Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Ма Теро,стига ся ти вече направо я осъди,може да стане пък ,инак направо не знам ,какво ще прави после  ooooh!
Ти като й видя физиономията накрая, какво ще стане според теб  newsm78 Ще е чудо, ако вземе друго решение  ooooh! ooooh! ooooh!
Веси, орезилиха Сайер и Керем търси хора, които го подкрепят. За това Мерт и Джан са до него  Peace

# 706
Ма Теро,стига ся ти вече направо я осъди,може да стане пък ,инак направо не знам ,какво ще прави после  ooooh!
Ти като й видя физиономията накрая, какво ще стане според теб  newsm78 Ще е чудо, ако вземе друго решение  ooooh! ooooh! ooooh!
Веси, орезилиха Сайер и Керем търси хора, които го подкрепят. За това Мерт и Джан са до него  Peace

Уж гледах фрагмана,но нищо не разбрах Joy Joy

# 707
# 708
# 709
# 710
Нали имаше онзи ден откъс от 43 епизод, Зейнеп звънеше на Керем, а той не й вдигаше. Явно хубаво е издънила работата  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 711
Ма Теро,стига ся ти вече направо я осъди,може да стане пък ,инак направо не знам ,какво ще прави после  ooooh!
Ти като й видя физиономията накрая, какво ще стане според теб  newsm78 Ще е чудо, ако вземе друго решение  ooooh! ooooh! ooooh!
Веси, орезилиха Сайер и Керем търси хора, които го подкрепят. За това Мерт и Джан са до него  Peace

Уж гледах фрагмана,но нищо не разбрах Joy Joy

Тери, промених си решението.....  Аз ще ставам тийм ДжанКер... Да си  се вземат двамата и хич да не се занимават повече

# 712
# 713
стига бе хора не вярвам да го предаде въпреки ,че доста плахо гледаше май не беше 100% убедена

ако го предаде --- срам ама чок срам  Той винаги е засвидетелствал любовта си към нея сега тя е наред

# 714
# 715
# 716
стига бе мило така се образуват болестите пък и нашия  всичко ще й прости
мисля, знаеш

# 717

стига бе мило така се образуват болестите пък и нашия  всичко ще й прости
мисля, знаеш
точно, защото за пореден път ще й прости се нервирам..
Сценаристите съсипаха ЗейКер, съсипаха Ямур и Джан, съсипаха Аксел и Мелис, съсипаха дългогодишното приятелство на Керем и Баръш  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 718
  • Керодиспансера
Този поглед не на оная Зейнеп,която се опълчи на Керем в началото на сериала ooooh!

# 719
  • Керодиспансера

Това Керем ли е там  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт