Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 099
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Искам да попитам за отзиви за Таня от Люлин. Аз досега ходих 3 пъти. Позна много неща за настоящето и за неща от бъдещето буквално се случиха няколко дни след срещата с нея. Позна и на 2 мои приятелки за настоящето. Но за бъдещето е още рано, но искам да знам, ако някоя е ходила преди време, дали познава и за бъдещето. Тя ми каза да чакам, че още малко оставало, но аз просто нямам търпение това да се случи, което ми каза. Моля, която е ходила, да сподели впечатленията си. Лека вечер Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 526
не съм чела всичко.
Мелиса  bouquetкакто винаги-честна и подробна.Благодаря!
За Цеца- както казах,първич път нищо,ама нищо не беше така както го каза-абсолютен провал.После си прибра парите/ 30 лв.,незнам тук как и плащате 10-20 лв/ и каза,че не е получавала пари- развика ми се по телефона,нахока ме и изобщо се държа подобаващо циганско/ що пък да не си го кажа?/

# 527
  • Sofia
...Искам да попитам за отзиви за Таня от Люлин. ..
Ходила съм при една Таня от Люлин, дали е същата,ти ще кажеш, според описанието ми: приема в нещо като трафопост, гледа на карти и кафе, сравнително млада жена,около 40-45 годишна,русолява,пълна (по спомени от година и половина).
Не бих казала, че позна при мен- нито настояще,нито бъдеще.Имаше някакви съвпадения,но за бъдещето-категорично не позна. Бях много отчаяна като излязох от "сеанса" при нея, но не  е имало защо   Hug Ако е същата Таня, пак подчертавам.  Peace

# 528
Да по описание е тя. Сега вече приема в тях. Много уютно и спокойно място. Като влезеш и те наляга спокойствие. Няма определена такса, колкото оставиш (според мен, ако имаш дарба, не бива да злоупотребяваш с нея и да си слагаш цена. Тя ти е дадена да помагаш на хората). Четох в предните теми добри отзиви за нея. Но както знае при всяка една гледачка има доволни и недоволни от нея. Ще почакам и ще видим резултатите, които трябва да са скоро. Ще пиша после за отзиви. Междувременно, ако някой друг е ходил, да споделя.

# 529
Така, да поясня.

Тази при която бях снощи НЕ Е ЛЮБКА.
Това е друга жена, която не желае да бъдат разпространявани координатите й публично.
Колкото до тази жена в Перник...Бойка не прави такива неща, но Божана прави, а тя е от другата страна на Бойка на улицата, много са близко една до друга.
На мен тя ми направи амулет преди месец и още на другия ден някви неща с бясна сила започнаха да се случват.Не искам да споделям и коментирам това.
Нямам координати като телефон, аз съм разказвала за нея скоро.Казва се Божана.
Знам точно къде се намира.
С Диди в събота се разбрахме да ходим, ако има желаещи ето сега имате време да се организирате.
Поздрави  Hug

# 530
Така, да поясня.

Това е друга жена, която не желае да бъдат разпространявани координатите й публично.
Колкото до тази жена в Перник...Бойка не прави такива неща, но Божана прави, а тя е от другата страна на Бойка на улицата, много са близко една до друга.
На мен тя ми направи амулет преди месец и още на другия ден някви неща с бясна сила започнаха да се случват.Не искам да споделям и коментирам това.
С Диди в събота се разбрахме да ходим, ако има желаещи ето сега имате време да се организирате.
Поздрави  Hug

Моля ви след това да споделите координати. Няма да мога в събота... Успех:)

# 531
Така, да поясня.

Поздрави  Hug

мелиса тази божана е която прави неща за здраве любов и тн ли ? дето от изток писаха че е ли? и колко струва този амулет

п.с. кутийката ти е пълна

# 532
Мелиса, аз ти звънях днес, когато беше във фитнеса. Разбрахме се да се обадя към 19.00, но до 22.00 часа не ми беше възможно да звънна и не знаех дали след това ще е удобно.
Утре пак ще ти зънна по някое време.
Пиша тук, защото кутията ти е пълна Simple Smile

# 533
В Перник от страната на Бойка има и друга врачка. От отсрещната страна на другата спомената имаше още три, но едната почина и сега има още две. От тези шест, без повече информация, е много трудно да се определи коя точно е правила тези неща преди 20 години.

