Лидл ::43::

• 82 454
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Mомичета, много харесах тези маслени бисквити от Френската седмица, има ли подобни в редовния асортимент newsm78 или да ходя да се запасявам Mr. Green

# 691
Тениските са хубави, но късите панталонки са прекалено къси, като боксерки са, коляното е открито, а това не ми хареса. Аз взех от двата вида тениски.
Може да са купували за други хора, поне тук в магазина някой се обаждаха на познати да питат дали искат.
Сандалите не ми харесаха и според мен са уголемени.

# 692
  • Mediterraneo
Много народ при нас за детското. Тази сутрин в 8 и 5 вече имаше тълпа. Успях да взема тениски за малката и сандали. Добре, че беше с мен, за да мери. Номер 26 ѝ взех, май наистина са уголемени, при положение че вече носи обувки и маратонки 27-28  Rolling Eyes Напазарувах тениски и за приятелка, че ми беше поръчала.
И в тъпканицата забравих за айсберга, а ми трябва!

# 693
  • UK
На мен ми харесаха панталоните, до средата на бедрото някъде идват според мен, нормални къси панталони, не 7/8-ми, аз не взех обаче, че от панталони нямаме нужда. То като гледам с тези дъждове, ще мине време, докато подкараме и тениските. Със сигурност са купували и за други хора, за работещите Simple Smile, аз също взех за съседи, а и почти всички в навалицата говореха по телефона и описваха цветове и размери. Simple Smile

# 694
Аз пък забравих да погледна топките за скачане ooooh!...не бях съвсем решила дали да вземам, но все пак...

Иначе взех тенески и от двата вида, сандали - от двата вида пак, довечера ще меря... и къси панталонки за малчо - видях, че са над коляното, което  не ми харесва определено, че ще има ожулени колена, но в краен случай ще ги носи вкъщи... Thinking

Сега, като казвате, че са уголемени сандалите, аз уж носих един пътък да меря по него, ама дано да не са му големи newsm78

# 695
  • Варна
Аз не разбрах какво ви притеснява, че панталонките са над коляното, ами в големите жеги с дълги панталони ли да ходят децата newsm78 А ожулени колене ще има, то е ясно и неизбежно.
Тук се смрачи, дано народът да се поспре малко, егати след час ще съм на Лидъл, дали ще има останали тениски поне от единия вид Whistling

# 696
р-р 86/92 на моя син стояха също като боксерки, прекалено къси. Шори, не къси панталони по моя преценка  Peace Дългокрак е моя убавец и явно за това не ми хареса как му стояха.  newsm78

# 697
Ами по-малко боли, когато колената са покрити с панталон... Whistling

Ето моя хубостник - има две рани и на двете колена, вече са с коричка, и то при падане с дълъг крачол, представям се, ако беше паднал и беше с голи колена - повече кръв и болка щеше да има....

Иначе панталонките са готини де....

# 698
  • Варна
Е, много ясно че по-малко боли, но все пак късите панталони са си къси Laughing
MuJIuHka ,
ами твоя син е на 2 и половина, естествено е размер за 1-2 годишни да му идват къси, вземи следващия Simple Smile Аз мисля да взема тениски размер 98-104, ако не са прекалено огромни, но 86-92 ми се вижда безсмислено, той моят вече е към 90 см. Панталонки от предишно зареждане съм му взела размер 98.

# 699
Може да е на 2 г. и 5 м., но е дребен и слаб- 86 вм. и 11,5 кг. Още му купувам дрехи 12-18  Crazy До сега само 1 яке р-р 18-24 м. за пролетта съм му купила  Crazy

# 700
Какво имате предвид под "двата вида тениски" ? Нали са един вид момичешки и един вид момчешки. Да не съм пропуснала нещо.  newsm78

# 701
Момчешките са 2 комплекта по 3 тениски. Аз купих двата комплекта. За яслата, за игра, да има.

# 702
Момчешките са 2 комплекта по 3 тениски. Аз купих двата комплекта. За яслата, за игра, да има.

Благодаря за пояснението   bouquet

# 703
  • Пловдив
Аз тази сутрин изпреварих всички и след мен...потоп  Mr. Green Взех тениски,панталони и сандали (2 чифта,че не можах да преценя) и от джапанките-сандали(ще ги връщам обаче,че не ни стават  SadPeace И според мен и дрешките и обувките са уголемени  newsm78 Ама то все пак си е до дете,де...Синът ми е на 2и половина - взех 98-104 - леко са му големи,ама нали цяло лято ще расте   Mr. Green Пък и предпочитам да са по-свободни,отколкото като умалели  Peace За тези цени направо са разкошни  Sunglasses
И другата седмица доста неща харесах  Whistling

# 704
Интересува ме добре ли рендосва картофи,тиква,моркови ,лук-аз затова ще го ползвам.Мразя да стържа на рендето с часове тиква за тиквеник ,например! Simple Smile

С морковите се справя, с лука също, но неудобното е размера на отворчето, че трябва да се режат на по-дребни парчета. Но аз обикновено ренде вече не ползвам. Но все пак е 150 w мощност, не може да се мери с кухненски робот.

И нашата кака обзаведохме с тениски, клинчета и сандали

Общи условия

Активация на акаунт