На море в Гърция 2014 - IV

• 74 816
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Някой бил ли е скоро на плаж Спатиес (Spathies), под Никити? Има ли някаква инфраструктура на него - барче, чадърчета, сладолед, тоалетна? Изглежда много красиво.

(Не мога да си харесам апартамент, резервирахме едно място засега, но продължавам да търся. Или няма дати, или няма два апартамента с отделни спални.)

# 496
  • Варна
Ние сме в Бг от 18.10 до 1.11 заради ваканцията, и ми се искаше да отидем някъде на топло за последно тази година... Ще погледна още, и ще включа Кипър...

Всички изброени : Родос , Крит , Кипър ,Malta , Karpathos,   Kasos, Symi , Nisos Tinos са доста трудни като логистика за самоорганизиране в края на октомври , но не и Турската Ривиера.Специално препоръчвам Мармарис откъдето можете да комбинирате с Родос за 60 тина евро.Бодрум пък може да съчетаете с Кос ако държите да включите гръцка жилка в турската атмосфера която хич не е характерна.За седмица в Мармарис не видяхме нито една забулена жена и само дузина с кърпи.Изумителен контраст с Истанбул и особено Анкара където забулването става вече масово.

# 497
До Кипър и Малта има полети на Wizz от София.
Освен това от Солун имаше билети на Aegean от 24 евро до много острови.
Имам закупени такива.
А най-евтино сам купувала билети на Ryan, пак от Солун-Пафос по 16 евро  Peace
Така, че варианти за островите има, въпрос на организация.

# 498
  • на земята
Здравейте да попитам за отзиви за този хотел,интересувам се за хотела дали става за почивка с малко дете,горе доло   на колко км.е отСофия,ще пътуваме отСт.Загора..)))хубаво ли е,какво има друго да видим наблизо ,мислим  да резервираме за  юли,август ,Благодаря  предварително,разчитам на вас за мнение.Много благодаря   bouquet
http://niamavreme.bg/oferti_za_kolektivno_pazaruvane/detail/3-no … -2988.html?aff=vo

# 499
  • София
Лека полека излизам от "културния шок" и бюрото взе да ми става удобно hahaha
Искам да попитам има ли някой запознат  с къмпинг на борда...или нещо подобно...кемпер палуба newsm78 и кои фериботи имат подобно нещо?Интересува ме специално за Крит Rolling Eyes
Благодаря Hug

# 500
  • Лондон
petercky, благодаря за информацията, ще погледна задължително. Нямам особен копнеж към турските курорти, но нямам и голямо против. При положение, че съм сама с дете искам логистиката да ми е лесна и да е гарантирано топло Laughing

# 501
  • sofia
Моля за мнение за този хотел -

http://www.hotel-aegean.gr/index.php/en/

и като цяло за Криопиги.

# 502
Това сигурно е един от най задаваните въпроси,но напоследък май това решение ще взема.Ще ходя от 03,09 и си мисля ако не резервирам а там на място почна да обикалям и търся дали няма да е по добре.Не е толкова колкото до цените колкото до избора.И нещо което не маловажно пропускаш занимаването с банки преводи и т.н.На вас какво е мнението ви за този времеви диапазон удачно ли е.Насочил съм се към Ситония.

# 503
Това сигурно е един от най задаваните въпроси,но напоследък май това решение ще взема.Ще ходя от 03,09 и си мисля ако не резервирам а там на място почна да обикалям и търся дали няма да е по добре.Не е толкова колкото до цените колкото до избора.И нещо което не маловажно пропускаш занимаването с банки преводи и т.н.На вас какво е мнението ви за този времеви диапазон удачно ли е.Насочил съм се към Ситония.

Отвън на хотелчето, къщата, как ще разбереш дали вътре ще ти хареса, не като интериор, а от някои допълнителни неща. Аз си бях харесала едно хотелче в Сарти, но в отзиви прочетох, че стените са малко тънки. В конкретния отзив човекът се оплакваше от много страстни съседи. За мен това е важно - страдам от безсъние и трудно заспивам. Мисля си, че е по-добре да има предварително проучване и харесване на място, плаж, природа, удобства, забавления - все пак си е почивка.

Относно плащанията - ако е през букинг-а - става и с карта, има опции за канселиране до определен срок.... Но, разбира се, всичко е относително и субективно.

# 504
  • София

Не знам как се падат празниците, но ако около 6 септември има повече почивни дни, 1/4 България се изнася натам.  Grinning Не бих рискувала без резервация. След празниците вече е спокойно.

# 505
  • софия
В Кипър първата половина на юни дали е много топло вече, а водата дали е топла?

# 506
  • Пловдив
Ами аз съм била последната седмица от Май, водата беше определено топла. Времето беше "шарено" и пак си беше топло. Вероятно седмица - две по-късно е вече много топло, но знае ли човек.....

# 507
Таня 6 септември се пада събота,така че едва ли има разлика с другите дни.

# 508
  • тук-там
В Кипър първата половина на юни дали е много топло вече, а водата дали е топла?

Толпо си е - доста. Миналата година бяхме от 25 май.  Като при нас през август. Peace

# 509
  • Варна
Нямам особен копнеж към турските курорти, но нямам и голямо против. При положение, че съм сама с дете искам логистиката да ми е лесна и да е гарантирано топло Laughing

''и да е гарантирано топло '' в края на октомври къде да е по средеземноморието , дори Тунис , е все едно ти да гарантираш , че другата седмица в Лондон няма да вали Joy Joy
Ако това е основното условие погледни по на юг , примерно египетските курорти на Египет - Хургада и Шарм ел Шейх.
И като цени и като логистика са еднакво лесни с турската Ривиера.

Общи условия

Активация на акаунт