Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вижте сега,давайте едно разпределение да направим,Лини ще я стъкмим за Джан,Тера за Аксел,Бабчето за дядката,Ели за Ахмет,Краси за Джихан,Мичони за Мехмед,Ками за Седат ,Влади за Баръш,тъй като остана Кирето,аз ще се прежаля и ще го взема  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ирка, с Ахмед ще съм добре- с Кирето в една къща, да видим кого ще пусна да припари до него Mr. Green
Естествено мен,че аз виж как те скиприх с тоя богат момък  hahaha hahaha hahaha

# 481
http://gecce.com/magazin/haber/yagmur-tanrisevsin-rolu-icin-6-kilo-verdi

За да изиграе достоверно ролята си на болна от булимия, за кратко време се наложило на мацката да свали 6 кг

Напишете Sapanca, за да видите къде Кирето е бил сред природата и се чувствал щастлив, като гледам и в Родопите ща му хареса мноуууу, дъл да не го поканим

# 482
Естествено мен,че аз виж как те скиприх с тоя богат момък  hahaha hahaha hahaha
Голям момък, няма що  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И кво Ели ще ти е свекърва  Mr. Green

# 483
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той ще се оправи ама аз за колата мисля, застрахователя дали ще ни признае каското, че в тая криза незнам, ако трябва и ремонта да си платим и каското , незнам, незнам, освен Ирка да ни помогнат, пък ний ще си платим в натура  Joy Joy Joy
Е ся когато имате,ние няма да ги търсим,чак в натура не е необходимо да плащате  hahaha hahaha hahaha

# 484

За да изиграе достоверно ролята си на болна от булимия, за кратко време се наложило на мацката да свали 6 кг
Мале, тя и без това е скелет на батерии, за какво още  ooooh!

# 485
  • Керодиспансера
 Peace
Вижте сега,давайте едно разпределение да направим,Лини ще я стъкмим за Джан,Тера за Аксел,Бабчето за дядката,Ели за Ахмет,Краси за Джихан,Мичони за Мехмед,Ками за Седат ,Влади за Баръш,тъй като остана Кирето,аз ще се прежаля и ще го взема  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ирка, с Ахмед ще съм добре- с Кирето в една къща, да видим кого ще пусна да припари до него Mr. Green
Естествено мен,че аз виж как те скиприх с тоя богат момък  hahaha hahaha hahaha
Peace Heart Eyes
Като се чу за разпределяне на мъже и балкона се напълни Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 486
  • У Диспансера ...♥♥♥
Естествено мен,че аз виж как те скиприх с тоя богат момък  hahaha hahaha hahaha
Голям момък, няма що  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И кво Ели ще ти е свекърва  Mr. Green
Момък е ми,не чак толкова голям  hahaha hahaha hahaha
На теб Мичка,на мен Ели,а на Лини,свекито така и не я видяхме  newsm78
Ама как изкара корем снощи,като се гледаше в огледалото, Мела.Има разлика с началото на сериала,сега е по-слаба,за разлика от Ханде  Joy Joy

# 487
  • У Диспансера ...♥♥♥
Верно се напълни балкона,ама  разпределението вече е направено,да са дошли по-рано,кой сварил,сварил  Joy Joy Joy

# 488
Enerjik setimizden sevgilerle

# 489
  • Керодиспансера

Напишете Sapanca, за да видите къде Кирето е бил сред природата и се чувствал щастлив, като гледам и в Родопите ща му хареса мноуууу, дъл да не го поканим
Ето защо в последно време е все до Кирето, той ще да и е направил програмата за отслабване Mr. Green

# 490
Мойто свеки ще го видите в съда, га са развеждаме с Джан, ще свидетелства как ме е хванал на калъп с най-близкия приятел на сина си
Балкона е пълен, щот народа си взема редовната доза Керем, за да почне работа утре, а за разпределението хич да не се бутат, кьорав карти не играе, га слязат долу, може и да помислим, ако е останало нещо ша им дадем разбира се
19 ТЕ БРОЙКИ НА БАЛКОНА МА МЕТНИТЕ СЕ ДОЛУ БЕ, ША НАМАЖИТЕ ВСЕ НЕЩО

# 491

Мили слънчеви момичета,днес имам РОЖДЕН ДЕН и ставам на 35х2!

ДА ВИ Е СЛАДКО!!!!!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ОТ СЪРЦЕ ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ОБИЧАНА, УВАЖАВАНА И ВСЕ ОЩЕ ПОЛЕЗНА ЗА НАЙ-БЛИЗКИТЕ СИ ! ХУБАВ ПРАЗНИК !

# 492
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тоя левент,нещо не му намерихме булка  newsm78

# 493
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 494

Тоя левент,нещо не му намерихме булка  newsm78

той е в резервите на Тера

Общи условия

Активация на акаунт