Не си оставяйте дрехите в химическо!

• 27 998
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Само докторите какво общо имат с химическото чистене  newsm78
Изтървах му края, а уж внимавам...

И работничката в химическото чистене и доктора, са хора. И единия и другия са на работа. И единия и другия трябва да си вършат работата както трябва. Това е връзката.

# 46
Само че аз с докторите бъзик не мога да си правя.Извинявай.

# 47
  • София

Е, аз само коментирам фактите. Бъзик, бъзик, ама ако ти откраднат нещо скъпо хич няма да ти е до бъзик...

# 48
Сакото е 600 лв. и не вярвам някой със здрав разум на заплата да си го купи.
Айде пак глупости.
Точно със заплатите си съм си купувала саката. Има скъпи дрехи, които може да си ги носиш почти цял живот. Ако не ти ги отмъкнат някъде, де.

Ako заплатата ти е 600 лв. за мен е лудост и е лично мнение . За мен дрехите не са приоритет , то и къде да ги облека . Ако средите ти са такива примерно ,може и професията да го изисква , ти си знаеш.

От чек друг коменат не съм очаквала , като се има че е хванала Господ за шушляка , като живее в центъра на Варна разбираш ли и всички останали не са и на нивото .  hahaha

Жестоко да се накаже служителката,  Joy айде тука се върнахме в робовладелческия строй . Да я набият с пръчки на площада, ще ви мине ли ?. Да и от удържат 300 лв. от 500 лв. заплата/едва ли ще е повече / малко ли ще .?Честно повече служителката съжалявам. И както пише в библията, който не е съгрешил пръв да хвърли камъка .Всички сте толкова безупречни в работата си , или сте все пикли ,които не сте работили никога и не знаете, че който нищо не прави  , само той не греши. Или системата в химическото е толкова загубена , че не маркират дрехите като хората и служителката трябва явно да ги помни всички коя на кой е , ако не да плаща.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 01:02 от adelinda

# 49

Е, аз само коментирам фактите. Бъзик, бъзик, ама ако ти откраднат нещо скъпо хич няма да ти е до бъзик...

Ще си потърся правата по съответния ред.Не очаквай да изрева във форума, и 5 страници да ставам за смях.
Изчезвал ми е целия чекиран багаж ако става дума, регистрирала съм загуби,знам че никой не е застрахован.

# 50
Има два варианта , в които палтото в крайна сметка няма да  се върне .
Не си мислете , че ще въведете някакви революционни промени и хората ще започнат да си вършат работата .
Всеки иска да не е така , но е факт и едно такова палто , с една такава цена и така поставен голям проблем за българина е едва ли не табу .
Ако на мен  ми развалят палто  за толкова пари  , най - вероятно мога да си купя още едно такова , след месец , освен ако не ми е подарък от  някой арабски шейх , който никога няма д а срещна  Grinning
 . Ако мога да си купя палто от 600 лева , ще пропусна да си купя няколко палта и ще си отворя свое химическо.  Mr. Green Mr. Green
Светват ми очите , ДА . Ако е някоя жена , която си купува палто веднъж на 3 години и го изгуби , то тогава мога да проявя съчувствие  .
Знаете къде живеете , знаете какъв е българинът и накрая се учудвате и водите безсмислени войни за нещо , от което малко хора в България биха се трогнали , защото те всеки ден се борят за нещо различно от това , да си върнат скъпарското сако . От там идва всичко .

# 51
  • София
Жестоко да се накаже служителката,  Joy айде тука се върнахме в робовладелческия строй . Да я набият с пръчки на площада, ще ви мине ли ?. Да и от удържат 300 лв. от 500 лв. заплата/едва ли ще е повече / малко ли ще .?Честно повече служителката съжалявам. И както пише в библията, който не е съгрешил пръв да хвърли камъка .Всички сте толкова безупречни в работата си , или сте все пикли ,които не сте работили никога и не знаете, че който нищо не прави  , само той не греши. Или системата в химическото е толкова загубена , че не маркират дрехите като хората и служителката трябва явно да ги помни всички коя на кой е , ако не да плаща.

Да, трябва жестоко да се накаже служителката, за да се научи да работи. А ако не й се работи, да си стои дома. Понеже много хора разсъждават като тебе, затова ни е на този хал и държавата. Ако отиваш да работиш, отиваш да работиш, а не да си говориш по джиесемите или да витаеш из облаците и да работиш. На това съм свидетел ежедневно! Подава ми нещо и си говори по телефона! Това на какво прилича? И откъде го измисли това за робовладелческия строй? Тази служителка получава заплата, за да си върши работата. Ако не и харесва работата или заплатата, пак казвам, да си стои вкъщи.

# 52

Да, трябва жестоко да се накаже служителката, за да се научи да работи. А ако не й се работи, да си стои дома. Понеже много хора разсъждават като тебе, затова ни е на този хал и държавата. Ако отиваш да работиш, отиваш да работиш, а не да си говориш по джиесемите или да витаеш из облаците и да работиш. На това съм свидетел ежедневно! Подава ми нещо и си говори по телефона! Това на какво прилича? И откъде го измисли това за робовладелческия строй? Тази служителка получава заплата, за да си върши работата. Ако не и харесва работата или заплатата, пак казвам, да си стои вкъщи.

Четеш ли се какво пишеш , пълни глупости . Убила ли е някой ?, дай до живот да я затворим за едно палто или не разбираш смисъла на думите ,които ползваш май  newsm78

Кой как работи като станеш работодател ще съдиш или като започнеш ти да работиш , ще работиш както смяташ за нужно .Докато седиш във вас да се почесваш и има кой да ти дава за скъпи дрешки не се излагай по форуми да пишеш глупости.

# 53
  • София

Четеш ли се какво пишеш , пълни глупости . Убила ли е някой ?, дай до живот да я затворим за едно палто или не разбираш смисъла на думите ,които ползваш май  newsm78

Кой как работи като станеш работодател ще съдиш или като започнеш ти да работиш , ще работиш както смяташ за нужно .Докато седиш във вас да се почесваш и има кой да ти дава за скъпи дрешки не се излагай по форуми да пишеш глупости.

Аз съм работодател и работник съм била. Жестокото наказание за българина е удар по джоба. По твоята логика, дет се вика, кво толкова?  Wink Ще плати сакото в двоен размер и готово - важното е да е жива и здрава, парите не са важни, нали така казваш? Няма да влезе в затвора, я! Hug
Ето ти пример - вчера, излизам от паркинга, подавам билета на жената, при която се плаща. Тя си говори по джиесема, връща ми ресто нанякъде, разпиляват се парите. И ся кво? Аз да изляза от колата да ходя да си събирам рестото ли! Ами не, по-лесно ми беше да й направя скандал, честно, яхнах метлата! Даде ми друго ресто и каза, че ще ходи да си събере парите.

# 54
Предполагаме , че тази служителка взима така голямата заплата , половината от палтото на авторката , и тя е така силно мотивирана да се развива и да отстоява поста си в този бранш ,  нека и вземем и тези 300 лева , да си научи урока нейното мами  Grinning

# 55
  • София
Предполагаме , че тази служителка взима така голямата заплата , половината от палтото на авторката , и тя е така силно мотивирана да се развива и да отстоява поста си в този бранш ,  нека и вземем и тези 300 лева , да си научи урока нейното мами  Grinning

Кой знае, може да се стимулира. Току виж е записала висше, че да не работи. Peace

# 56

Кой знае, може да се стимулира. Току виж е записала висше, че да не работи. Peace

Joy моето момиче и висшистите работим , то по комунизма беше актуално "учи да не работиш " и тогава и сега ,един доктор много работи да си изкара хляба. Не работят реститутките или тези ,които си купуват на "лизинг" ако ме разбираш , там грешки може и да не се правят .

Много висшисти , работят нискоквалифицирана работа , ти вземи порасни и слез от облаците.

# 57
  • София

Joy моето момиче и висшистите работим , то по комунизма беше актуално "учи да не работиш "и един доктор много работи да си изкара хляба. Не работят реститутките или тези ,които си купуват на "лизинг" ако ме разбираш , там грешки може и да не се правят .

Благодаря за "моето момиче", честно! Предполагам, че вие с висшето от ирония не разбирате...А на нас по време на социализЪма (комунизъм така и не построихме) така ни казваха, да учим, че да не работим. Е, видяхме докъде ни докара това правило с "неработенето". Удар по джоба, само това ще вкара в правия път българите! Всеки път, когато се налага, без прошка, без милост - удар по джоба!

Колкото до "реститутките" и там има какво да се желае. И там е една прецаквация, не ти е работа. Човек трябва да си отваря очите на шестнайсет в нашата мила татковина винаги и навсякъде.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 01:44 от Popule

# 58
  • София
Интересно ми е... ако сакото беше за 50 лв., повече ли щяхте да ѝ съчувствате?  Thinking

# 59
Хайде сега е време да го обърнем на политика  Grinning Само една жена може от едно червило ,дреха или чанта да направи война .  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт