ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 237 217
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 1 230
  • In transit
Не беше летен вирус..., 3 часа след консумацията на ризотото с червен ориз имах зверски болки в корема и гадене.
Пълна мизерия е в кухните на тези заведения край плажа.
Наблюденията ми са ,че това лято са увеличили драстично цените и са намалили  грамажа на порциите.
Точно, така се получава при лоша хигиена на персонала, не е вирус.

# 1 231
  • Варна
Аз пък съм разочарована от The Bay,
Стоях сто часа в тоалетната.
Аз от години лятото съм редовен клиент и никога не съм имала проблеми. Предимно морски дарове, риби и салати консумирам.

# 1 232
  • Варна
Отвратителен сафрид и гадни уж пресни пържени картофи в " Печката" от днес.

# 1 233
  • Варна
Баш си е вирус, когато има и температура.
Изкарах го същото преди дни и без да ходя по заведения .
Не защитавам хич иначе хигиената по което и да е заведение !

# 1 234
  • Варна
Лично аз съм без температура и да, хигиената им е нулева.

# 1 235
Много са зле по тези кухни. Кой знае какво ядем.
Аз пък нещо съм разочарована от Хепи, оставям на страна, че са намалили грамажа, и че е такава лудница от хора, ами това лято си е жива дискотека, а не ресторант. Приказката не можем да си чуем, ставам от там с бръмнала глава.

# 1 236
Хепи удари дъното направо. Ние не ходим повече там, но наши приятели бяха скоро с болки в корема след посещение.
Аз се чудя как има хора ,които се нареждат и чакат опашка за да влязат в Хепи и да плащат незаслужено завишена цена за порции с намален грамаж???
Всичко в Хепи е заготовки!

# 1 237
  • Варна
Ох, за там имах клиентка технолог, която ми разказа ужасни неща за кухнята. Всичките им меса се овкусяват много силно не случайно. Там само кафе и вино, нищо друго.

# 1 238
Аз се чудя как има хора ,които се нареждат и чакат опашка за да влязат в Хепи и да плащат незаслужено завишена цена за порции с намален грамаж???
И аз това се чудя! Как има хора които продължават да се хранят там!!!

# 1 239
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ееее, вие пък. Ами има все още хора и аз и детето сме едни от тях. Не сме умрели, но хапваме едно и също. Детето хапва суши, а аз печена пилешка пържола с картофи. Живи сме.

# 1 240
Много зависи, какво се поръчва в заведенията. Ако се залага на пърженото, което е така богато  наслоено в менютата, шанса от стомашни проблеми е голям.
Масово народа се храни с пържено и панирано.
Аз проблеми в Хепи съм нямала, но консумирам само определени неща. Не ги защитавам, просто споделям.

# 1 241
И аз имам инфо - как се замразяват продуктите, как се овкусяват след това, някои от тях предварително се подготвят и след това само се претоплят и т.н.....Салатите са предварително нарязани и овкусени от сутринта, месата са обработени също, единствено рибата се пече на момента.

# 1 242
Е то това за Хепи е стара история и самата истина. Ходя 1-2 пъти годишно и то заради близък ,който обича да ходи там. Винаги имам проблем със стомаха (пържено,панирано не ям изобщо) заради глутамата  ,който се съдържа в овкусителите. После било вкусно, ама цената на вкуса е .....и пак има опашки да чакат за маса.
Цените няма да ги коментирам защото не са ми известни ,но явно вместо да вдигнат цената драстично (заради поскъпването на основните суровини) са решили да намалят грамажа и леко да вдигнат цената...предполагам е това

# 1 243
Хепи е скъп фастфууд ресторант за мен.

# 1 244
А и другото на което се залага е тесто, пица , паста и производни Grinning
И понеже и това не ям, избягвам заведения от типа Селена, Амичи и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт