КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 749
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте!

Простете за нахлуването в темата ви, но имам едно питане - някой знае ли с каква марка кецове /розови/, беше днес Ивайла докато говореха с Валя и Моро в двора? Hug

# 211
За Е лоша дума не сме чули...

Е е Евгени.

Ами като няма за какво няма и да се чуе.  Mr. Green Сигурен съм, че точно ако Евгени направи грешна крачка, няма да му го спестят.  yes

На много хора им е кофти, че Евгени не е тъпак и незнам си какво, щото срещу него беше любимеца им Борислав. Колко обективно.   ooooh!  Rolling Eyes

# 212
Здравейте!

Простете за нахлуването в темата ви, но имам едно питане - някой знае ли с каква марка кецове /розови/, беше днес Ивайла докато говореха с Валя и Моро в двора? Hug

Найк са им спонсори тази година, мисля че са техни. Peace

Въобще не ми се гледат Валя и Моро, тази седмица може да пропусна дейли епизодите. ooooh!

# 213
А какво беше това изказване на Костя: - Това, че докато съм в кухнята и готвя, някой ми говори, не значи че сме от един лагер?  Simple Smile Или нещо от този род беше. Така брутално се отрече от Боби... Защо ли?

Между другото, ако излезе Костя и аз повече няма да гледам предаването и да пиша в темата! Заклех се  Mr. Green

# 214
Окасо,Ти пък защо мислиш,че който не харесва Евгени задължително е фен на Борислав? Евгени мен лично ме издразни още когато Бориса и Марина се скараха в ефир за някакви корекции.Той 2 дни след това го играеше обиден,някъв ,чак щеше да си ходи,чувствал се омерзен ли кво беше  Joy Айде стига преигравки .

# 215
За Е лоша дума не сме чули...

Е е Евгени.

Ами като няма за какво няма и да се чуе.  Mr. Green Сигурен съм, че точно ако Евгени направи грешна крачка, няма да му го спестят.  yes

На много хора им е кофти, че Евгени не е тъпак и незнам си какво, щото срещу него беше любимеца им Борислав. Колко обективно.   ooooh!  Rolling Eyes
Няма защо да ни е кофти от този факт.Продукцията умело си пазят къртицата Е се е обзавел със свита , и това му гарантира спокойното изчакване до финала.Дали е на правил грешна крачка няма как да знаем.Не го дават просто ни нахвърлят леки щтрихи и все в положителни краск за него..Понякога стават смешни, като изказването на Бо за вселените, но явно от вътре е трудно да се прозрат тези неща.

# 216
  • София
Здравейте!

Найк са им спонсори тази година, мисля че са техни. Peace

Въобще не ми се гледат Валя и Моро, тази седмица може да пропусна дейли епизодите. ooooh!
Благодаря ти!   bouquet

# 217
А какво беше това изказване на Костя: - Това, че докато съм в кухнята и готвя, някой ми говори, не значи че сме от един лагер?  Simple Smile Или нещо от този род беше. Така брутално се отрече от Боби... Защо ли?

Е ясно защо, кой иска да е с Боби.  Laughing
Играч тоя Костя, ще им го набие отзад без да му мигне очето.  Smile

Окасо,Ти пък защо мислиш,че който не харесва Евгени задължително е фен на Борислав?

А ти защо си мислиш, че си мисля така?  Mr. Green

Дали е на равил грешна крачка няма как да зпаем.

Коментираме това, което виждаме. Сега ако ще си търкаме клавиатурите в теория на вероятностите, ам чи ако така, ако иначе, ма тъй, мъ инак. Не ми се влиза в такива безсмислици.  yes

# 218
Именнно,виждам как продукцията успешно пробутва тихомълком Евгени към финал.
Хората са вътре като опитни мишки,пускат ни само това което те искат да знаем. Аз съм добър анализатор и рядко греша. Ще съм права отново .Много е важен и езика на тялото.Наблюдавайте Къртицата /Евгени/ докато Бо или другата кокошка Мицич  Mr. Green го хвалят.Докато те възторжено кудкудякат ,той е навел глава и не смее да погледне никой в очите.
За мен Боби беше много добре подготвен физически за тази игра.За уменията му да комуникира и лавира при тези обстоятелства ми е трудно да се изкажа.Все пак с/у него има и опитни психолози. На лафовете най+ много личи ,че на И и А им говорят в слушалките,реално психолозите провеждат експеримент диктувайки в слушалката въпросите.

# 219
Ще ти кажа аз как възприемам предаването - като един сериал.
Всичко, което казваш съм го мислил, но съм приел че такива "дефекти" на риалити форматите има и без тях не може и то знаеш ли защо? Защото хората даващи пари за това шоу искат то да е максимално интересно, така както и аз като прост  Mr. Green зрител искам. Вярвам на създателите, че правят всичко възможно, за да ми е кеф. Може би ми помага това, че не съм фенче на никой.  smile3503
В нито една анкета не съм гласувал досега и няма и да гласувам.  yes
Радвайте се, че не правя аз темата.  Joy

# 220
 Grinning Ocaso, не харесвах Борислав както се вижда от постовете ми не съм фен и на Евгени, еееее сега към коя групичка ще ме впишеш  Joy Joy Joy

# 221
Grinning Ocaso, не харесвах Борислав както се вижда от постовете ми не съм фен и на Евгени, еееее сега към коя групичка ше ме впишеш  Joy Joy Joy

Аз ли късам билетчетата?  hahaha

Ела в мойта група, фенове на кефа.  Laughing

# 222
С Дидо раздавате фенски билетчета май май...но аз ви харесвам като единици  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 223
Grinning Ocaso, не харесвах Борислав както се вижда от постовете ми не съм фен и на Евгени, еееее сега към коя групичка ше ме впишеш  Joy Joy Joy

Аз ли късам билетчетата?  hahaha

Ела в мойта група, фенове на кефа.  Laughing

И моята група е същата, давай да ги обединим  Joy

И си ми дай билетчето  Joy Joy

# 224
С Дидо раздавате фенски билетчета май май...но аз ви харесвам като единици  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Него или мен харесваш повече? Внимавай какво ще отгововиш, че КОЧАНА въпреки че е ДЕБЕЛ няма да му се нарадваш.  Joy

Кочан билетчета, ръиш ли...   tooth

Общи условия

Активация на акаунт