Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 422
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Керодиспансера

# 721
  • У Диспансера ...♥♥♥
Може той да е,те са на пикник почти всички,а мопса с който беше снимана Зейно,е на Бегюм  Peace

# 722
  • Под Сините камъни
Този поглед не на оная Зейнеп,която се опълчи на Керем в началото на сериала ooooh!
На мен ми изглежда раздвоена и виновна.Дано застане на страната на Керем,все пак той с нищо не е виновен

# 723

Добър вечер   Hug Hug Hug

Какви са тези настроения , аз дето съм толкова мнителна не съм се ядосала , Вие вечните оптимистки така да се настройвате .  Peace Не трябва да ги разделят по една единствена причина
катастрофалния рейтинг. Какви са им идеите за вдигането  на същия  все още нямам идея , но сериал(сеир) да става. Joy Явно е ТВ предаване и явно Зейнеб ще избяга и  Демет ще разбере. Но как Ахмет разбира , че в Демет  е писмото , ей туй е загатка .
Вярвам в жълтото потниче и костюмчето на Керем  + яхтата .  Joy Joy Mr. Green

Много са хубави снимките от пикника . Ханде и тя . Надявам се да не е тъжна 

# 724

стига бе мило така се образуват болестите пък и нашия  всичко ще й прости
мисля, знаеш
точно, защото за пореден път ще й прости се нервирам..
Сценаристите съсипаха ЗейКер, съсипаха Ямур и Джан, съсипаха Аксел и Мелис, съсипаха дългогодишното приятелство на Керем и Баръш  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тук си напълно права и както се вижда резултата е на лице
 И забелязвам много обичат Тр. сценаристи да съсипват  гл. героиня . От  изграждан  до сега образ , изведнъж я пращат в трета глуха , да гледа като все е едно не може да реагира и е пълна страхливка
 Ако продължава в същият дух   искам да свърши сериала с този сезон , защото сценарият е забил . Но заради Ханде и Керем.Б искам на всяка цена да има 2 сезон . Смятам , че в професионално отношение много им трябва и на двамата. Така и така са тук и на мястото си . Тепърва е много сложно за нов проект есента  Peace . Дори и за ажанса на К.Б .  Peace
И не ми се разделя с тях

# 725
  • Керодиспансера
Рускините са пуснали 2 и 3 част. Вземам 2 за превод. Peace

# 726
http://vk.com/video200586373_168364103?hd=1&t=1m25s

Трета част
  bouquet

Момичета, не мога за сега да се включа в превода...Ако може някой да превежда  bouquet, ако не утре или вдругиден ще преведа аз тази част...

# 727
  Ямурчето и то е на пикника

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 21:15 от krasi_anna

# 728
  • У Диспансера ...♥♥♥
Краси  Heart Eyes  Hug Ти обаче ,като го захапа тоя жълт потник и край ,няма пускане  Joy Joy Joy
Е то ще стане ясно,как е разбрал Ахмет,като гледаме ,то от фрагманите ,нищо не се разбира,а за Зейно,толкова силна беше,и оп изведнъж дядката,и тя клекна и се прибираше,не излизаше,още докато и каза Джихан,и сви кепениците,а много силна беше ,аз и затова я харесвах,героинята и ,Ямур същата работа,майка си я правеше на мармалад,сега вече и то за незначителни неща,а сега обича момчето,ама майка и казала и край ,може да умираме в страдание,ама ще сведем глава  ooooh!
Явно и двете са големи шизофренички със Зейно  Crossing Arms
А за Глиста ,казах ли ви,казах ви ,че ще се съюзи с тях и ще се прави на приятел с Керем,а зад гърба му ще души и дебне,като невестулка ,и Жале вече е много доволна,мръсна гадюха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 729

Ирче  Heart Eyes Hug  , ами като питбул съм направо . А още по голям ми е проблема , че в неделя съм на театър " Сънят на смешния човек“  с Мариус К .  и жълтото потниче  е мираж , поне до полунощ на неделята . Но  дано поне вие му се нарадвате както трябва

# 730
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирче  Heart Eyes Hug  , ами като питбул съм направо . А още по голям ми е проблема , че в неделя съм на театър " Сънят на смешния човек“  с Мариус К .  и жълтото потниче  е мираж , поне до полунощ на неделята . Но  дано поне вие му се нарадвате както трябва
Заради теб,ще му обърна особено внимание  Joy Joy Joy

# 731
Краси  Heart Eyes  Hug Ти обаче ,като го захапа тоя жълт потник и край ,няма пускане  Joy Joy Joy
Е то ще стане ясно,как е разбрал Ахмет,като гледаме ,то от фрагманите ,нищо не се разбира,а за Зейно,толкова силна беше,и оп изведнъж дядката,и тя клекна и се прибираше,не излизаше,още докато и каза Джихан,и сви кепениците,а много силна беше ,аз и затова я харесвах,героинята и ,Ямур същата работа,майка си я правеше на мармалад,сега вече и то за незначителни неща,а сега обича момчето,ама майка и казала и край ,може да умираме в страдание,ама ще сведем глава  ooooh!
Явно и двете са големи шизофренички със Зейно  Crossing Arms
А за Глиста ,казах ли ви,казах ви ,че ще се съюзи с тях и ще се прави на приятел с Керем,а зад гърба му ще души и дебне,като невестулка ,и Жале вече е много доволна,мръсна гадюха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ех,  няма ли кой да вземе да каже на Ахмет и да  я убие и да ни отърве от това зло #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 732
  • У Диспансера ...♥♥♥

Краси,ето я твоята логика,как ще протече вечерта ,от стаята ,през прозореца на яхтата и от там ,кафе сутринта  Joy Joy Joy

# 733
  • У Диспансера ...♥♥♥

Има клюка,че са променили сценария и вместо да ги разделят,както е било планирано,само ще ги скарат  Peace
Влади,освен ние да я хванем за гръцмуля  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 734
  • У Диспансера ...♥♥♥

И аз мисля,че това е Кирето,в далечината и с телефона  Peace

Общи условия

Активация на акаунт