Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Може ли на лични някой да ми изпрати телефона  на Богдана и на мен !!!Благодаря ви  Simple Smile

# 646
Ходила съм при всички столични гадателки плюс бургаските, щото съм родом от там. Мога да кажа, че както познават , така и не познават много често. Освен това ме натоварват психически има някаква мараня около тях витае. Явно хората като си ходят с проблемите, знам ли. Напоследък моя приятелка ми вкара във фантастичен филм - портал за футурология бил с голямо ниво на експертност – астролози, феномени, прогностици и т.н. http://magicbul.net/?page_id=2 Сериозни ми се видяха, за всеки казус правят едва ли не консилиум – съвещание с медиуми и разните му там специалисти Simple Smile. Освен подбрани феномени у нас, които им покрили тестовете за изследване на познаваемостта, имали експерти чак в Бразилия. Чета им свободните хороскопи, доста са точни и професионални. Засега 2-3 консултации имам реализирани доста обстойно и точно отговориха. Имат подробна консултация, но аз лично ползвам Кратката, която е колкото тези автоматичните - теглете карта и вижте значението им, което не звучи много сериозно. Де да знам де, във всичко си има чар Rolling Eyes

# 647
Ходила съм при всички столични гадателки плюс бургаските, щото съм родом от там. Мога да кажа, че както познават , така и не познават много често. Освен това ме натоварват психически има някаква мараня около тях витае. Явно хората като си ходят с проблемите, знам ли. Напоследък моя приятелка ми вкара във фантастичен филм - портал за футурология бил с голямо ниво на експертност – астролози, феномени, прогностици и т.н. http://magicbul.net/?page_id=2 Сериозни ми се видяха, за всеки казус правят едва ли не консилиум – съвещание с медиуми и разните му там специалисти Simple Smile.

Ванче, можеш ли да разкажеш какво са ти познали до сега? И ако може ми пусни на лични каква е цената.
Как се случват нещата - онлайн или трябва да ходиш някъде?

# 648
  • В.Търново
Ходила съм при всички столични гадателки плюс бургаските, щото съм родом от там. Мога да кажа, че както познават , така и не познават много често. Освен това ме натоварват психически има някаква мараня около тях витае. Явно хората като си ходят с проблемите, знам ли. Напоследък моя приятелка ми вкара във фантастичен филм - портал за футурология бил с голямо ниво на експертност – астролози, феномени, прогностици и т.н. http://magicbul.net/?page_id=2 Сериозни ми се видяха, за всеки казус правят едва ли не консилиум – съвещание с медиуми и разните му там специалисти Simple Smile.

Ванче, можеш ли да разкажеш какво са ти познали до сега? И ако може ми пусни на лични каква е цената.
Как се случват нещата - онлайн или трябва да ходиш някъде?
Нали не вярвате сериозно на това гадаене и предсказание?

# 649
Така да обесня за този сайт magicbul.net. Има два варианта за гадание, единият е кратък и чрез смс на цена 4.80, а другия е подробния с на цена 40 лв и може да се заплати чрез Pay Pal.
Аз съм се възползвала само от смс варианта, питах няколко въпроса за различни хора и някой и отговорите бяха доста адекватни и в никакъв случай не бяха едни и същи. Дадоха ми срокове и се надявам нещата да се случат. Peace  Изрично е опоменато, че не е компютър и отговорите ги дават реални ясновидци, нумеролози и т.н.  newsm78  Гледам че и доста хора от чужбина се възползват от подробното гадание, дано има познаваемост Praynig

# 650
Наскоро попитах в темата за една жена Гюлче, която ми похвалиха през няколко човека. Само една съфорумка се отзова тук и на лични с информация, която знае.

Понеже доста хора ми писаха дали имам номера на жената. Намерила съм го и ще го напиша, но подчертавам, че лични впечатления нямам.

Обадих ѝ се преди дни за обща информация. Приема в офис в Слатина (някъде зад 31-во у-ще). Взима 30лв. за половин час консултация. Таксата е същата, ако се пита за повече хора.

Стори ми се сравнително адекватна по телефона, спомена, че е най-силна в изчистването на магии.

За всички, които ме питаха за номера– 0887 597 867- Гюлче.

# 651
Пак се включвам...Благодаря на една съфорумка, която ми писа за въпросната Гюлче, че това вероятно е Гюкчен с малко попроменено име...А знаем колко е писано за Гюкчен...

Ей сега се разравям в нета и попадам, че адресът, на който приема Гюлче е адресът на Гюкчен- ясно.

Явно вече е решила да работи под две имена, след като лъснаха писания на доста недоволни от нея хора.

Пиша го тук от коректност към всички, които ме питаха на лични за номера- това е ГЮКЧЕН.

# 652
" Огледал се Илия, пак в тия" Simple Smile

# 653
Здравейте,вчера се консултирах с Краса от Бяла Слатина по телефона,наистина ме учуди newsm78много добре обясни ситуацията към момента.Много се надявам да е така както казва Praynig.Ако някой реши да се консултира с нея да бъде по упорит,трудно откриваема е.Много ми се ще да отида лично при нея,но на този етап нямам възможност SadПоздрави!  bouquet

# 654
Здравейте,вчера се консултирах с Краса от Бяла Слатина по телефона,наистина ме учуди newsm78много добре обясни ситуацията към момента.Много се надявам да е така както казва Praynig.Ако някой реши да се консултира с нея да бъде по упорит,трудно откриваема е.Много ми се ще да отида лично при нея,но на този етап нямам възможност SadПоздрави!  bouquet
А какво и казваш като и се обадиш? Иска ли ти име и дата на раждане и колко време трае един разговор?

# 655
Здравейте,вчера се консултирах с Краса от Бяла Слатина по телефона,наистина ме учуди newsm78много добре обясни ситуацията към момента.Много се надявам да е така както казва Praynig.Ако някой реши да се консултира с нея да бъде по упорит,трудно откриваема е.Много ми се ще да отида лично при нея,но на този етап нямам възможност SadПоздрави!  bouquet
А какво и казваш като и се обадиш? Иска ли ти име и дата на раждане и колко време трае един разговор?

И мен ме интересува това? Rolling Eyes Embarassed

Какъв е телефона и?

# 656
Някой да е минавал през астролог , нарекъл се  " Князин" ?

# 657
Телефона на Краса е 0892325101.Иска малкото ти име и името на майка ти newsm78,а като времетраене зависи при всеки може би е различно.На мен ми отдели около 10мин.,описа ми проблема много точно и ми каза някои неща да направя-пък да видим...  bouquet

# 658
Телефона на Краса е 0892325101.Иска малкото ти име и името на майка ти newsm78,а като времетраене зависи при всеки може би е различно.На мен ми отдели около 10мин.,описа ми проблема много точно и ми каза някои неща да направя-пък да видим...  bouquet

А парите предварително ли се пращат?Колко?

# 659
тези magicbul след колко време пращат подробно гадание newsm78 още си чакам

Общи условия

Активация на акаунт