Отговори
# 690
Ната, и аз си мисля да не би да е от подуване на стомаха и просто да се е опънал повече. Не мисля че толкова дълго време контракция може да те държи. Дано утре лекаря ти те успокои. Важното е, че нямаш болки Hug
Wickedly, леле колко си организирана, даже бушона си изключила - браво на теб! Аз само спрях ел уледите и кимпютрите. надявам се да не се повтаря това друсане. А за ваксините, особенно за хепатита - мисля точно като теб.

# 691
Мерси, момичета!  Hug Сигурно е я от растеж, я от храна, а може и да е лека комбинация:))) Само да няма болка и потвърди, че няма нищо притеснително Praynig

А това земетресение дори не го усетихме  newsm78 ама и по-добре така Simple Smile))

# 692
ната, и според мен си е от храна. като раждах акуперките казаха, че контракцията продължава между 30-40 секунди и минута, няма как да е цяла нощ. а те контракциите са опасното, другото са бели кахъри Simple Smile

# 693
Благодаря ти, Елч!   bouquet Може да ми се разтяга тумбака и да го усещам по-силно...

Благодаря ви момичета за отговорите, и извинете, че ви занимавам с глупостите си  Embarassed Просто така за първи път и все се чудиш нормално ли е, ни е ли  Thinking

Но, добре че ви има  Hug дано и аз мога така да съм полезна на някого  Grinning

# 694
  • Сандански
Здравейте, момичета!!! Да ви попитам пиете ли магнезий, защото в 23 г.с а АГ не ми изписва питах го казва ми, че нямало нужда за сега

# 695
сави, аз не пия магнезий. ако няма причина затова няма защо да се изписва. същото важи и за витамините.

# 696
savistoikova, аз пия, но имам контракции. Подкрепям Елч, ако няма причина да пиеш, не се изписва. Ти притесненя ли някакви имаш, или ?

# 697
  • Сандански
Да леки конракции преди две седмици, но отшумяха, а доки каза, че били от подготвителните

# 698
savistoikova, и мойта лекарка не искаше да ми изписва, но заради съмнения за контракции ми даде. Пък дали помага, ще се разбере... Причината да не го изписват освен ако не се налага е, че отпуска мускулатурата и това може да попречи на тонуса на матката и да затрудни раждането, евентуално. Затова се спира по някое време, по преценка и според зависи. Simple Smile

Май малко сложно го обясних... Thinking

# 699
Момичета, тъкмо четох една статия за ваксините в bbc знание. Та там пишеше, че ваксината против хепатит В е най-безопасна. А като ви чета колко негативно се изказвате за нея не ми се мисли за другите какво е.

# 700
Lovebug, изказвам се негативно, най-вече защото не виждам логика да е в пръвите часове сложена. По-нататък - ок, ама на няколко часово бебе....
Между другото, открих си по дисковете книга, която съм сваляла и не съм чела - казва се The Vaccine Answer Book
http://www.amazon.com/The-Vaccine-Answer-Book-Essential/dp/1402218265
Не очквам някакви алтернативни мнения в нея, като цяло, но като че ли на пръв поглед дава основна информация. Ако някой има желание, да ми пише бележка, ще му я пратя в pdf формат
Lovebug, ако не те затруднявам метни линк към статията моля Hug

# 701
savistoikova,kolibri86 , от много време се заглеждам по сайта mothercare и исках да ви питам ( понеже от там сте си пуснали линковете) как става поръчката - четох една такава тема тук във форума,но... Whistling Аз искам на авент по отделно да взема помпата,само две шишенца - малко и голямо и стерилизатор . За стерилизатора - гледам,че има за микровълнова и друг,който май се води електрически или нещо от сорта - вие на кой сте се спрели ?

# 702
йоана, аз по принцип съм малко предубедена дали трябва да се ползва микровълнова изобщо и в частност за малко бебе, така че и преди, и сега ще ползвам електрически стерилизатор.

сави, напредваме с бременността, нормално е да ни започват подготвителните контракции. аз си ги имам отдавна, но те не са страшни, дори напротив. страшно е, ако има болка, и ако са чести.

# 703
Между другото и аз се опитвам да разбера това, което изпитвам контракции ли са или не. Всички ги описват като присвиване и втърдяване на целия корем. А аз имам някакъв дискомфорт ниско долу само и е като все едно тежи и се е схванало и някакво напрежение просто или пък все едно бебето се движи и ми натиска супер много корема отвътре и все едно става на вълни незнам дали е това или не? Няма болка де, и какво значи не много, кога стават много имат ли някаква норма и брой ?

# 704
Здравейте мами ! Имам въпрос ..Някой пие ли витамините Pregnacere ? Мислите ли че има полза от тях?? Истината е , че напоследък се чудя дали има файда от тях , притеснявам се за бебо да не го надуя с тези витамини като пилетата все пак е химия... и сега и тези магнерич + нош па които ми изписаха... само с хапчета се бухам ... а съм много против хапчетата винаги съм ги избягвала до последно...

Общи условия

Активация на акаунт