ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 237 784
  • 1 282
  •   2
Отговори
# 135
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

имаме желание да посетим "Стария чинар", но се чудим кое от двете заведения да изберем? Държим на градината. Видях, че едното заведение е на мястото на Happy. Не е ли много шумно или е ОК? Прочетох добри отзиви и в темата.
Предполагам, че ще е добре да си направим резервация.
Мисля, че и двете нямат градина, открити тераси по е възможно. Пробвайте БМ Градината в Морската, там поне има много място навън!

Много благодаря за мнението.

Харесаха ми и снимките на Овеч. За там също се замисляме.  Peace

# 136
  • Варна
Отзив и от мен за Морската тераса:
Хареса ми, че основната идея за хапване на плажа не се е изгубила, просто е с добра хигиена и порядъчно обслужване. Тавана е супер кич  Laughing Детските столчета са много хубави и чисти.
Скрит текст:
Смях се на коментара на две облечени в тигрово госпоИци, които бяха върнати защото няма места. "Тез пък са само от една година тука и как се надуха: Нямало места".
Бих я посъветвала да ходи при тези с дългогодишни традиции като Норд  Mr. Green

# 137
  • Варна
Кажете ми заведения, в които няма мяукащи котки около масите,изпитвам ужас от тях и ми е все по трудно да сядам по заведения лятото.Та те са навсякъде....особено долу по плажната алея!Онзи ден отидохме на  Вълшебния извор в Девня,там поне друга година нямаше,е сега има вече и там!Може да ви се стори странно и смешно,обаче си я имам тая фобия от дете...

# 138
beeтвоят пост все едно аз съм го писала. Голям проблем е това за мен. Аз по принцип съм клиент на Хепи.. ами и там завъдиха на терасата на Севъстопол, че и на алеята долу....Обяснението е, че хората ги хранят за това, но има разни препарати с  временен ефект с които могат да напръскват, за да ги отблъскват. Много е досадно, особено когато съм с други хора... ooooh!

# 139
  • Варна
beeтвоят пост все едно аз съм го писала. Голям проблем е това за мен. Аз по принцип съм клиент на Хепи.. ами и там завъдиха на терасата на Севъстопол, че и на алеята долу....Обяснението е, че хората ги хранят за това, но има разни препарати с  временен ефект с които могат да напръскват, за да ги отблъскват. Много е досадно, особено когато съм с други хора... ooooh!
Да всички ми се чудят,ето днес бяхме в Русе,седнахме на едно заведение уж нямаше нищо и след малко една котка точно до мен,имам чувството че ги привличам със страха си!Ужасно е,хората си стоят спокойно,а аз само се оглеждам като луда.. Sad

# 140
Не си само ти, днес с един колега сменихме 3 заведения в центъра на Варна, толкова ми стана неудобно и накрая се примирих и вместо да си седна спокойно, аз постоянно се оглеждах..та чак не мога да разговарям спокойно, какво остава пък да ям... От малка знам, че котка веднъж нахраниш ли я, тя си остава там, та затова е така, постоянно някой нещо им подхвърля и им се радват клиентите, без изобщо да отразяват бълхите и другите зарази които носят. Та те се качват по столовете, по масите на тях се хранят и деца. И персонала като остави вилицата на масата отделно от салфетката и подобни и после да се чудиш от къде ти е дошло.

# 141
Ние бяхме в Овеч, празнувахме рожден ден на приятел. Направихме грешката да паркираме малко по - надолу от самия ресторант и катерихме баири Laughing Бяхме отвън, оградата леко пречи на гледката, което не я прави по - малко невероятна. Цените ми се сториха лееко завишени, но като вкус нещата бяха страхотни. Когато имаме време и път ще повторим.

# 142
  • Варна
Не си само ти, днес с един колега сменихме 3 заведения в центъра на Варна, толкова ми стана неудобно и накрая се примирих и вместо да си седна спокойно, аз постоянно се оглеждах..та чак не мога да разговарям спокойно, какво остава пък да ям... От малка знам, че котка веднъж нахраниш ли я, тя си остава там, та затова е така, постоянно някой нещо им подхвърля и им се радват клиентите, без изобщо да отразяват бълхите и другите зарази които носят. Та те се качват по столовете, по масите на тях се хранят и деца. И персонала като остави вилицата на масата отделно от салфетката и подобни и после да се чудиш от къде ти е дошло.
Да,единия път бяхме на Калимански хан и излизаха от кухнята котки,направо се отвратих.Повече не ходя там.Освен да пускаме жалби до РЗИ,ама едва ли някой нещо ще направи!

# 143
# 144
Който е ходил към ресторанта на Овеч може ли да ме упъти с няколко думи, минава ли се през града?

# 145
Който е ходил към ресторанта на Овеч може ли да ме упъти с няколко думи, минава ли се през града?

Да, минава се през града, отбивката е малко преди изхода от Провадия, търсиш кафявата табела за Крепостта Овеч. Като завиеш и продължиш нагоре и напред - при първа възможност в ляво.

Сигурно има и други маршрути, това е моят.

# 146
  • Варна
Някой да има телефон за контакт на бар Море на плаж Журналист.

# 147
  • Варна, Пловдив
Здравейте, може ли мнение за този ресторант? Храна, хигиена, обслужване? Благодаря.

# 148
Ами забравих да похваля новия ЛАРГО под хотел Черно море.
без забележки  Simple Smile

# 149
  • Варна
Някой с впечатления от Ventura?

Общи условия

Активация на акаунт