Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 231
  • 739
  •   3
Отговори
# 225
Здравейте!  Peace

Туко що разбрах, че една от прогнозите на Цеца на картите се сбъдна, даже май ще има продължение  ooooh! Исках само да споделя, сега чакам и останалото дето ми каза newsm78

# 226
Страшни са ми на мен тия улични врачки-ромки, копанарки. Кажат 2-3 думи и ако не се хванеш започват да кълнат  ooooh! и ме хваща страх да ми се набъркват в живота.Може и да има даровити сред тях, но повечето са нахални  Thinking

Казват ти 20ст, а после ти искат 200лв стига да клъвнеш.

Добре де....навих те ме. Пак си останах без врач.......то пък в този Шумен само един Любчо ли има  newsm78

# 227
Хелоу на всички, някой да е чувал  за Виолета от Шумен, изпадала в транс и била страшно добра. Разваляла. Някой знае ли за нея. Била в някякъв краен квартал.

# 228
Някой свързвал ли се е скоро с Емилия Атанасова? Опитвам се да я намеря в скайп от доста време,но май не влиза  newsm78

# 229
Хелоу на всички, някой да е чувал  за Виолета от Шумен, изпадала в транс и била страшно добра. Разваляла. Някой знае ли за нея. Била в някякъв краен квартал.

Стига бе....аз съм от Шумен......ама не съм чувала за такава Виолета......брей какви феномени има в този град, пък ние дето години наред правехме конференции по езотерика и канехме откъде ли не такива чудеса сме я изпуснали  Rolling Eyes    Та я повече за тази Виолета.....

# 230
Някой свързвал ли се е скоро с Емилия Атанасова? Опитвам се да я намеря в скайп от доста време,но май не влиза  newsm78

Аз й се обадих по телефона и се разбрахме в колко часа да се чуем Hug говорихме миналата седмица,засега винаги е била точна в междинните прогнози - как е при теб познаваемостта newsm78

# 231
sisly21, възмутително е поведението ти. Ти си единствената, която не пожела да запази конфиденциалност по въпрос, по който съм помолила за конфиденциалност. Както беше и единствената, която си покри доверената врачка.

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 14:33 от below the surface

# 232
Отдавна чета темата и съм неприятно изненадана от нападките срещу Melissa77. Толкова полезна информация ни дава и то безплатно - е това , ако не е безценно - здраве му кажи! Melissa77, моля те не обръщай внимание на злобните хора   bouquet

А по темата - за сега оставам доволна единствено от Ангел, сега съм се навила да посетя Цеца. От Любка до бул. България се отказах, а за Любо от Шумен много отрицателни отзиви - иначе исках да отида и при него.

# 233
Отдавна чета темата и съм неприятно изненадана от нападките срещу Melissa77. Толкова полезна информация ни дава и то безплатно - е това , ако не е безценно - здраве му кажи! Melissa77, моля те не обръщай внимание на злобните хора   bouquet

А по темата - за сега оставам доволна единствено от Ангел, сега съм се навила да посетя Цеца. От Любка до бул. България се отказах, а за Любо от Шумен много отрицателни отзиви - иначе исках да отида и при него.

и аз съм се навила за Цеца,ходила ли си друг път? някой твой познат?

# 234
Здравейте!  Peace

Туко що разбрах, че една от прогнозите на Цеца на картите се сбъдна, даже май ще има продължение  ooooh! Исках само да споделя, сега чакам и останалото дето ми каза newsm78
Здравей, относно сбъдната прогноза на Цеца, в срока дето ти е казала ли стана или след това...важна е познаваемостта принципно, просто питам Wink

# 235

и аз съм се навила за Цеца,ходила ли си друг път? някой твой познат?

Не, не съм ходила при нея преди. Инфото ми е от тази тема  Peace

# 236
Здравейте!  Peace

Здравей, относно сбъдната прогноза на Цеца, в срока дето ти е казала ли стана или след това...важна е познаваемостта принципно, просто питам Wink
Не ми е давала конкретен срок, но това го видя на картите и каза, че ще е скоро, защото картата беше отгоре. Прогнозата не беше за нещо хубаво, ама се случи ooooh!

# 237
Aз се колебая дали искам да ми гледа на кафе или карти..кое е по-надеждно?

# 238
За Цеца според мен картите са по надеждни  Peace

# 239
  • София
Newly_ За Ангел от Надежда ли имаш на предвид?

potrebitel22 Май е по добре да опиташ и за двете и да видиш при теб на кое повече познава. При мен на картите видя много малко неща , още няма познаваемост при мен. Предимно за магията ми говори на картите.

И да питам един принципен въпрос, някой като ви каже, че нещо ще стане скоро, Вие как възприемате това "скоро" като срок. Например месец, два....

Общи условия

Активация на акаунт