Тази с амулетите си определя тарифите в експонентна зивисимост от интереса в този форум, така че правете си изводите. Мен едва ли не насила ме накара да правя прочистване и да си купя амулет, за да ми се случи това, което така или иначе се случи. Тя видя събитието в чашата, но ме излъга, че никога, никога няма да се случи, ако не мина процедурите точно при нея. Е, със или без нейните процедури, се случи. Кафето за мен, без карти, беше стриктно 20 лв, а когато попитах ама преди два дни не е ли било 10, хладно ми отговори "да, беше, но вече е 20". Много ме огорчи с това, че използва чашата ми не за да гадае, а за да ме наплаши и измъкне пари. Не ми се беше случвало толкова явно до този момент. Не знам защо го направи. Мисля, че се полакоми след коментара във форума. За познаване в чашата, познава. Ако бях направила процедурите, които каза, за да се случи това, може би щях да го отдам на тях, въпреки че жената ми каза, че мога да чакам ефект след 40 дни, а събитието, което каза, че без процедури няма да се случи, се случи през следващата седмица и за още 10 дни се доразви. Всеки може да вярва в каквото иска, но това се случи при мен.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 23:59 от below the surface

# 534
  • гр. София
Така, да поясня.

Поздрави  Hug

Да разбираме ли, че според теб тази Божана има много по-голяма познаваемост от Бойка? Питам, защото честно казано съм много на ВИЕ с тези неща все още и горе-долу се бях навила да ида при тази Бойка, даже навивах приятелка да дойде с мен, че Перник ми е тъмна Индия... Не искам амулети и да ме плашат, че само с тях има шанс да се случат нещата, искам само светлинка в тунелчето или поне истината какво да очаквам Simple Smile

# 535
  • гр. София
не съм чела всичко.
За Цеца- както казах,първич път нищо,ама нищо не беше така както го каза-абсолютен провал.После си прибра парите/ 30 лв.,незнам тук как и плащате 10-20 лв/ и каза,че не е получавала пари- развика ми се по телефона,нахока ме и изобщо се държа подобаващо циганско/ що пък да не си го кажа?/

ako iskate korektnost,zvanete na Rumiana ,predi e poznavala ,pone kolkoto i drugite opisani tuk.

А малко повече инфо за нея? Къде приема, колко взима, как се случват нещата???

# 536
Здравейте на всички,
днес ходих при Лаура Вардеварян.
Не отидох с някакви очаквания,че ще познае нещо,но съм сгрешила. Тя ми позна абсолютно всичко от най-малката до най-голямата подробност. Пише на лист името и годините и се започва... Таксата и е 20 лева и понеже видя някакви лоши неща ми каза,че може и трябва да ми направи някакъв амолет,и това ще ми струва 150 лева. За него не съм сигурна,но останах потресена от всичко,което чух.

Няма да пиша адреса,на който може да я намерите,за да не ме обвинят,че правя реклама. Но останах приятно изненадана от факта,че позна,защото не съм от хората,който вярват на този тип неща.

# 537
  • В.Търново
Да си изкажа мнението за Ники Узунов.През март ми даде едно предсказание и период.Мина времето, нищо не се случи, няма и надежда да се случи.Преди около година и половина пак се допитах до него, отново не се сбъдна предказанието му.
Мисля повече да не го търся.

# 538
Здравейте!

Някой има ли резултат от този сайт magicbul.net ? Имам в предвид дали някои от прогнозите са се сбъднали на някой от вас ? Rolling Eyes

# 539
не съм чела всичко.

ako iskate korektnost,zvanete na Rumiana ,predi e poznavala ,pone kolkoto i drugite opisani tuk.

за Румяна ли? тел е 0889506658.моля коментирайте познаваемост

А малко повече инфо за нея? Къде приема, колко взима, как се случват нещата???

Общи условия

Активация на акаунт