Подобен модел на Bvulgari, но по-евтин вариант (не със скъпоценни камъни и злато), гледах неотдавна в една оптика на цена към 3000 лева. След три дни ги нямаше. И по сайтовете гледам, че са Out of stock. Лимитирана колекция, както каза някой назад и явно ги купуват, не като да ги гледат само. Няма да са все кифли купувачите. Сетих се, че съм виждала шах за равностойността на 35 000 лева в магазин за ... сувенири. Не нещо за маняци, а за сувенири. Купуват ги, да им се не види, а могат да играят на дървена дъска. Обаче никой не ги брои за кифли.
Аз не мога да схвана защо е негативното отношение към големите харчове на хората. Не е ли ясно, че колкото повече се консумира, толкова по-добре за всички и обратно? Дето се казва, само ДДС-то им на тези прословути очила е 600 лева. СоциализЪмът може и по гените да върви вече, не знам.
11, 10, може би 8, 5, 4, 2. Но не и за тези пари.
. Ако някой има възможност и желание, защо да не си позволи нещо по-специално?
Но и ниският процент на грешки говори сам за себе си. А и темата отиде в друга посока, а именно защо да се плаща подобаващо обезщетение на някого, който има пари да си купува скъпи неща?
И ти, като собственик на химическото чистене, какво ще направиш в случая?