от четвъртък. Връщам се май в понеделник. Ще бъда само в Солун. Каквото е такова, все ми е едно, важното е тук да не стоя на котлоните, че нещо ми писна вече.

Калинче, вие там пресен чесън ли си нямате...хм, що?? Мислих, че това нещо си е навсякъде по света и го ползват. Засади си в градинката.

"Мръсни танци" е много приятен филм. То танго прекрасно, то приятни артисти, ненатоварващ е.
Наздраве, Калинче!

Ма-ко, да,  не трябва някой сам да взима решения, нали затова сме в една кооперация, всеки да си каже на Общото събрание , кой ,какво, как.  Затова ѝ ги събирам понякога за да решаваме общо. Смятам скоро да свикам такова, и да се вземе решение при нас, огромните музикални инструменти, като рояли да не се ползват. Никой не е длъжен да слуша "Траурен марш" по няколко пъти дневно. При нас има двама пианисти, е.....понякога става страшно. Да, спазват времето за почивки от 14-16 ч, ама аз искам да си легна в 18 ч примерно в неделя... newsm78 как ще стане, невъзможно е. Слушам си дрънканици на разни техни ученици.  Mr. Green Не съм длъжна, разбирам ги, ама и те мен да разберат , а и другите съседи също.  Ще видим.

Мастър я няма....що... newsm78 Ама ще пусна един вълкодав да я издирва...хм
Людачка.... Heart Eyes

# 526
 wavey аз се наспах .
Ели   тези поръчки към Вселената съм ги пропуснала , ще се върна да търся какви са , ама в  9:15 точно ли че тогава ми е малка лудница .
ма ко то при вас по зле от при нас.Две години беше моя мъж, ама заради квартиранти на строителя с които не се излизаше на глава се отказа и него направихме без друго с неговите хора имахме проблеми ,сега вече не е монопол във входа май останаха 7-8 апартамента , но плочки в коридорите на няколко етажа ремонтира при все че още не е изминал 5 г срок от гаранцията и ги писа за разходи в входа ooooh!
 Марче при нас почивка от 14 -16 за четирите години откакто сме тук няма все нещо се ремонтира прави.Ето сега е продал един апартамент който дава под наем и в момента прави друг и него да пуска под наем то е къртене прах навсякъде.
Тази вечер доста отсъстващи има .Отивам да диря поръчките Simple Smile

# 527
Марче  Joyголеми бели вършиш.Сама себе си да уплашиш не  е лесно.
Приспах си мъжете рано рано и сега се ококорих Shocked
Ще зяпам тв и да се унасям ,че утре съм работна .
Да и аз си посях малко зелен чесън.
В  тея дъждове всичко полудя да расте.Тревата  и тя.Но докато не изсъхне почвата няма да изляза.Искам малко слънце вече.Писна ми с тея дъждове тея дни.
Ма ко като спечелиш идваме на Хавай в къщата за гости хахах

# 528
Марче, Ели ми е съгражданка. Като хванеш южната магистрала с един куршум два заека ще удариш. Ще забереш Креми и Хортензия от Пловдив и при нас на морето. Там сме аз, Ели, Славчето и Джейми, дано не изпускам някой. Може да натовариш и някоя софиянка, защото ще имаш място в колата и стой та гледай какъв купон ще си спретнем. При мен в Бс има място за двенки. В София за тринки.  Peace
След като се накупунясаме в Бс, с двете коли газ за Варна, там са Кокончето, Тити, Нощни, Вио и Бонболинка са наблизо също. И там един купоооон, голям кеф.
Иначе аз с всички искам да се видя и да не чувам извинения, особено за софиянки. И мисля, че ще успея. Най-добре ще е като се върна веднага в края на юни да направим една голяма среща в София, защото след това всеки се пръска по отпуски и почивки. А за после ще го измислим на срещата. Контеска ще я включим с директна онлайн връзка. Hug
Писенцето и тя е мнооого близо до Пловдив, само Стади ще трябва да измислим как ще стане.
Сега хубаво ги направих плановете без кръчмаря, ама я кажете кой изпуснах? Blush
  Менееееееееееееее и аз съм от Варна.
Става , аз съм на линия. При нас са малко сложни нещата с отиването до България ,защото мм не иска да стъпва там ,а аз искам да виждам бабите си понякога и ще го мисля кога и как. Поне първите 2-3 години няма да е и те го знаят. Моите роднини са си в Англия и мм много се има с всички ,та дотам планира да иде ,ама там и без него ще ида ако не ще Simple Smile
Иначе Хисаря ми е най-любимото ми място в България.Завиждам ви ако ще се срещнете там.Искааааам  Sad
Отивам да пържа патладжаните и ще намина преди лягане ако сте писали  Hug

# 529
  • София
Добро утро, момичета!

# 530
Добро утро.
Лус, мерси за кафето.
Моят синковец се ококори рано-рано пак. Как една сутрин не поспа до по - късно, че и майка му да се наспи.
Вчера бяхме цял ден навън, ама не е вече лесно като преди- той си стои в количката, а ние пием кафе и клюкарстваме. Без кръст останах да се водим за ръчички.
Марче, смешна ситуация макар че на теб не ти е било никак смешно. И завид за Гърцията.
 Ние няма да ходим никъде, че и ММ има работни дни през това време. На 5-ти ще отидем на вилата, защото там ще посрещаме гостите за Гергьовден. От сега се вълнувам и си мисля за менюта, за разположения на маси и т.н. Дано само да е хубаво времето, че да си направим градинско парти.
Славче, мисли позитивно. Всичко ще мине по план.
Ели, и аз си имам такива странни ритуали. Ама още не съм обявена за вещица. Като бяхме на море последната година, хазайката ми беше казала за ритуал в къщата винаги да има пари. Още го правя. Луда работа.
До после, мили дами.   bouquet

# 531
  • при късмета
Добро утро сладурки
Много ми е странно цяла сутрин. Спи ми се, продължава да ме боли главата, но по някаква причина ми е едно приповдигнато и весело. Луда работа  Crazy
Чакам да мине държавната проверка на аснсьора и изчезвам на пазар, че да глътна малко въздух.
Хубав ден на всички

# 532
  • София
Здравейте.
След малко ще се поразходим с детето.Тая сутрин рано рано пуснах прахосмукачка,измих и така. Laughing
Изкарах от фризера пил.пържоли,довечера ще ги правя с зелен фасул и картофи.  chef
Следобяд или довечера пак ще пиша.Чао. Hug

# 533
  • UK
Добър ден Hug приспах народа и сега се чудя, какво да правя през 10-те си свободни минути Joy

# 534
Добро утро и от мен на второто кафе   bouquet
Лус благодаря за кафето  Hug Hug Hug Hug Брат ти замина ли вече за работата?
Марче чесъна вирее тук перфектно, ама явно само ние рупаме чесън - те го ползват като подправка - пресен лук колкото щеш на смешна цена, но пресен чесън - цък!
Стади и аз си имам ритуали за какво ли не  Joy дори и за промяна на късмета от лош към добър  Joy
Ма ко и мен нещо не ме свърта и ще се разходя до магазина ей тъй гъз път да види  hahaha
Хубав ден на всички   bouquet

# 535
Добър ден и от мен!

Коконче, много свободно време имаш, затуй се чудиш как да го запълниш! Wink Ако бях наблизо да ти пратя от моето, че вече се изнервих от това нищоправене Confused Че и времето пак се мръщи да вали, чудя се да тръгвам ли да вървя.
Лейди, кажи си ритуалите, Ста ди и ти също, аз много вярвам на такива неща!
Луси, как си? Грижиш се само за фигурите ни, храниш ни сутрин с чудесни закуски, а нищо не казваш!
Днес ще готвя аз мусака, умувам за десерт, ако може предложения за нещо лесно?
Хубав ден!

# 536
Елинор аз снощи правих шоколадов мус - на мен ми е супер изгодно като цена, а и става за 10 мин. Виж рецептата в блога на Морена. Ритуалите са ми много  Joy за смяна на късмет - сменям три обичайни неща - правя ги на обратно - примерно слагам часовника на другата ръка, излизам на сутрешна разходка без да съм си пила кафето - ей такива работи  hahaha Защо ти пречи дъжда на разходката??? Нямаш ли дъждобран или яке? Няма нищо лошо в дъжда - само има неподходящо облекло  Joy Писа, че обичаш планината - значи трябва да имаш подходящо облекло...

# 537
  • при късмета
Тия вместо сутринта, чак сега благоволиха да дойдат.
Ама тръгнаха си вече и ще се разходя малко, че началството утре не е на градина.
Днес май ще сме на китайски спагети
Аз ако направя нещата наопаки ще се чудя какво не съм свършила. Сменям часовника на другата ръка, като трябва да свърша нещо, ама по-късно, че да не забравя. Аз по принцип го нася на дясната ръка, не на лявата. А ако изляза без да пия кафе за нищо, ама нищо няма да се сетя, даже да сменя ръката на часовника  hahaha

# 538
  • София
 Flutter
Какво правите, хора? И то в това "прекрасно" време, а още по-прекрасно ще е почивните дни. Sick Ние планирахме да заведем децата на парахода Радецки, но....ще видим.
Ма ко, на теб съм ти сърдита, да знаеш. Crossing Arms Но си ми слабост и ще ти се отсърдя. Шегувам се. Сутринта чета една тема и не поглеждам никовете, и една съфорумка като пише нещо за военни и за това, че акъл под фуражка не вирее, малей, викам таз пък как може да пише така  Crazy. После гледам- наша ма ко. Викам- ей на, обидИх сА на мъж! hahaha Аааа, шЪ ви запозная, трЕбва да си промениш мнението, не може така!  bouquet

# 539
  • при късмета
ВалеHeart Eyes нали знаеш, че не е нищо лично. Не съм я измислила аз тази приказка, ама имам 2-3 примера от личен опит, които я доказват.
Аз си мислех, че мъжа ти не е точно военен.
Едно време поради липса на борци, всичките вицове бяха за полицаи и военни.
Къде сте хора, цял ден никой не е писал?
Да ви похваля шефа как е нагласил майка ми  Joy Последния път, като го води до KFS на гишето го питала "какво искаш", а той отговаря "един Рак бургер" и майка ми смело поглежда момичето и дава поръчката  ooooh! (за незапознатите, рак бургер е бургер от ресторанта на господин Рак в детското Спондж Боб). Момичето я гледа стреснато и казва, че при тях няма такова нещо, може би имало в Макдоналдс  Joy
Днес го разбрах, умрях от смях. Ще изтипосам майка ми в темата за муните

Общи условия

Активация на акаунт