. Освен подбрани феномени у нас, които им покрили тестовете за изследване на познаваемостта, имали експерти чак в Бразилия. Чета им свободните хороскопи, доста са точни и професионални. Засега 2-3 консултации имам реализирани доста обстойно и точно отговориха. Имат подробна консултация, но аз лично ползвам Кратката, която е колкото тези автоматичните - теглете карта и вижте значението им, което не звучи много сериозно. Де да знам де, във всичко си има чар
.
.
Изрично е опоменато, че не е компютър и отговорите ги дават реални ясновидци, нумеролози и т.н.
Гледам че и доста хора от чужбина се възползват от подробното гадание, дано има познаваемост
много добре обясни ситуацията към момента.Много се надявам да е така както казва
.Ако някой реши да се консултира с нея да бъде по упорит,трудно откриваема е.Много ми се ще да отида лично при нея,но на този етап нямам възможност
Поздрави!
много добре обясни ситуацията към момента.Много се надявам да е така както казва
.Ако някой реши да се консултира с нея да бъде по упорит,трудно откриваема е.Много ми се ще да отида лично при нея,но на този етап нямам възможност
Поздрави! 
Поздрави! 
,а като времетраене зависи при всеки може би е различно.На мен ми отдели около 10мин.,описа ми проблема много точно и ми каза някои неща да направя-пък да видим... 
Препоръчани теми