Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
тези magicbul след колко време пращат подробно гадание newsm78 още си чакам

Не съм ползвала подробното им гадание, но за краткото си питам Simple Smile Според регламента им до 24 часа от задаване на въпроса трябва да ти отговорят. При мен в началото се бях объркала но за друго, че на майла трябва да ми отговорят. Свързах се с тях с контактната форма и ми обясниха, че отговорът се получава на самият портал magicbul.net Като се регистрираш се отваря и автоматично и поща, в която ти се пазят въпросите. Всъщност всичко си е обясненo, но бях доста притеснена тогава заради алергиите на сина ми и не съм догледала. Направи ми впечатление, че ми отговориха доста близко до моето усещане от къде идва проблемът, но се припокриваше и с диагнозата на един от алтернативните лечители. Така реших отново да пробвам с билки и сме закрепили с рецептите на Симеоновския лечител

# 661
Аз па искам да ми изплащат вредни ! В тази тема.   #2gunfire
Само за отчет: сбъдват се 2 неща, които не очаквах, но ми бяха предречени. 

От кой ти бяха предречени?

ot koi?

# 662
  • Пловдив
Телефона на Краса е 0892325101.Иска малкото ти име и името на майка ти newsm78,а като времетраене зависи при всеки може би е различно.На мен ми отдели около 10мин.,описа ми проблема много точно и ми каза някои неща да направя-пък да видим...  bouquet

А парите предварително ли се пращат?Колко?
Аз това питам ,ако може дай повече инфо Моля !!!  bouquet

# 663
Здравейте..искам да ви попитам дали може да ми препоръчате къде мога да лея куршум на дете в София. Намирам само баба Велика от с. Лозен. Но ако някой знае друга жена в София, която не е шарлатанка, ще съм много благодарна. Мерси предварително  bouquet

Кате, за леене на куршум преди години ходих при Копринка Гатова. Незная дали още работи. В Слатина е /квартала/.

# 664
Здравейте,извинявам се за закъснението  Praynig.Краса на мен не ми каза твърда тарифа,помолих я да ми даде адрес и ще и пратя парички.При консултация по телефона тя обяснява как става заплащането Peace

# 665
Какво стана с групичката в събота?Ходихте ли?Открихте ли Божана/Богдана?Може ли някой да ми даде телефона  на лични Simple Smile

# 666
Здравейте,извинявам се за закъснението  Praynig.Краса на мен не ми каза твърда тарифа,помолих я да ми даде адрес и ще и пратя парички.При консултация по телефона тя обяснява как става заплащането Peace

Колко пари ти и изпрати?

# 667
Сега ще и пращам,мисля 20лв. Peace,защото се консултирах петък късно вечерта и се разбрахме  през седмицата да ги пратя  bouquet

# 668
искам да попитам тези които са си взели амулети от богдана,има ли ефект от тях

# 669
Ето ви координатите на една гледачка от Ямбол.Казва се Мария Пенчева,с работно време 10,00-15,00 без събота и неделя.По телефон не гледа,а само лично на карти.Не съм я пробвала.Днес ходих,но имаше много хора и не ми се чакаше.Вземала,колкото оставиш.Пак казвам:нямам лични наблюдения.

0897977940

Не знам дали записва часове,хората днес си чакаха реда.

# 670
Какво стана с групичката в събота?Ходихте ли?Открихте ли Божана/Богдана?Може ли някой да ми даде телефона  на лични Simple Smile

Аз не успях в събота, а в неделя тя не можеше да ме приеме, така че остава за някоя следваща събота:) До колкото разбрах нямало Божана, за Богдана става въпрос, която прави амулети. Стана ли ясно дали е същата жена, която е правила амулети преди години и са имали успех?

# 671
Искам да попитам нещо!
Значи имах много сериозна връзка /4г./.Семейството на момчето ходиха на ходжа и той им беше казал да правят някакви ритуали,някаква вода,да заравят в земята лъжици и тн. Майка му започна да ги прави тези неща и скоро след това се разделихме без видима причина,просто ей така...оттогава не мога да имам сериозна връзка,всички си прекъсват отношенията с мен изведнъж,наистина без причина и не мога да си го обясня. Имайки предвид,че тая жена не ме харесваше особено,мислите ли,че може да ми е направена магия? Преди не вярвах в магии,но вече имам много основания. А съм чувала,че ходжите могат да правят ужасяващи неща и да кълнат Confused

# 672
Здравейте,аз в събота ходих при Богдана и съм доволна PeaceНа мен също ми каза за тези амулети и аз и казах че ще мина през седмицата,защото тогава просто нямах финансовата възможност да си взема.Ако има някой наистина който си е взимал такъв,нека сподели малко повече инфо Praynig.Дали са различни и какво представляват? Praynig

# 673
  • бургас
Искам да попитам нещо!
Значи имах много сериозна връзка /4г./.Семейството на момчето ходиха на ходжа и той им беше казал да правят някакви ритуали,някаква вода,да заравят в земята лъжици и тн. Майка му започна да ги прави тези неща и скоро след това се разделихме без видима причина,просто ей така...оттогава не мога да имам сериозна връзка,всички си прекъсват отношенията с мен изведнъж,наистина без причина и не мога да си го обясня. Имайки предвид,че тая жена не ме харесваше особено,мислите ли,че може да ми е направена магия? Преди не вярвах в магии,но вече имам много основания. А съм чувала,че ходжите могат да правят ужасяващи неща и да кълнат Confused

с лъжици се прави магия за раздяла....

# 674
Не знам какво да кажа вече момичета?? Освен, че изчетох всичко и обиколих почти всички, мазало е в главата ми, опитвам се да систематизирам инфото от гледачките, доколко има Познаваемост най-вече, бая време изтече, 2 години ги обикалям, но май получавам половинчата информация и много розово бъдеще, пък да видим??!! Трудно е да компресирам гледанията на Емилия - Лондон, Ани Лечева, Ангел - Надежда, Лили - Разсадника, Латина, Милка - Редута, Галя - Каварна, Бобо, Бойка - Перник, баба Шеки - Рударци, Фатма-Хасково, Джемиле Пловдив, още една ромка в Пловдив, Цеца- Надежда, Ели Маринова, Ива - химия, Жени s Star Child, Mr. Morison, Ангелина Люлин 2, Красимир Куртев, Сирма и т.н. Обещавам да се опитам да дам сбъднати прогнози, ама да изчета всички писаници!!
Общо взето - по основния казус преди 2 години, за който хукнах - РАЗДЯЛА - всички я видяха, но и предрекоха , че ще се съберем, Е да, АМА НЕ!! Само Ели Маринова каза, че няма да стане и Ива Милева (лека и пръст!!), че не е моя човек!!
Та не знам дали да ги коментирам изобщо.....горепосочените!!!

Общи условия

Активация на акаунт