КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 208
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 90
Сега гледах теста и се оказа, че казват страховете и началото и са доста по различни от тези, които са във визитката.
Също така на В3, са в интервали тежестите , а на В8 са разделини категориите, на  завързана лява ръка, завързана дясна ръка, катерач от ляво, дясно и средата. Ох незнам, кой е къртицата вече.
Обаче май ще излезе, че е Бориса и ни правят на луди само.
Има си преференции, даже в изолатора няма да отиде (знаели са , че е тя и затова пускат изкушението, защото как ще позволят на Великден тяхната любимка да е в изолатора, на тъмно и т.н.), историята със съденето на Емил Каменов. Емил Каменов, се снимал във филма, освен това е бил охрана на Сталон и разказва как видял Бориса и т.н., а Бориса във визитката си споменава , че даже и със сталон са писали за нея, че е била. Как така съвсем случайно стана това. Веднага пуснаха предавания и подготвили адвокати. Някой каза, че адвокатите, били в една кантора, което е интересно. Също така , защо не говорят за тоя случай вече? Уж Бориса, много го обичала, пък не каза, че няма да го съди. Нищо не се знае по въпроса и не говорят за това. А преди говореха нон стоп. Незнам нагласено ли е или какво, но определено мирише. Бориса влиза в изолатора и нищо. Кети влиза и бам змиии, Боби влиза и бам тъмно и неизвестно какво има, Емил Русев влиза и бам Вики , и сумати начини да избяга, Бориса една кутия с ключове...Еми не ми е нормално. Боби сваля нон стоп всички и дават кадри за него, не дават кадри за Бориса, как е по цял ден с Емил Русев. Почти не го засягат това, а могат да направят доста клипове и монтажи, като направиха на Боби. Бориса влиза във ваната с пиявиците, не и пускат на гърдите пиявици. На Марина, Андрей даже предопреждава. Да не би Марина да има по-големи гърди от Бориса или незнам. На Вики мисля също сложиха на гърдите. Бориса си излиза от базата, това беше казано някъде. Общо взето хем с хонорар вътре, хем с преференции, ако са я избрали и за къртица доста смешно....Трябваше да дадат задачата на къртица на някой лесен, който ще се издаде и ще го разкрият по средата. Сега е такава фаза, че никой няма да иска да разкрие къртицата, защото си застрашава бъдещето. Бориса ако остане топ 3, ако не е Къртицата не виждам как ще спечели. Ако е къртицата ще я разкрият и ще си вземе парите.
От всички останали, виждам, че Емил каменов горкият, е с най-малки финансови възможности. Ще викам за него. Другите малко или много са доста заможни .
Ще се накефа много ако къртицата бъде разкрита., което клони към 0%. Преди бях писал, как ще се развият нещата и кои ще са финалистите, не вяврвам някой да се опълчи на Къртицата.

# 91
Можете ли да ми кажете дали някой от участниците и живял в Русия или има руски корен  . Тръгнала съм по една логика..  hahaha Да видим какво ще излезе от нея .  Mr. Green

# 92
  • София
Можете ли да ми кажете дали някой от участниците и живял в Русия или има руски корен  . Тръгнала съм по една логика..  hahaha Да видим какво ще излезе от нея .  Mr. Green

Костя е от руски произход.

# 93
Ами ясно е кои са финалистите. То си останаха само свои хора, сега жертвите ще са най - вероятно Костя, Вики, Марина и Каменов, ако някой от тях случайно не е Къртицата. Бориса и Русев са на финал, може би и Евгени, понеже имат голям респект към него.

За лаптопа на Костя четох няколко пъти, че се чудите, не знам дали друг е писал моето предположение, но мисля, че го ползват заради камерата, с която той често снима, даже се видя един път, че гледат заснетото, едва ли има достъп до интернет.

Аз се чудя как им съобщават примерно да се качат в стаята за разследвания, нали няма глас, който да им говори като в Биг Брадър. И как Николов дава наставления на Къртицата? Всмисъл, ако си говорят твърде дълго по време на мисиите (нали Николов присъства) другите ще се  усъмнят, а и може някой да чуе, ако си говорят в стаята на продукцията - пак, много ми е интересно,  т.е. въпроса е как остават насаме .. 

