Априлчета малки слушкат и искат в мама да се гушкат :)

• 36 440
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Значи и тези витамини които пих през бременността стават аз пих витамам доволна бях ...Днес си взех и чая за кърмачки на хип уж имам кърма ама няма да е лошо да я увелича малко. Цедя се и му давам от шише но цедя примерно в 12 за храненето към  3 и държа кърмата на стайна температура не в хладилник не е проблем нали?

# 376
Аз си държах моята на стайна температура 2-3 часа,четох че е ок до 6.също и в хладилник по един,два дена.сега вече му давам от гърда,рагадите май изчезват  Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace
Още не ползвам пелените замнкратна употреба,мн са и големи.
Бихте ли им ваксините?аз умирам отстрах,отлагам постоянно   Sad Sad Sad сега отложихме заради обрив.
Качила е 1 кг за 1 м.

# 377
Аз си държах моята на стайна температура 2-3 часа,четох че е ок до 6.също и в хладилник по един,два дена.сега вече му давам от гърда,рагадите май изчезват  Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace
Още не ползвам пелените замнкратна употреба,мн са и големи.
Бихте ли им ваксините?аз умирам отстрах,отлагам постоянно   Sad Sad Sad сега отложихме заради обрив.
Качила е 1 кг за 1 м.
бихме ваксината на 6.05 той си спеше измрънка малко като го боцна ама като цяло мъжки я изтърпя мен също ме беше страх и жал предупредих педито да го държи здраво да не разчита на мен че ако писне и си го взимам ама ни се размина... Питах я да очаквам ли температура или нещо от ваксината каза че не се вдига

# 378
От хепатитната не се омайва никакви усложнения
Следващата е по страшна пентаксина
В двете крачета и е болезнена
Педи ми изписа едни лентички които да сложа два часа преди ваксината
От хепатитната поплака 2 мин докато я гушна и мина
Другата ни е на 3 юни сега като съм по информирана повече се притеснявам  ooooh!
Баткото ги изкара без проблем  Peace
Ние сме надали от раждането 1,400
В неделя ни е кръшенето Simple Smile

# 379
Днес нашата принцеса става на 1 месец  smile3541
Честита месечинка и на другите бебоци родени в този ден Simple Smile

# 380
Днес нашата принцеса става на 1 месец  smile3541
Честита месечинка и на другите бебоци родени в този ден Simple Smile

Поздравления   bouquet
Да е жива и здрава Simple Smile
Много да ви радва Simple Smile

# 381
имам въпрос към мамите изцяло на кърма какво ви е акото? На моя хич не е с консистенция на бъркани яйца ами по рядко

# 382
  • в 1001-та нощ
Не е твърдо Simple Smile

# 383
И нашето е рядко. Peace

# 384
да де то ясно че не е твърдо но е рядко като сок от кайсии хм значи да не го мисля толкова че е по рядко отколкото на АМ

# 385
Днес и ние отбелязваме месец  Heart Eyes

# 386
И нашето е рядко понякога е точно като бъркани яйца
Понякога е съвсем рядко Simple Smile
Днес и ние отбелязваме месец  Heart Eyes

Честита месечинка и на вас Simple Smile
Много много щастие и споделени мигове заедно Simple Smile  bouquetу Hug Heart Eyes

# 387
Като заговорихме за ако Simple Smile)) Joy
Какъв ви е цветът  newsm78нс
Нашето е жълто понякога зеленикаво
Забравила съм с баткото и ден на кърма Simple Smile
Днес взех  бонисан капки да видим  ooooh!
За слинга и за  мамите , които макар отзиви (поръчах от сайта който ми даде Dao Hug Heart Eyes)много съм доволна 
Само още се боря да го наглася правилно , но два дни спи в него като бебе  Joy

# 388
Алена, малкия е голям сладур  Heart Eyes

За акото не мога да се включа, че на Тони му е зелено заради млякото което пие.
Да попитам мамите които се изцеждат - получавате ли болки в гърдите. Аз  започнах да усещам боцкане  Sad  А и дали ще може да се увеличи количеството кърма само с помпта.

# 389
Ще може да се увеличи, но по принцип количествата, които се цедят с помпа са много под количествата, които едно бебе може да изсуче, т.е. теоретично ще трябват повече усилия.

Аз нещо не мога да се организирам. Трябват ми нови процеси  за всичко - какво да направя с децата, за да успея да сготвя, в какъв ред се качваме в колата, как да ги заведа големите на ДГ, изобщо не мога да вляза в крак. Много се стресирам като нямам план Simple Smile.

На всичкото отгоре днес един кретен щеше да ни удари. Не знам как не ни удари, честно. Ама и аз съм виновна, защото го усетих, че ще направи простотия, но бях толкова уморена, че просто си спазих предимството. Нормално с деца в колата гледам да съм предпазлива, но липсата на сън си каза думата.

Общи условия

Активация на акаунт