ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

  • 237 207
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
  • Мнения: 3 299
Ние сме от феновете на Хепи, а мой близък беше в техния ресторант в Лондон през май тази година, каза, че напливът е същия като в България. Полуфабрикати или не, не ядем тям всеки ден по три пъти, айде сега.

# 1 246
  • Варна
  • Мнения: 1 433
Точно защото не е всеки ден по три пъти, аз се чудя защо хората не избират по-качествени ресторанти, като е рядко 🤗

# 1 247
  • Мнения: 2 965
Точно защото не е всеки ден по три пъти, аз се чудя защо хората не избират по-качествени ресторанти, като е рядко 🤗

Кои са тези качествени ресторанти, с удоволствие бихме ги пробвали.

# 1 248
  • Мнения: 770
Едва ли не само Хепи ресторанти има във Варна. Не искам да правя реклама на никой, но има все още останали заведения със сносна храна и не толкова скъпа.
Просто ресторанти Хепи са на много добра локация във Варна- Севастопол и Морска Гара и затова са за предпочитане.

# 1 249
  • Мнения: 1 541
Ние взимаме за вкъщи основно от Хепи Ян Палах, рядко сядаме на място. Никога не сме имали стомашни проблеми и т.н. Предимно суши, калмари, скариди, които в нашия регион е ясно, че и в друго заведение да седна, все са дошли замразени. Филе от лаврак и миди с ориз и тиквички също взимам сега през летния сезон.
Иначе веднъж съм пробвала пилешка супа, само от миризмата усетих бульоните на прах и не ми хареса.
Едни и същи, изпитани неща поръчвам, за сега фал не сме имали. Вкус другар няма, по напред споделих, че Ел Капан не е моето, но на познати и приятели, пък им харесва.

# 1 250
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
  • Мнения: 5 170
Точно защото не е всеки ден по три пъти, аз се чудя защо хората не избират по-качествени ресторанти, като е рядко 🤗
По кое се разбира кой ресторант е качествен и кой не е? За мен обслужването е приоритет, следва храната. Визията на ресторанта не е гаранция за качество. Любим ми е Карте, но локацията не ми е удобна.

# 1 251
  • Варна
  • Мнения: 761
Здравейте, понеже ви питах за добър ресторант, благодаря ви за предложенията! В крайна сметка избрахме Monkey's и останахме доволни, както и гостите ни.
Следващата вечер бяхме на Море, но не ме впечатли, а преди ми беше любимо място.

# 1 252
  • Варна
  • Мнения: 2 800
Идвам да дам не добър отзив за Малката Марица на морето. Събота вечер- 20 минути, чакаме да ни почистят масата и вземат поръчка, иначе управителката ни настани и до там. Станах да търся сервитьори, да им кажа да дойдат на масата ни, малко били не смагали ми отговори. После поръчваме салата и пържени картофи, салатата дойде, изяде се, картофите още ги нямаше…Поръчахме лимонада с горски плодове, дойде нещо но не и с горски плодове, имаше вкус на разгазирана кока кола. Отделно страшно шумно, по едно време настана някакъв джангър на 2 етаж като дискотека беше. Повече няма да повторим.

# 1 253
  • София
  • Мнения: 31 385
В Дантона на златните ще останете очаровани, но ще трябва да си запазите маса предварително.
Едва го открихме, но за сметка на това храната много ни хареса. Благодаря!
"Немо" Port - традиционно много добре.
Скрит текст:
Само не ми хареса, че са изкарали маси буквално на улицата. Вътре, до отворените прозорци, е супер.
"Немо" на Евксиноград още ли не работи?
Търся отзиви за Mazu и Craft на Морска гара.

Цитат
Идвам да дам не добър отзив за Малката Марица на морето.
Отзив тъкмо навреме. Бяха ни го препоръчали. Не е за нас (според описаното в поста горе).

# 1 254
  • Варна
  • Мнения: 2 813
Ние сме сядали на Малката Марица миналата година там на втория етаж за рожден ден и стана голямо парти.
Тази година седнахме на обяд и ни хареса също.
Неделя бяхме на Траката и видях, че Немо работи.

# 1 255
  • Мнения: 2 466
В Дантона на златните ще останете очаровани, но ще трябва да си запазите маса предварително.
Едва го открихме, но за сметка на това храната много ни хареса. Благодаря!
Търся отзиви за Mazu и Craft на Морска гара.
Или аз съм единствената, която не харесва Дантона, или не съм поръчала нещо което да ме впечатли...
Толкава препоръки, специално отидох до там, или може би заради големи очаквания... Имахме и един намусен сервитьор. Ако съм на плаж наблизо пак бих го пробвала, но иначе не.
Мазу също ми е компромисен вариант.
На Крафта тази година не съм ходила, но миналата година беше много добре. Често го посещавахме с бирените приятели. Laughing

# 1 256
  • Мнения: 1 541
На Крафт и аз тази година не съм била, последно есента бях. Бирите ми харесват, менюто не е голямо, но за мен има избор. Навън беше приятно през лятото.
Последно бях в Чинара на гарата, на 2 етаж е доста приятно, с хубава гледка на залеза. Храната беше вкусна, както всеки път.
Много харесвам тяхната вариация на рибена супа, обаче вече е 9,50лв. Flushed
Приятелка също ми хвали Дантон, но ми е далече, нямам идея и как стоят нещата с паркирането.

# 1 257
  • Мнения: 701
В Дантон бяхме май месец, за първи път ядох лихмус,който е отворен и без кост,беше невероятно вкусен . И миди поръчах,но ми бяха една идея по-солени.
Да похваля сафрида в Бурата,много вкусен,голяма порция и личи,че е изпържен в олио,което не е прегоряло.
Октоподът също ми е любим,но сега давам предимство на сафрида.

# 1 258
  • Мнения: 2 965
На мен ми се яде сафрид на скара, но навсякъде го пържат 🤐

# 1 259
  • Мнения: 701
За скара трябва да е по-едър като гръцкия,в Бурата е дребен.

Общи условия

Активация на акаунт