# 94

Костя е от руски произход.
Благодаря.  smile3508

# 95
Моят фаворит за победа напусна базата, жалко!!!
От началото подозирам за къртица Евгени и оставам със същите подозрения и до днес.
Успех на останалите в къщата, ще "стискам палци" на Вики, но мисля, че тя ще е следващата напуснала.
и аз така мисля

# 96
  • София
realmama,по повод твоите съждения се сетих за ситуация,в която Кети беше на тест и измънка "ама аз не бях".
Тогава Иван или Андрей й обясни,че това не е оправдание и че всеки играч трябва да разпита останалите за всичко около игрите,ако има желание,разбира се Simple Smile
Друг пример -Емо Русев не знаеше например кой в кой коридор е бягал с кучетата,защото беше в изолатора,но явно си е попълнил липсите точно както водещият обясни.
С две думи от самия играч си зависи колко иска да е информиран и като е решил да участва в такова предаване,ще се потруди да го направи.

# 97
  • SF
За мен Къртицата е Каменов, още от началото си го мислих, но не си вярвах. Понеже днес гледам и двата лайфа от петък и събота, гледам как гони кокошките. Колкото и неориентирана да беше Марина, той беше още повече. Спомням си Киро Ефремов миналата година на такава подобна (помня, че бяха в едни лабиринти и Жени (май) му беше навигатор), после споделяше, че това му била една от най - лесно провалените мисии. Тя му казва надясно, той продължава да ходи напред и да се бута в една стена  Mr. Green

А иначе следващият нарочен от групата мисля, че ще бъде Костя.

Леле, ама много е глупав Емил Каменов, за да ги изиграе по подобие на Киро Ефремов.
А иначе има повод за съмнение - всичките му мисии, в които той участва, са провалени. Псува, вика, уж, че е емоционален и уж, че го е яд.
Не знам… много ми е прост този, за да понесе такава отговорност и дори да няма съмнение за него нито от публика, нито от участници. newsm78
 Смятате ли, че той може да понесе тази отговорност с акъла си? Thinking
Лично аз много го подценявам, но ми е безкрайно неприятен и даже гледам да го игнорвам. Иначе епизодите с него ме натоварват. Stop

# 98
"Много хора мислят, че да бъдеш Къртицата е една роля. Но това не е стихотворение, за да го научиш. Трябва да имаш съвкупност от качества, които да можеш да прилагаш, да бъдеш много концентриран, интелигентен, физически силен, психически да не си податлив, да не си агресивен."
Това споделя Ефремов след финала на Къртицата 1. Интересно ми е дали и този път са заложили на такъв персонаж или обратното. И ако е обратното на кой най - много ви прилича, като изключим силата.  Peace
Той може и да не е толкова простоват колкото изглежда и когато визията му позволява да изглежда като такъв много лесно може да ги манипулира .
Ако пък са заложили на търпелив човек, във визитката си Русев споменава, че това е супер силата му .  Simple Smile

# 99
  • София
След един от тестовете, от които се върна Русев (май последния, с Киряков) той твърдеше, че вече е разбрал кой е къртицата и, че това е най-невероятният човек  Confused. Дали не визираше Каменов, по-нелогична къртица не мога да си представя. Той беше един от твърдо отхвърлените (заедно с Марина), когато правеха преглед на възможните за къртица.

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 19:23 от Ива*

# 100
То хубаво, ама жокерите по никакъв начин не се вързват с Емо Каменов.
Досега се вързваха с Киряков, Евгени, Сано и Ивайла, а заедно с последният (ШИШАРКИТЕ)се вързват идеално с БОР-иса. Възможно е Емо Русев да се сдушва така с Бориса защото я е усетил, че тя е къртицата, тя е разбрала това и скрито са се разбрали да се пазят двамата за финала. Все пак Емо Русев е хитър и следователно се очаква да държи врагът (Къртицата) по-близко от приятелите си, както се казва в известната фраза.

Възможна е и такава хипотеза, но аз продължавам да смятам, че Евгени е Къртицата. Просто твърде отдавна го наблюдавам и ако не е Къртицата, то може би той се надява в един момент ако изгонят Къртицата, той да заеме нейното място като най-подходящ.

Просто предположения.

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 19:24 от Grimm

# 101
  • IT
За шишарките и аз си помислих днес за бор и от там за Бориса.

# 102
  • София
Няколко човека играха с Бориса и отпаднаха  newsm78.

А жокерите, ако са от типа Джаро- джаги...за нищо не стават.

# 103
Няколко човека играха с Бориса и отпаднаха  newsm78.

А жокерите, ако са от типа Джаро- джаги...за нищо не стават.

Кои са тия няколко човека, които са играли с Бориса?
Кети и Индира -  и двете играят срещу Русев.

# 104
Според мен накрая къртицата, ще е някой от положителните герои . Не че останаха много такива, но къртицата или е някой , който в момента се държи що годе на ниво или ще промени в последствие държанието си.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт