КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 62 039
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Киряков казал ли е, че е играл с Бориса? Аз мислех, че е играл с Русев.

Срещу Русев  Wink? Какво пък, що да не го познава по-добре  Mr. Green.

Аха, и затова 100% е играл с Бориса.

Не, защото така каза  Mr. Green.

Ммм, супер. Кога го е казал? Това е голяма информация.

След излизането, май В Терминал 7.

# 121
Тия неща е хубаво да се слагат на първа страница с източник за достоверност.
Интересното е защо Русев беше на 100% сигурен, че ще остане и оставяше Киряков да отговаря преди него. Някой има ли идея?

# 122
  • София
Тия неща е хубаво да се слагат на първа страница с източник за достоверност.
Интересното е защо Русев беше на 100% сигурен, че ще остане и оставяше Киряков да отговаря преди него. Някой има ли идея?

Моето предположение е, че къртицата е толкова невероятна, че никой не играе с нея  newsm78. Вероятно Русев беше сигурен, че друг не я е разгадал.

# 123
Ми то освен Мицич, няма друг който да е супер НЕвероятен за Къртица  Mr. Green

# 124
Ми то освен Мицич, няма друг който да е супер НЕвероятен за Къртица  Mr. Green

Мамо, нека оставим сериозната дискусия, малко остана и ще намерим къртицата.  Praynig

# 125
.........Бориса НЕ е К. Както някой вече спомена, много хора отпаднаха на тестовете, играейки с нея............................

Определено има качествата да бъде,но и аз мисля,че не е.И на мен ми беше минавало през акъла,но след теста Индира-Русев съм сигурна че не е.Индира е играла с нея,а въпросите от точно техния тест са лесни ,няма изобщо лични въпроси за К.всичко е свързано с играта само,а и Индира нали много записваше и четеше.

# 126
# 127
# 128
Не знам кой ще е къртицата, но ако финалът е като миналогодишния, няма да гледам. Mr. Green Така претупаха нещата накрая -бам бам - ето я къртицата, това беше всичко ,чао до нови срещи. Mr. Green Направо се изложиха, като кифли.  Mr. Green

# 129
  • София
Ocaso, кой е на снимката? Така пък да мразя мъже с прашки!

# 130
Ocaso, кой е на снимката? Така пък да мразя мъже с прашки!

Каменов.  Rolling Eyes

Попаднах и реших да изгледам едноминутните визитки на участниците с които влизат в Къртицата 2 и на какво се натъкнах.

# 131
  • Ямбол
Поредният, който няма да гледа.

Ocaso, ти оставаш, нали?

# 132
Някой беше казал за Каменов, че като не ги снимали камери си говорел нормално. До тук реално, с изключение на 2 мисии, на всички мисии се изложи (а последната и без него беше провалена). Това ме замисля.

За Бориса вчера във фейсбук Кети беше писала, че на първия тест (на който падна от Роксана) е играла с нея. Пък и реално от много разсъждения и философстване се забравя най-важното - главната цел на Къртицата е да САБОТИРА (по един или друг начин) мисиите, а не просто да не бъде разкрита. Бориса какво е саботирала до тук? Същото може да се каже и за Сано, и за Костя, и за Вики... Една къртица би била много некадърна,ако не си върши работата.

# 133
Няма да гледам, ако зная, че финалът ще е същият. Аз не знам, тъй че ще гледам и ще се надявам да е по- добър от миналия сезон. Grinning

# 134

Докато ти си тук, няма как да помисля за напускане.   newsm51

Общи условия

Активация на акаунт