Априлчета малки слушкат и искат в мама да се гушкат :)

• 37 227
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Разбира се Simple Smile Готово  Heart Eyes

# 91
  • в 1001-та нощ
Руни черпи, че днес е вече на месец  Heart Eyes

# 92
  • София
 bi-bi-to, и ние сме още две в едно, но утре ме приемат за секцио Simple Smile желая ти успех
Честито и на новите мами
И на всички много усмивки в тези променливи дни  smile3525

# 93
Руни черпи, че днес е вече на месец  Heart Eyes

newsm44 hbday smile3525

# 94
  • София
Remember me и на мен ми е второ дете, а толкова много неща не помня. Още не мога да вляза в час;)
Педиатъра при нас дойде буквално 1 час след като си бяхме у дома. Мисля, че до 48 часа трябва да ви посети.
А я кажете вие платихте ли му? Щото аз знам, че това идване е безплатно, но моята си ми взе
30 лв:))

На мен една консултантка по кърмене ми обясни, че единственото от което има полза за колики е Биогаята и имало изследвания, че само тя действа. Всичко друго не действало.Просто родителите се успокоявали, че правят нещо за детето си.

Честит рожден ден на Руни! ДА расте здрав, спокоен и много засмян, за радоста на мама, тати и бати!

# 95
  • в 1001-та нощ
И ние платихме с каката - ЛЛ поясни, че се плащало да домашната визита .... не за самия преглед  Crazy

На Руни за коликите много добре му повлия Абоколикен, не е типичното против колики - от онези, които слепват балончетата.

Съдържа екстракт от копър (анасон за успокоение) и ензима лактаза за усвояване на млякото. Не давам постоянно, а ако се раздразни то колкики, за сега действа много добре, имахме чудесна спокойна нощ Simple Smile

# 96
  • Пловдив
a.l.e.n.a Честито   ura Може ли да помоля и нас да ни добавиш - Ава, родена на 16.04, 3550 кг, 50 см. Благодаря   bouquet

Bunnie ние с нашата педиатърка се разбрахме в петък да отидем при нея, защото ми било второ дете и само ако съм държала, тогава щяла да дойде. Честно казано така ми е по-добре.

Аз за коликите взех на Веледа едно олио за мазане на коремчето. Нямам представа дали от него, но снощи беше спокойна нощ. Пак имаше пъшкане и напъване, но детето си спа и не е плакало.

# 97
  • в 1001-та нощ
 Hug Готово  Peace

Аз също информирах ЛЛ, че ще я постим след Гергьовден  Heart Eyes

# 98
При нас педиатърката дойде 3 дни след изписването, не сме плащали нищо та даже тя ни подари капки за коликите. Днес беше първата д. консултация  - за 12 дни е качил 350гр от кърменето  Heart Eyes и е с 2.5 см пораснал. Жълтеницата казаха че тъкмо приключва при нас и пъпчето е на косъм да падне. Изписаха ни капки против рахит ще ги поема цяла година (за това не бях чувала).

# 99
  • в 1001-та нощ
Чудесно растете  Hug

Вит.Д се изписва масово  Peace

# 100
  • Сидни
При нас педиатърката дойде 2-3 часа след като се прибрахме от болницата, платихме 30 лв.
Нас ни изписаха миналата сряда 3650 гр, днес сме 4050  Crazy голяма лакомия!
Алена, ивинявай, може ли  да оправиш грамчетата на Даниел и сме нормално раждане, не секцио!   bouquet и честит месец!

# 101
""Здравейте,
днес ми изтича 45-дневния болничен, но бебчо все още не се е родил и ще трябва нов.
Моля за информация дали лекарят, при който ще раждам може да издаде такова продължение или трябва да е същия, който ми е издал и 45-дневния. (в моя случай са различни лекари).
Благодаря! bouquet"

Това ми отговориха в друга тема:
"Трябва този, който ти е издал болничният 45 дни преди термин и то след като родиш, за да се знае точно колко дни е преносването"

Моля, ако някой има опит- да сподели!

# 102
Да, ЖК-то е този, който издава този лист.
При мен - терминът е 7-ми, на 8-ми родих. Трябва ми болничен само за 7-ми.

# 103
т.е. след като се роди (и се знае докога трябва да новия болничен), тогава се издава.

# 104
След като родиш се издава болничен за дните на преносване, от лекаря на ЖК. Таткото може да отиде да го вземе  Peace

И ние се родихме точно на термин, 16.04 сутринта, но по-късно ще пиша подробности Wink

Честито на всички нови априлчета, да растат здрави, безгрижни и заобиколени от мнооооого любов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт