Искам да споделя с вас нещо, което промени живота ми и може да промени и вашия.
Преди 6 год. за първи път гледах филма "Тайната", прочела съм и доста литература от тази тематика...та идеята е,че нашите мисли определят нашия живот на 100%!
Живота ни днес е всичко за което сме си мислили вчера, нещата за които благодарим искрено се завръщат при нас в троен размер.
Ако желаете нещо и повярвате,че то ще се случи е няма как да не стане! Всъщност има...ако спрете да вярвате

Ще бъда кратка, доста време се лутах между различни неща в живота си, случиха ми се доста неприятна неща,които мигновено изтривах от съзнанието си и знаех, че предстоят да се сбъднат мечтите ми, не съм спирала да вярвам в това за 1 секунда дори. Това са неща с които няма да ви отегчавам
представете си най-невъзможното нещо на света, а сега си представете, че вече е факт..това бяха моите мечти,които преди доста време вече се сбъднаха. От тогава насам всеки ден живея в хармония с тях и знам,че това което е сега в мислите ми утре ще е в ръцете ми:)В последните 2-3 часа се зачетох във форума и за съжаление се натъкнах на доста теми в които хората са отчаяни, негативно настроение и прочие, това е причината поради която пускам тази тема.
В навечерието на тези светли празници желая на всички здраве и да вярват в чудеса,защото те се случват само там където вярват в тях

А вие вярвате ли в силата на мисълта?

Като започна да давам кураж на някой приятели и да им обяснявам,че ние сме това което мислим понякога даже ми се сърдят.Затова разбрах,че всеки сам трябва да стигне до извода.Проповядваш ли те мислят за луда