КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 733
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Сега загледах пак прословутите джокери.
Не знам дали е коментирано (от скоро ви чета), на албумът на АББА от 1976 г
 - 1+9+7+6 г = 23 г. На тези години са само Гери и Бориса, ама Гери я няма вече. Та пак Бориса ми се връзва.
Относно провалянето на мисиите, тъпо е да е така очевАдно. Но като се замисля Бориса не е с кой знае какви резултати в мисиите ( като изключим онова преминаване по гредата във въздуха, след неуспешния опит на Индира, което според мен беше за замазване на ситуацията и натрупване на точки). В предверието, пренесените от нея червеи бяха(не помня точната цифра), но около 240 грама т.е. доста под минимума за човек, а на гредата с яйцето си беше смешка.
Това, че някои от играчите са играли с Бориса и са отпаднали... На Кети хич и нямам вяра колко правилно е отговорила, имайки се предвид и напрежението и това, че доста пъти се вижда, че играчите допускат грешки в бързината. А Индира игра все пак срещу Емил Русев (според мен той знае, че Бориса е К. и играе цирк, за да я крие, нищо чудно да са се договорили да делнат наградата). Самата Христина се изцепи, че иска Бориса да победи!
Та аз си твърдя, че за мен К. е Бориса, ще се опитам да я наблюдавам по-внимателно (стига да ни я дават в кадър).
А сега загледах 1 станица. Бориса не получи ли писмо от сестра си или се бъркам нещо? Защото пише, че няма брат или сестра? Някой да ме поправи, ако греша, че не ми се гледат пак онези сълзи!

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 00:49 от mimchoni

# 136
Моят основен заподозрян си остава Костя. Wink

# 137
А сега загледах 1 станица. Бориса не получи ли писмо от сестра си или се бъркам нещо? Защото пише, че няма брат или сестра? Някой да ме поправи, ако греша, че не ми се гледат пак онези сълзи!

Бориса има брат. В едно от живите предавания говореше за него. А писмото беше от брат ѝ и приятелката му.
Но тя явно не го е споменала в анкетната карта.

# 138
Mimchoni, писмото до Бориса беше от нейния брат и приятелката му, правилно мислиш.
Чета ви всеки ден, преглеждам почти всяко мнение, но не мога повече да оставам пасивна към това, което се случва в базата. Двойният страндарт, покриването на едни, а изсмукването от пръстите за други(например това за метросексуалността на Боби, само и само да го натопят).В този момент на играта симпатизирах най-много на Боби, и не защото го харесвам като визия-напротив, изобщо не е мой тип, също така поведението му към жените ми е крайно неприятно и с такива мачовци аз в живота нямам нищо общо. Затова не ме добавяте към неговите фенки(не че има нещо лошо, всеки е свободен да харесва когото пожелае). Борислав си играеше играта най-добре, и изобщо не смятам, че е бил тъп. Напротив, просто стана жертва на подмолността на някои участници, да не казвам всички останали.
Къртицата със сигурност е Русев. Боби снощи се обърка за един отговор, ако съдя по поведението му по време на теста. Това, че разликата между играчите е била голяма, съм сигурна, че са го казали за заблуда. Как пък всеки път, като излиза негов човек на тест, Русев казва нещо от сорта на това, че въпросният участник НЯМА да играе(снощи го каза, когато Бориса отиваше на тест, също така когато играеше срещу Киряков, той самият каза, че няма да играе и чак на третия въпрос ВНЕЗАПНО реши да играе, и отново победи. Христина да не говорим, с нейната симулативна игра, как е по-добре да падне от приятел. Абе изобщо, смешна картинка. Замислете се, Христина каза, че ще симулира игра, като отговаря по-бавно. Само дето дори и минути да се бави, само един верен отговор повече на теста и времето изобщо няма да има значение. Друго, което ми прави впечатление, е невероятното спокойствие на Бориса снощи-тя беше убедена, че остава, една такава усмихната, положителна, чак и калинка му подари на момчето. Тия не на мене.
Мисля, че основната идея на главния редактор, е да вкара Христина и Емил заедно, като тя показва невероятно самообладание, увереност, докато той е по-лабилен(то не бяха болници, полуинфарктни състояния, опити за бесене в изолатора и т.н.) И всеки зрител да си мисли, че много по-вероятна къртица е тя, и да изключва него до последно. Да, ама тя рано излезе, и се оказа, че той изобщо не е толкова лабилен, напротив, за мен той е по-силният от двамата, и много по-уверен, всичко отново е било за заблуда на противника. И отново, вчера му е било пределно ясно, че мисията ще е неуспешна, и затова си позволи да не играе, че при евентуален неуспех от негова страна, можеше да не се размине с копията и да се изправи срещу Бориса.

# 139
Но тя явно не го е споменала в анкетната карта.

Забравила е, че има брат. Често се случва между близки роднини.

# 140

hahaha  tooth
Цитат
Забравила е, че има брат. Често се случва между близки роднини.

# 141
Това, че някои от играчите са играли с Бориса и са отпаднали... На Кети хич и нямам вяра колко правилно е отговорила, имайки се предвид и напрежението и това, че доста пъти се вижда, че играчите допускат грешки в бързината.

Аз пък съм най-склонна да мисля, че на първия тест някой не е допуснал грешки, защото реално повечето въпроси бяха елементарни (мъж или жена е къртицата, под или над 30 г, има ли деца, от известните или не и т.н.). Имаше 2 въпроса по-конкретни, които евентуално би могла да сбърка, но това означава, че ако Бориса е къртицата и Кети е сбъркала на 2 въпроса и въпреки това е загубила, то Роксана трябва да е дала 9 верни отговора поне, което силно ме съмнява, особено при положение, че тя искаше да си тръгне и игра симулативно.

# 142
  • Ямбол
Разпространете си подозренията за Бориса, че да може тази седмица публиката да я номинира.

# 143
Сега загледах пак прословутите джокери.
Не знам дали е коментирано (от скоро ви чета), на албумът на АББА от 1976 г
 - 1+9+7+6 г = 23 г. На тези години са само Гери и Бориса, ама Гери я няма вече. Та пак Бориса ми се връзва.
-----------------

Има логика в това, което казваш. Това, че сем. Русеви знаят, обаче нещо не ми се връзва - нали продукцията пазят къртицата Thinking От друга страна пък всички играят яко театър...

Моят първи заподозрян е Ивайла, другият - Евгени. Гледам основно тях. Като нищо, обаче може да се окаже съвсем друг човек Crazy

# 144
  • София
Мислих, че Сано е къртицата, но с тези клетви взех да се колебая.Чудя се дали е възможно наистина Емил Каменов да играе театър и да се прави на по - глупав от колкото е. Опитвам се да навържа джокерите с него, ако може някой да помогне ще ми е интересно, тъй като видях, че има хора които го подозират. Аз бих свързала русата перука с това , че обикновено блондинките се смятат пословично за по - глупави, а може би на Каменов това му е прикритието да се прави на блондинка.
Американското знаме лесно може да се свърже с работата му покрай холивудските звезди.
 "Ядох не сърми, а бозава зоб, а и мръсен ходя" Каменов не е особено суетен и претенциозен, натурален е , няма големи финансови възможности, животът му вероятно не е бил лесен  и може  това да е някаква връзка , кой знае? Rolling Eyes
Телевизора Опера, може и да е доста подвеждащ. Във визитката си Каменов , казва че ако някой го дразни или нещо от сорта ще го направи "Цветен телевизор" Laughing
Синьо и розово камъче , боксови ръкавици – ключодържател , малко куфарче - Във визитката му пише, че тренира бокс, ключодържателя може да се свърже сигурно с всеки един, а куфарчето, Каменов скоро си го стяга.
Плоча на АВВА от 1976г. не знам дали има брат или сестра, някой ако знае ще ми е от полза да го сподели.
Купа с шишарки - може би символизира това че е бодлив като шишарка но не е опасен. Както има една приказка, че куче което много лае не хапе.
Честно казано никога не съм го подозирала, защото ми се струва твърде простоват, но кой знае може да се окаже гений Laughing и последното което ми направи впечатление във визитката му е че, цитирам: "Според него суперсилата му е както физическа, така и логическа" Thinking

# 145
Мили деца, в 11:30 ч., започва НА ЖИВО ОТ БАЗАТА НА КЪРТИЦАТА 2: РАЗТЪРСВАНЕ по ТВ7.

# 146
Коя е новата персона в базата? Shocked
Валя и Моро  ooooh!
 Joy Joy Joy

# 147
Валя и Моро са вътре.  Mr. Green

# 148
Валя и Моро са там  Joy Joy Joy Joy
Започват предаване от 02,05 - ще обикалят Европа  hahaha hahaha

# 149
Валя и Моро  Mr. Green

Общи условия