Отговори
# 165
  • София
Привет, момичетааа!  Hug

Колко много сте изписали по празниците и след тях!  Crazy

Елч, всички много ти стискаме палци за страхотни резултати от амниото...  Praynig

Еспа, не си ме видяла при Стратиева- имах час за 15ч., но се преориентирах към "Фемина" за 23.04, за да може и ММ да присъства. 2ч. и 30мин,, Божее... Shocked Смятай, ако и аз си бях дошла за часа...  Rolling Eyes

Та, бързам да се похваля- вчера ми мина феталната морфология при д-р Врагалева във Фемина (чудесна докторка, препоръчвам- ведра, спокойна, всичко обяснява и много подробно оглежда бебето)- ще си имаме още едно момиче!  Grinning
Таткото се оказа прав, че е женски татко, сега да му мисли на колко места ще работи, за да купува на девойките превръзки, парцалки и обувки.  Joy Докторката предложи да ми види и шийката с вагинален ехограф- бетон е, 45мм.  Peace Нали някой питаше как се гледа шийката- така се оглежда, с вагинален ехограф.  Peace

След това минах на ЖК и при моята си докторка... на която, след като съобщихме за втората девойка, й минаха "еретични мисли през главата".  Joy Ако това бебе съм го родяла нормално, имали сме основания след това да се надяваме на още една бременност и момче...Ех, защо й трябваше сега да ми пуска муха в главата...  Embarassed Rolling Eyes ooooh!

Нощни, честити розови гащи и на теб! Много ви се радвам на мъжките майки, които сбъдват мечтата си за девойка...  Heart Eyes Цветенце също- не се е похвалила тук, но след 3 момчета, най- после очакват момиченце!  Heart Eyes Hug

matsutka- за детския гастроентеролог- мъжът ми препоръчва д-р Янева от Педиатрията, но нямам представа работи ли в Детско здраве.  Peace Докторката наистина е много добра- и като специалист, и като човек.

Еспа, много ти благодаря за рецептата за агнешкото- в крайна сметка се спрях на тази: http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?t=3385 Получи се много вкусно, но и тежичко, заради маринатата. Ето и снимки, Лу си облиза пръстенцата.  Heart Eyes

Скрит текст:

Това е от мен засега, момичета! Хубав ден!   bouquet

# 166
Ехааа Юлеее, каква сладурана си имаааш. Пу пу пу да не ѝ е уроки.

Нощни, мерси  newsm51 (розов букет ти се полага).

# 167
Здравейте мами аз съм родом от Пловдив, но живеем във Финландия с ММ и 11 месечната ни дъщеричка. Записвам се при вас с термин 01.09 на 25 години съм с втора бременност, пак момиченце .Леко бременеене на всички :*

# 168
Малката Лу е много сладка  Heart Eyes
Добре дошла Leti_Hr

Май много се наредихме с момиченца. На 7- ми ще ми потвърдят надявам се пола, но съм сигурна, че е момиче.

# 169
А какво стана с твоето детенце? Прояде ли и води ли го на специалист. Мен наистина ме притеснява изхождането, но имам и големи притеснения относно храненето. Имам чувството, че има страх това дете от нова храна.  Rolling Eyes
[/quote]
Ами той сега е на 7 години и яде, не много и само определени неща, но яде. Не съм го водила на гастроентеролог, защото лекарката ми каза че му няма нищо и да яде колкото и каквото иска без да го насилвам. В последствие когато тръгна на детска градина започна да кашля и не спря почти една година. тогава обиколихме доста лекари и те изказаха предположение че е с рефлукс. понеже беше много болнав му давах коластра на прах и като че ли от нея започна да яде повече. Давах също и един сироп Апетон, продават го в аптеките, давах и клееева тинктура и пчелно млечице. последната година му направих домашен сироп от бъзяк по съвет на една баба и незнам израстна ли ги вирусите или от него имаше ефект и спря да боледува и започна да яде малко повече. Но той не е имал никога запек винаги е бил по скоро с обратния проблем, а иначе е много кльощав ребрата му се броят на пръсти, тежи 21 кг при ръст 1,28 м. Чак и той се нервира, че уж започнал да яде а пък кантара не отчита нищо. Мисля че и децата в детската му казват че е много слаб, защото те видимо са много по едри от него не на ръст но на килограми. надявам се това да не му се превърне в комплекс, защото съм чувала за младежи които си купуват хранителни добавки за мускулна маса понеже са много хилави.

# 170
nata, нямаме тайни тук Simple Smile имах една абсолютно безпроблемна първа бременност с нормално раждане накрая.
за амниоцентезата споменах само за твое успокоение, че вариантът си го има.

еспа, късно е, позачетох се...и ми се изправи косата  Mr. Green
иначе близо до кабинета на Марков има платен паркинг. ние изобщо не се занимаваме с търсене на места за паркиране, то там е кауза пер дута Simple Smile

муци, а имаше ли мъжки имена?
аз нещо сериозно се затрудних с мъжките имена...

# 171
Здравейте, вече от дивана пред телевизора:)
Изписаха ме, и ще ходя чак на 30-ти на контролен. До тогава - повечко в леглото и по-малко тичане и бягане Laughing
Честно казано, от самата операция нищо не помня, почти целия ден ми се губи, но не съм имала никакви болки.
Интересното е, че и тримата лекари, които ме гледаха преди операцията на ехограф измерваха шийката на граница(дори този който ме приема ме пита защо ще ми го правят този серклаж), но при преглед на стола, веднага казваха, че е много скъсена. Така и не разбрах нито колко е била, нито колко е в момента, но предполагам, че щом нямам болки и кървене и ме пуснаха доброволно, значи всичко е ок.
Така че, който се притеснява за размера на шийката, настоявайте да ви прегледат.
Излизам в болничен, макар да смятам, че това е прекалено, но вече всички ме гледат лошо, като заявя, че искам да ходя на работа:))) Тъпото е, че дори да работя от вкъщи, няма как да ми се плаща, така че този вариант отпада - вярно е, че си обичам работата, ама чак пък да го обърна на благотворително дружество Sunglasses
Честито за розовите гащи на Ната, Juleto и Нощни, и на който съм пропуснала!

# 172
  • София
Елч, имаше и мъжки, но наистина бяха безумно странни и такива, които въобще не звучат добре. Не знам къде е темата и дори не знам и как се казваше, ама ако някой постне там, та да ми излезе известие, веднага ще ти копна линка.
Кристина, до сега чета за това пчелно млечице и че майките са поразително доволни от ефекта му. Просто моят мъник никога не е бил злояд и това ме навежда на мисълта, че може би ще успея да оправя нещата с не толкова усилия. Знам ли. Д-р Михайлов препоръчва горещо пчелното млечица по определена схема за злояди деца. Ще купя и го започваме. Само това ми остана. Такива сиропи като Апетон, Саностол и т.н. съм твърдо против да давам по разбираеми причини.

# 173
Полони, добре дошла  Hug Всичко ще е наред от тук нататък.  Peace Лежи си и почивай, че после няма  newsm32

Елч, благодаря ти  Hug Пожелавам ти най-искренно да искараш остатъка от бременеенето спокойно и да имаш едно прекрасно разждане на здрав юнак.  Hug Така като се замисля доста глупаво реагирах...червата имат време да се нагъват, нали сега се развиват....Важното е, че всички други паказатели са ок.

Кристина1980, вярно е, че всичко е божа работа, и БХС-то е просто ориентировачно. Важно е феталната в комбинация с БХС. Да, има и случай, в които не се открива изобщо, но това е крайно рядко. Нека не ги мислим нещата толкова, вредим на бебоците.  Hug   Heart Eyes

Маци, те старата школа като цяло са доста спокойни и е чудесно, че и вярваш. Дано не съм те засегнала. Просто щом те притеснява, би било редно да ти даде направление, пък макар и само за твое успокоение и всичко да е наред, което съм сигурна, че е.   Hug

# 174
  • София
Елч, Nata_31, ще изчакам примерно да решите до към 15ти Май и ако няма да ползвате часа ще се обадя да го отменя, за да имат и те няколко дни да реагират. Само ще помоля, ако ще ходите за всеки случай да ми пуснете на съобщение, че не смогвам да изчета всичко тук  Hug

Любопитно ми е на мен списък с мъжки имена, че предложените от сина ми "багерчо", "булдозерчо" и от рода не ми се нравят  Laughing

# 175
  • ул. "Мечтание"
Любопитно ми е на мен списък с мъжки имена, че предложените от сина ми "багерчо", "булдозерчо" и от рода не ми се нравят  Laughing

Ето я темата със странните и рядкосрещани имена: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771393.0

Ето го нашият списък с мъжки имена:
Вихрен
Григор ("който бди" или "бърз")
Димитър ("принадлежащ на Деметра", която е старогръцката богиня на плодородието)
Здравко
Калин
Лъчезар
Огнян
Пламен
Румен
Филип ("обичащ конете")
Христо

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 15:54 от Нощни очи

# 176
  • София
Нощниииии, да го разкарваш тоя списък с мъжки имена  Naughty  Mr. Green Линийката ти е безумно розова! За женско име мислили ли сте с тримата ти мъже?
Да ти кажа вярвам й на педито, но понякога не ни съвпадат мненията, което е съвсем нормално. За мен е важно, че е добър диагностик, пък другото все ще се оправим.
Засега ще пробвам с пчелното млечице, че като чета хубавите отзиви и още повече се разибявам да го купя. Така се ентусиазирах значиииии  Crazy

# 177
нощни, и аз харесвам вихрен, ама мм каза "не" Simple Smile)
скоро си мислех, че лъчезар е много подценявано име, а е тооолкова готино, но не искам да си кръщавам детето на баща му, тъпо ми е.

# 178
  • ул. "Мечтание"
Нощниииии, да го разкарваш тоя списък с мъжки имена  Naughty  Mr. Green Линийката ти е безумно розова! За женско име мислили ли сте с тримата ти мъже?

Списъка е от преди два месеца. Подарявам го, защото вече не ми трябва!  Mr. Green
Женския списък ще си го пазя в тайна, докато не се появи Копчето. Flutter

И тъй като списъка вече не ми трябва спокойно бих могла да добавя и другите харесвани от нас имена, но вече използвани по един или друг начин: Ангел, Антон (мъжа ми  Heart Eyes), Искрен, Ивайло (името си е българско, означава "цар вълк"), Рафаел (един от арахангелите, означава "бог цери")), Росен (брат ми), Стефан ("венец"), Яким ("благ").

# 179
Списъка е от преди два месеца. Подарявам го, защото вече не ми трябва!  Mr. Green
Женския списък ще си го пазя в тайна, докато не се появи Копчето. Flutter

202uu  Hug

Общи условия

Активация на акаунт