Отговори
# 180
Трябва да си пазим нервите, защото веднъж бебета да се родят после почват сериозните проблеми, така че трябва да сме силни.
Приятне ден

Добър ден и от мен. Малко не мога да се съглася с този коментар. За нервите да, излишно е да се тормозим и ядосваме за маловажни неща. Но в никакъв случай не мога да кажа, че след раждането започват проблемите. Бременността а след това и появата на малкото човече трябва да е най радостно и щастливо време за една жена. Проблеми (малки или не) в живота на човека не трябва да се свързват с децата, защото те са най ценното ни. ДА, трепериш му, като е болно, ДА, може да не ти стигат парите да покриеш всички нужди, ДА, може да не спиш по цели нощи заради колики .... списъка е дълъг... но като те погледне, гушне, или каже, че те обича всичко друго избледнява. А по горните неволи в живота може да се случат и без да имаш дете, за разлика от последното допълнение. 

Уф много дълго стана.... извинявам се за което newsm78

Честито на всички тук узнали пола, ние също чакаме момиче Peace ММ каза, че ще се изнася, с три жени на главата  bouquet

# 181
Малко все едно нахлувам в темата със собствените си проблеми, за което се извинявам , но ми е пламнала главата ( писах в фб, че съм била дълго време в контакт с детенце с варицела).
Някоя мама някога ходила ли е на консултации с генетик (  но не от безплатната на фемина), защото сега търся такъв доктор , при който да си запиша час за София става въпрос....
Мерси предварителнно, а сега се връщам да ви изчета , тъкмо малко да ми се поразкарат мрачните мисли.... Rolling Eyes

# 182
  • ул. "Мечтание"
Малко все едно нахлувам в темата със собствените си проблеми, за което се извинявам , но ми е пламнала главата ( писах в фб, че съм била дълго време в контакт с детенце с варицела).
Някоя мама някога ходила ли е на консултации с генетик (  но не от безплатната на фемина), защото сега търся такъв доктор , при който да си запиша час за София става въпрос....
Мерси предварителнно, а сега се връщам да ви изчета , тъкмо малко да ми се поразкарат мрачните мисли.... Rolling Eyes

Доста спрягат името на проф. Кременски.  Peace
Иначе можеш да звъннеш в Националната генетична лаборатория да питаш при кого можеш да отидеш.  Peace

# 183
йоана, в Майчин дом всеки ден до обяд има генетик, не се иска записване.

# 184
Здравейте и от мен, искам да се запиша в темичката Ви.Чета ви от самото начало,но поради ред причини ме изчаквах със записа.Казвам се Нели, на 30г от Стара Загора.Това ми е втора бременност с термин 21.09 . Изчаквах със записа тъй  като октомври месец м.г. претърпях спонтанен аборт и  с тази бременност подхождах малко със страх. Включвам се специално заради мамата контактна на варицела. В 7 г.с. голямото ми детенце се разболя от варицела, аз си я гледах докато мине карантината и знам какъв ужас преживяваш.Ако си карала шарката трябва да имаш изграден имунитет и няма да имаш проблем, аз не се разболях. Ако желаеш можеш да се изследваш дали имаш имунитет, за да не трепериш докато мине инкубационния период.В седмицата която си не би трябвало да има проблем дори ако се разболееш.

# 185
  • have faith and be patient ..
здравейте !! да споделя на какво попаднах - за всички фенки на библейските имена http://bg-bible.com/names/  тук са може би всички , не само известните често срещаните ,също всяко име е линк който води до значението на името  Peace на мен много ми хареса находката ми .. даже вече си избрах от там име ,което живот и здраве да дам на човечето  Praynig

# 186
neldim, добре дошла, лека бременност и сладко бебче на финала!
Благодаря ти за коментара относно варицела, но за жалост съм сигурна, че не съм боледувала от нея като дете  Confused Утре ще си пускам изледване за антитела,макар факта че няма как да имам, но все пак търся надежда навсякъде...След две седмици и другите, които показват дали има инфекция. Ти консултирала ли си се с гинеколог и  какво ти казаха...
Много ме е яд, защото сега осъзнавам, че е имало как да се избегне....много ми е мъчно... Cry

# 187
  • София
Йоана  spoko Недей така де! Аз бях в същото положение и се молех да не съм забременяла. Дори като разбрах, че съм бременна не се зарадвах изобщо. Малкия като се разболя и ревах като магаре цял ден. И аз като теб бях убедена, че не съчм я карала и всякаква вероятност да съм я карала ми се сктруваше нечовешки късмет. С кого ли не се консултирах, всички ми казваха, че трябва просто да чакам. Направих изследването и се оказа, че съм я карала. Майка ми беше в тотален шок, че съм я карала, защото тя се кълнеше, че не съм.

# 188
Ох, и аз не съм карала пустата шарка и се моля само докато съм бременна да не е карам  Praynig Иначе знам, че можеш и да не се заразиш. Мой колега не я беше карал, и детето му се разболя, жена му я прекара, той не се зарази. Майка ми ми е казвала, че със сетра ми се боледували от заушка и скарлатина, ама коя от какво е боледувала, не помни. Трябва да проверя картони си Simple Smile

Йоана, не се измъчвай допълнително. Говорила ли си с доктора си относно притесненията си?

# 189
Добра вечер!

Честито на всички узнали пола на бебоците!
Leti_Hr, neldim, добре дошли при нас  welcome

Маци, за апетит съм чувала също че помагали омега разни, но различните добавки различно влияят на различните деца, като че ли. Дано обързо намериш вашата
Полони, радвам се, че е минало добре при теб. А за работата, според мен евентуално  може да се намери начин да се уредят нещата финансово, стига да е изгодно за теб и да те разведрява Peace
Юле, страхотно изглежда ястието ти, а малката бонбонка е прекрасна. Дано ти се получи раждането както го искаш
Елч, не знаех че са направили платен паркинг там, супер!
Йоана, всичко ще е наред Hug
Алекс, много хубава находка, благодаря за линка
Гледам за имена говорите, за момиченце много харесвам Матея, но пък мъж ми не. И за редки имена говорите също, Сами има приятелка, с която много играят. Тя има много красиво име и много рядко – Серафима

Мисля, че ние се спряхме на 2 имена (Сара – принцеса и Хая - живот) , сега остава да си харесаме едно от двете, в краен случай ще изберем в последния момент или пък ще ни хрумне трето

Днес ми е шантав ден емоционално се мятам от една крайност в друга, за щастие поне не е свързано с бебето, просто разни странични, неприятни неща се събраха последната седмица и ми дойдоха твърде тревогите и емоциите. Утре ще гледам да се поглезя с нещо (може би сладолед Mr. Green), за да се върна във форма

Лека нощ!  bouquet

# 190
Добро утро на всички мами,
Аз най-накрая стигнах да ви информирам за моя преглед в сряда, доктора каза че се развиваме добре, тежим 270 грама и отговаряме на седмиците, освен това каза че бебчо е момче!
На 28 април съм на фетална морфология, тогава би трябвало със 100% да потвърдят пола! А следващия ми преглед е чак на 26 май!
Това е от мен, леко бременеене на всички!

# 191
  • София
Да се включа и аз за варицелата. Не бях я карала, не бях бременна когато ни изреди, но не знаех и нищо за болестта. Подходих със страх признавам си. Детето я изкара средно положение, след това дойде моя ред, един ден се почувствах много отпаднала, с леко завишена температура, появи ми се обрив в гърлото и бях се настроила, че ме е почнала и ще избива навън вече. Бях се обринала и вътрешно във влагалището, това го установих защото правихме секс и го усетих. Както и да е. На другия ден вече нищо ми нямаше, така и не изби външен обрив. Една приятелка, не я е карала, 3те и деца по различно време са я карали, тя твърди, че не я е карала. Пиша това за да ви успокоя, че всъщност има случай като моя да е минала със съвсем лек вътрешен обрив като по-големи или по-малки и въобще да не сте разбрали и да не сте обърнали внимание. Да не говорим, че вече всички Септемврийски сме преминали опастния период от болестта за бебето. Така, че дишайте спокойно Simple Smile Лек и усмихнат ден!

# 192
Здравейте момичета аз минавам за да ви помахам само и да ви похваля браво на вас много сте активни.Аз съм по активна във фейса.

# 193
Йоана аз съм се консултирала с генетик (тази във Фемина не искам да я коментирам). Имам личния телефон на проф. Кременски . Ако не ти двигне веднага, пробваш след час-два  и със сигурност ще се свържеш с него. Много е внимателен , обяснява всичко подробно, отговаря на всякакви въпроси. Ако решиш да говориш с него , пиши ми на лични , за да ти изпратя номера.

# 194
  • София
Еспа, той пие Омега, но той си я пие още от преди да се започне с това неядене. А ти изяж един сладолед и не му мисли много  Mr. Green
Йоанче, ra_iv, е права. Наистина има случаи, в които варицелата не избива от вън, а има само вътрешни херпеси. Вероятно аз така съм я минала някога.  Peace Аз като си правих изследване резултатите ми бяха готови още вечерта. Пиши като имаш инфо.
Селинче, честити ти сини гащенца. Пиши по честичко, че се изгуби нещо.  Hug
Цвети, всички бременни, които не са преболедували шарка, трябва  да ограничават контактите с деца, освен ако нямат деца и това е невъзможно.  Peace В тези месеци сега вече не е опасно за бебето. По-опасно е в първите 3 месеца. Това го проучих и го изчетох навсякъде. В паразитологията ми казаха същото.
Аз днес се събудих с ужасно главоболие. Май спах повече от необходимото.  Crazy Времето навън е просто ужасно #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт