КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 212
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 105
  • IT
За руските корени и Вики е с такива-майка и е рускиня.

# 106
  • София
Няколко човека играха с Бориса и отпаднаха  newsm78.

А жокерите, ако са от типа Джаро- джаги...за нищо не стават.

Кои са тия няколко човека, които са играли с Бориса?
Кети и Индира -  и двете играят срещу Русев.

И Киряков, и Тушева.

# 107
Няколко човека играха с Бориса и отпаднаха  newsm78.

Кои са тия няколко човека, които са играли с Бориса?
Кети и Индира -  и двете играят срещу Русев.

И Киряков, и Тушева.

Не съм чула Тушева да е казвала с кой е играла, но дори да е било с Бориса, Кети (когато игра срещу Тушева) също игра с Бориса.
Киряков казал ли е, че е играл с Бориса? Аз мислех, че е играл с Русев.

# 108
  • София

Срещу Русев  Wink? Какво пък, що да не го познава по-добре  Mr. Green.

# 109

Напълно възможно е  Peace Н.Николов миналата година с това джаги-джаро тотално се изложи,отделно,че на финала когато разкриваха жокерите той каза че не всички водят към Къртицата,имало е такива за заблуда 1 или 2 не помня колко точно.Не е изключено тази година жокерите да са по метода на изключване-т.е. този който с нищо не се вързва той да е К. накрая  Peace
А това за шишарките => бор => Бориса  е същото като рус/а перука => Русев

# 110

Друг пример -Емо Русев не знаеше например кой в кой коридор е бягал с кучетата,защото беше в изолатора,но явно си е попълнил липсите точно както водещият обясни.
С две думи от самия играч си зависи колко иска да е информиран и като е решил да участва в такова предаване,ще се потруди да го направи.
По принцип си права, но примерът ти е некоректен, понеже точно Емил Русев ги разпределяше тогава кой в кой коридор да е.  Naughty Не че има кой знае какво значение, но просто не обичам фактологически грешки Simple Smile

Бориса НЕ е К. Както някой вече спомена, много хора отпаднаха на тестовете, играейки с нея, отделно че капацитетът й не й го позволява. Но пък ще е на финал, защото дружката й Русев знае кой е Къртицата (или той самият, или Жоро според моите разсъждения, които съм споделила по-напред в темите).

# 111
  • София

Друг пример -Емо Русев не знаеше например кой в кой коридор е бягал с кучетата,защото беше в изолатора,но явно си е попълнил липсите точно както водещият обясни.
С две думи от самия играч си зависи колко иска да е информиран и като е решил да участва в такова предаване,ще се потруди да го направи.
По принцип си права, но примерът ти е некоректен, понеже точно Емил Русев ги разпределяше тогава кой в кой коридор да е.  Naughty Не че има кой знае какво значение, но просто не обичам фактологически грешки Simple Smile

В интерес на фактологията, Русев ги разпредели не по коридори, а кой ще играе за къртицата и кой- за групата. Не е могъл да знае, ако не пита, кой в кой коридор е играл.

# 112
Цитат
Бориса НЕ е К. Както някой вече спомена, много хора отпаднаха на тестовете, играейки с нея, отделно че капацитетът й не й го позволява.

Какво значи, че капацитетът й не го позволява ?

# 113
  • Варна
Цитат
Бориса НЕ е К. Както някой вече спомена, много хора отпаднаха на тестовете, играейки с нея, отделно че капацитетът й не й го позволява.

Какво значи, че капацитетът й не го позволява ?

Грубо казано,че е тъпа,няма да се справи Mr. Green

# 114
Цитат
Грубо казано,че е тъпа,няма да се справи

Е ако Бориса, дето не и мигва окото, когато трябва да яде някаква гадост или да ходи по въже във въздуха за разлика от другите жени, не може да се справи, не знам кой може. Това момиче има изключително самообладание и изобщо не се вълнува от мнението на другите за нея. Според мен е идеална за къртица.

# 115

Аха, и затова 100% е играл с Бориса. Хубаво, ще си запиша.

# 116
  • Варна
Това,че се справя що годе с мисиите не е достатъчно,трябва и малко акъл,а тя има само красотата и младостта си Peace

# 117
  • София

Аха, и затова 100% е играл с Бориса.

Не, защото така каза  Mr. Green.

# 118

Аха, и затова 100% е играл с Бориса.

Не, защото така каза  Mr. Green.

Ммм, супер. Кога го е казал? Това е голяма информация.

# 119
  • София
В интерес на фактологията, Русев ги разпредели не по коридори, а кой ще играе за къртицата и кой- за групата. Не е могъл да знае, ако не пита, кой в кой коридор е играл.
Ето един човек,който гледа внимателно!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт