Лидл ::43::

• 84 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
sixth sense, скоро купувахме кана Аквафор и консултантката в технополис беше категорична, че не стават, личен опит нямам.
Стават. Аз съм с Брита, но ползвам и филтри на Аквафор - по-евтини са. Имат два модела - единият става за Брита.

# 241
  • София
sixth sense, скоро купувахме кана Аквафор и консултантката в технополис беше категорична, че не стават, личен опит нямам.
Стават. Аз съм с Брита, но ползвам и филтри на Аквафор - по-евтини са. Имат два модела - единият става за Брита.

Мислех, че не стават, ще споделиш ли кой модел Аквафор става за Брита (с филтри Макстра)?

# 242
  • София
Аквафор B100-25
Универсален сменяем филтриращ модул за кани АКВАФОР Агат, Аметист.

В Кауфланд ги пускаха по 5-6лв нещо такова.

# 243
  • Варна
Бананите от Лидл не ми харесаха. Не можах даже един да  изям - някак жилав стои и не е сладък.

# 244
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Намаленото кисело мляко 2 % е ужасно в Русе - стои цялото на шупли, иначе на вкус не е развалено, но не е като кисело мляко  Sick Бананите са странни

# 245
Благодаря на всички, които се включиха с коментари за каните! Бяхте ми много полезни.

# 246
  • Варна
Намаленото кисело мляко 2 % е ужасно в Русе

Варненското не съм го отворила още - ще го видим.  Confused

Взех и прясно мляко в кутия, надявам се, че е ок.

Детските тениски от 3,99 лв тънки или по-плътни са?

# 247

Взех и прясно мляко в кутия, надявам се, че е ок.

И аз вчера взех, 3,2%, беше добре.  Peace

# 248
  • София
Току що направих таратор с киселото мляко от 3,2% и с краставица от Лидл Simple Smile Бяха си чудесни.

Утре ще отворим прясното мляко от 3,6%, в червената кутия.

# 249

Имаахме такава от Карфур, после я захвърлихме - правят промоции, няма филтри в последствие.
Аз имам кана Аквафор точно от Карфур. Много съм доволна. И филтри има винаги в Карфур или може да се поръчат направо от сайта на Аквафор. Доста по-евтини са от Брита, а съм чела, че дори пречистват по-добре.
Да, дистрибуцията на филтрите им не е добра, но пък от сайта си поръчвам за няколко месеца напред и ми ги доставят безплатно. Така дори ми е много по-удобно, от колкото да ги търся в магазина. Ползвам Аквафор от 3 години и съм доволна.
Редовно пускат намалени филтри в грабо. http://grabo.bg/places/akvafor---filtri-za-voda-3925

# 250
  • Русе
Бананите от Лидл не ми харесаха. Не можах даже един да  изям - някак жилав стои и не е сладък.
Значи не съм единствената недоволна от тях. Сложих ги при ябълки, като се надявах да доузреят Laughing Днес обелих още един - същия вкус.

Аз харесах мрежата за врата и за прозорци. За прозорци имам спомен, че пускаха миналата година, но за врати дали е имало? Ако са - имате ли отзиви?

# 251

[/quote]
Да, дистрибуцията на филтрите им не е добра, но пък от сайта си поръчвам за няколко месеца напред и ми ги доставят безплатно. Така дори ми е много по-удобно, от колкото да ги търся в магазина. Ползвам Аквафор от 3 години и съм доволна.
[/quote]Редовно пускат намалени филтри в грабо. http://grabo.bg/places/akvafor---filtri-za-voda-3925
[/quote]

Така или иначе замина за кофата, взехме си уред за дестилирана вода от Амазон Simple Smile Голямата ни гордост в кухнята. Оказа се супер джаджа.

# 252
Я дай линк да я видя тази дестилирана вода, ако не те затруднявам.

# 253
  • София
Момичета, използването на дестилирана вода като питейна не се препоръчва. Метод за пречистване на питейната вода е обратната осмоза.

# 254
  • Русе
Здравейте, искам да попитам дали в Лидл са пускали сандвич мейкър или комбинация с грил или гофрети? Че уж дебна от доста време, но не съм попадала на такова.

Общи условия

Активация на акаунт