Отговори
# 645
  • София
iskambebche, в никакъв случай не искам да споря и да оборвам мнението ти, но само ще кажа, че ваксинирани деца боледуват от болестите, срещу които са ваксинирани. И това не е моя измислица. Просто напоследък много се ровя, изчетох страшно много информация и всъщност се оказва, че има доста такава. И то не някаква форумна информация, а информация са изследвания, статистики и т.н. от учени. За мен беше много изненадващо да разбера, че в по-голям процент от ваксинираните се среща боледуване на болести, за които вече са ваксинирани. Процентът на неваксинирани боледуващи деца от същите болести е далеч по-малък. Което веднага ме кара да си задам въпроса от какво предпазва детето ми тази ваксина? Въобще няма да коментирам алуминият, съдържащ се във ваксините, който както всички знаем е токсичен за организма ни.
Леле, за какви броенета на ритници приказвате. Малеее, това май няма да успея да го направя, или по-скоро не искам да се психирам с такова броене.  Mr. Green Достатъчно си се психираме за други нещица  ooooh!

# 646
Здравейте момичетга !
Да ви кажа на мен как ми изкараха акъла преди няколко дни... Онзи ден отивам аз на ЖК при АГ-то си , мери , тегли , накрая трябваше да ми чуе за пръв път тоновете на бебо.. ужас.. не ги чуваше, само моите органи .. накрая УЖ ги чу .. След като излязох от кабинета се замислих , че от два-три дни не бях го усещала бебо да шава...Панирах се много и реших да отида на частно на 3Д . Отивам аз и му обяснявам ситуацията ,в крайна сметка чухме тоновете му и го видяхме. Лекаря от 3Д-то каза , че е било нормално да има дни в които да го усещам постоянно , но има и такива в които бебо е кротък. Дори , за да го види да мърда на 3д-то ми натисна корема , за да го ядоса да се раздвижи...  
За щастие всичко с нас е наред и за втори път ми потвърдиха , че ще е момченце

# 647
Тъй като мненията са доста противоречиви за тези ваксини и аз няма да споря Simple Smile Затова и казах, че всеки си решава Simple Smile
Сега да ви питам един малко битов въпрос:
Използвали ли сте някоя фирма за сервиз на климатици? Имаме един в апартамента, но нещо не не иска да работи като хората и ми се иска да викна някоя фирма, от която сте доволни Simple Smile Предварително Благодаря Simple Smile

# 648
  • София
Здравейте момичета,
Можете ли да ми препоръчате нещо действащо и не вредно против комари? Мен много ме ядат Sad

# 649
Добра вечер!

kafiava, добре дошла при нас! welcome
Елч, как е Дара? От температурата ли щеше да припадне, милото, представям си как си си изкарала акъла Hug
Момичета, благодаря за споделеното за педиатрите
Ваксините, както съм казвала са ми болна тема – за момента съм се спряла на варианта максимално разсрочване във времето, схемата не ми е ясна още точно как.
За еднократните пелени – най-много бях доволна от памперс премиум – белите и от либеро
Sanndrina, как си, бебето раздвижи ли се, ти успокои ли се?
Кая, и на мен в болницата акушерките ми бяха забранили да си пипам корема, заради контракциите
Yoanny, против комари – ултразвукови машинки са ми помагали. Бях чела и за мазане с някакво масло но не помня какво- май лавандулово беше

Лека нощ!  bouquet

# 650
Здравейте момичета,
Можете ли да ми препоръчате нещо действащо и не вредно против комари? Мен много ме ядат Sad
Мрежа? Или за репелент питаш?

# 651
Сещам се, че имаше гривни против комари. Някой, ако е ползвам да каже дали са ефикасни и безвредни. Иначе, ще е много удобно.

# 652
Здравейте, момичета! От доста време ви следя, но чак сега реших да се включа. На 27 г. съм, първа бременност, чакаме си момиченце, с термин 23.09.
Може ли да ме добавите и във фейсбук групата?

Хубав слънчев ден ви желая!

# 653
Благодаря за допълнението, Lovebug, и за пожеланията.

# 654
Ако е възможно и мен да добавите във фб групата .
Благодаря !

# 655
  • have faith and be patient ..
хахах абе хора , как очаквате да ви добави някой във групата във феиса? по ника ви във Бг мама ли ? момичетата 100 пъти казаха да им пишете на лични съобщения имейлите ,с които сте регистрирани във фейса , за да ви намерят там и тогава да ви поканят , даже на първата страничка е написано .. и то на български   Mr. Green  Peace

бтв забелязвате ли ,че момичетата водят в бройката и то доста .. а отначало бяха (вкл и аз ) само момчета  Laughing

# 656
Както казах и във фейсбук : нека има повече жени, после ще уреждаме зестри и имоти. После, имам в предвид септември  baby_neutral

# 657
Хайде, вместо да се чудя как да го измисля, да се допитам и до вас. Още в 16седмица при фетална морфология се установи, че плацентата ми е превия. Сега мога да си взема болничен, но нямам представа това как ще се отрази по-късно на паричките, които ще взимам като майчински. Моля, ако има някой запознат да се включи. По принцип ме осигуряват в две фирми, което реално се оказва повече, отколкото взимам като месечна заплата. По тази причина не зная до колко е логично да се опитвам да издържа максимално на работа.

# 658
Здравейте момичета Simple Smile))

Надявам се всички да се добре и спокойни (това понякога ми се опъва лично на мен)

Елч, как е Дара? Има някакви много гадни вируси по децата в момента...съдя по мойте приятелки с деца. Дано и мине бързо на душичката  Praynig

Сандрина, успокои ли се? То е нормално понякога да са по-спокойни и по-лениви бебоците, пък и да се шашкаме не е ненормално  Simple Smile

Относно ваксините, много е сложно, но най-важното е да се наблюдава детето цялостно, и от родител и от кадърен педиатър с отношение. Както каза едно момиче по-нагоре, ако детето няма признаци и отклонения, не би трябвало да има проблеми, но никога не се знае. Аз още не съм взела категорично становище.  newsm78

Мен днес така ме опъва откъм опашката, че не знам каква поза да заема и какво и къде усещам... А, и, момичета, исках да ви питам по въпроса с втвърдяването на тумбака. От време на време ми се втвърдява, но само това...Предполагам, че е нормално, нали расте все пак newsm78  Вие как сте с това втвърдяване?

# 659
  • София
Добър ден и от мен. Прибрахме се от разходкас малкия, естествено пак беше невероятна жега. Но днес вече си обух сандалите. То не се издържа вече.
Елч, Дара оправя ли се?
За нещо против комари бих препоръчала разни бебешки мазила против насекоми. Има на Бочко и на Чико. Ако ми се наложи, бих се мазала с тях. Поне са за деца.
Моята бебка както си беше хипер активна предните дни, от 2 дни никаква я няма. Усещам я доста рядко. От сугтринта до сега съм я усетила само 1 път. Преди от сутринта до обяд ме е сритвала безброй пъти и то без големи паузи. Явно си е намерила удобна поза и си кротува.
Онзи ден на детската площадка едно детенце така удари с юмрук Алек, та не знам от хормоните ли, от какво ли направо щях да ревна. Той милият ревна много, защото наистина детето го удари доста силно. Все бях ревнала с него, ама викам лелеееее остава и аз да се разцивря тука  Laughing По принцип като го удрят децата ми става много гадно. Откъм рев съм претръпнала и обикновено не ми е жал като ревне за нещо, ам акато го ударят ми става много кофти. Може и хормоните да ми играят игричка.
Вече започнах леко да се подувам като съм навън на жегата.
Ната, втвърдяването си е нормално, особено в големите месеци. Аз с предната бременност последните месеци се прибирах пеша от работа и редовно по пътя ме стягаше корема. Вечер като легнех също. Сега още не е започнал да стяга качествено, но очаквам включване.

Общи условия

Активация на акаунт