На море в Гърция 2014 - IV

• 73 696
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро! и Светли празници!

# 16
  • София
Благодаря за новата темата с най-омайващите снимки от съседна Гърция!
Харесват ми Цикладите, но наистина са много далече. Жалко, че няма някой лоукост полет от София до Атина.

# 17
Здравейте, на всички   bouquet
От години Ви следя какво пишете и благодарение на Вашите съвети и напътствия съм на път да реализирам мечтата си, Да съм на почивка с детето (2,5г.) и жена ми. Направил съм си резервация през Booking за Керамоти хотел Афродита за периода 16-24.06. Въпроса ми е (сигурно напълно излишен и смешен), но понеже с моята отпуска е много сложно и се чудех дали да пиша на хотела да ми потвърди резервацията на 100% (въпреки че за момента резервацията си ми е действаща) и въпреки че в резервацията пише, че се плаща на място дали да им предложа да се плати по банков път по-рано. Резервации досега през booking не съм правил, само съм чел от вас как бооквате... Peace

# 18
  • София
Не мисля, че имаш причини да се тревожиш. Ако има някакъв проблем с резервацията, от booking или от хотела ще се свържат с теб на мейла.
Разбира се, няма пречка да пишеш на хотела, ако искаш да си напълно сигурен.

Параход, прекрасни снимки! Тази на корицата откъде е?

# 19
Записвам се и аз в най-слънчевата тема.

# 20
Мерси много Vivi, Simple Smile за бързият отговор и спокойствието което ми се възвърна. От години не съм почивал и сега вече съм в предстартова треска и праноя. Продължавам да Ви чета. Прекрасна тема Параход. Всички сте невероятни продължвайте все така.

# 21
  • sofia
Моля, препоръчайте къща за гости в Аспровалта, от която сте доволни. С две деца под 12г сме и избрахме този вариант.
Благодаря!

# 22
Весели празници на всички! Параход -   bouquet!

# 23
КиФла,
преди години имаше отделна тема за Аспровалта, Врасна и Ставрос - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414080.0
Там ще намериш отзиви за разни къщи, тук в темите за Гърция също е коментирано неведнъж, но се предпочитат Ставрос и Олимпиада заради по-хубавите плажове и по-компактните селища. Аспровалта е най-оживено и най-подходящо като развлечения за по-големи деца, но и плажът е най-кофти и... абе, аз лично не съм очарована, в известен смисъл това е най-негръцкото място, на което съм била в Гърция. Много прилича на Китен или Приморско Grinning

Иначе преди доста години съм отсядала в ето тази къща - Катерина II, тя е на добро място, с хубав зелен двор, барбекю и беседка, но съвсем семпло настаняване, с обикновени чамови мебели и стаи без никакви претенции. Затова пък беше много евтино...
Можеш да видиш и на 1-ва страница какво се предлага за Аспровалта, в българските сайтове особено има много оферти за този район, тъй като е популярен предимно сред нашенци, сърби, македонци.

Vivi,
понеже снимките на челния пост сме ги коментирали три-четири поста назад Simple Smile сигурно питаш за тази която е ъплоудната най-горе в темата - това е Елафониси на Крит.

# 24
  • София
Да, за нея питах. Благодаря. Simple Smile
Разкошно място.

# 25
  • София
Параход,   bouquet

Ако някой е на линия в момента - по Нова ТВ дават "Мандолината на капитан Корели" - Кефалония през 1940 година.  Wink

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 14:02 от Тaня67

# 26
  • София
Сутринта пуснах идеята за раздвижване м/у 2-3 острова. Очаквах мрън, но за моя изненада ММ бързо се нави. Даже щедро допълни дните за почивка, за да имаме повече време за island hopping  Simple Smile
И сега имам да измисля маршрут за 17 дни.

Първоначалният ми порив беше да отменя наксоската резервация и заради Кимолос да издърпам Милос още това лято. Обаче толкова неща изчетох за пустия Наксос, че някак ми е жал да го отхвърля сега. Продължавам да мисля..то и самото плануване май е 1/3 от кефа  Mr. Green

# 27
  • София
Параход, както винаги с точно и красиво оформена тема, благодаря!  bouquet

# 28
  • В полите на Пирин планина
И аз при вас, с очакване за юнското море, което е сравнително близко, но не ми пречи да чета и за вашите по-далечни планове ...

# 29
  • Варна
Мерси много Vivi, Simple Smile за бързият отговор и спокойствието което ми се възвърна. От години не съм почивал и сега вече съм в предстартова треска и праноя.

Споко , местата за спане в Керамоти са към 600 и средата на юни сигурно половината ще са празни , няма да останете под звездите.

Общи условия

Активация на акаунт