КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 726
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
....
Ама на моменти става смешен,с тоя негов морал,като толкова държи да е пример за децата си,какво прави в предаване като "Къртицата",където и секс правят  Whistling
На теб ти е смешен, на мен не ми е. Негова си работа какво прави там. Нито секс прави, нито нещо, което да не гледат децата му.

# 196
Изкоментирах подробно постовете на Grimm, но админът ми ги трие под предлог, че били махленски, но те не бяха за мен. Ужасно неуважително отношение към потребители си.
Аз сега гледам Боби в Жените говорят. Жените (4 на брой) не спират да мелят една през друга, задават въпроси и не го оставят да отговори, а гледат те да се изкажат. Изобщо много прости и дразнещи.
Боби няма усет какво се харесва на тълпата и затова изпада в унизителни ситуации.
Много ясно, че мрази Бориса и Емил Р. Кой би ги обичал ако го обиждат както обиждат Боби.
Не разбирам масовото боготворене на Евгени. От де толкова добре го опознахте, като те почти не го показват. Вижда се, че може добре да говори и знае какво и как да каже че да се хареса, но това не го прави изобщо стойностен човек достоен за боготворене. Вижда се, че е нагажданчно, който си знае интересите и как да се намести на страната на по-силните. Хубаво качество за самия човек, но иначе негативно. Не обичам престорени хора, парадиращи с любовта към жените си (Евгени и Емо Р. го правят с цел да се харесат на публиката, докато Сано по съм склонна да му вярвам, че си обича жената)
Емо Р. продължава с блъфовете и цирка (като каза, без никой да го пита, че Бориса не иска да играе, което е точно обратно на истината). На тоя човек всяка дума му е с цел и обикновено е лъжа. Той си е жива къртица, дори и да не избран за такова в шоуто. Най-лъжливия и долен играч.
Борислав поне е естествен и откровен, не за друго, а щото не може да не е. А Емо НЕ МОЖЕ да е естествен и да НЕ лъже. За него да си лъжец е добродетел, а не кусур.

При Евгени личи твърде много лицемерие, за да говорим за достойнство. А когато за малко да бъде номиниран и си заби копието на Борислав "за да има възможност да оправдае доверието на останалите участници" си беше направо смешно... Въртя, сука, чуди се как да се измъкне "достойно" Grinning

абсолютно  Peace

Евгени е малко по-консервативен и много се старае да си поддържа имиджа на обществена личност с висок морал. Чак се престарава, но не е лош.

не е лош ама е лош. Защото ще те заблуди, че ти е приятел и после ще те предаде без да му мигне окото просто защото на него така му е изгодно. И то така ще го направи, че пак теб ще т еизкара виновен за това, че ТОЙ не се е показал като истински приятел. Никакво достойнство няма този човек. Невероятно е как обществото винаги превъзнася и вижда герои и достойни най-некачествените си екземпляри

# 197
Аз пък нищо недостойно не виждам човек да излезе и да каже "Искам да остана в играта, за това номинирам еди-кой-си". Докато в "искам да не разочаровам тези хора, които ми гласуваха доверие... и т.н." виждам само лицемерие. Все едно заради тези хора е влизал...

Сигурно трябваше да го каже, за по-бавно развиващите се зрители, знам ли. Алоооуу  Mr. Green хора, много ясно, че искал да остане и поради обстоятелствата нямаше друг избор, ако искаше да не ходи на тест или поне да не е застрешен.

Може би трябва да се обяснява и да плямпа като Бурхан, а?  hahaha

Изкоментирах подробно постовете на Grimm, но админът ми ги трие

Стана топло, от такива ЮРГАНИ файда нема у моменто.  Laughing

Мислете малко и за модовете и админа, кво ги карате да ви четат романите.  Joy

# 198
  • Варна
....
Ама на моменти става смешен,с тоя негов морал,като толкова държи да е пример за децата си,какво прави в предаване като "Къртицата",където и секс правят  Whistling
На теб ти е смешен, на мен не ми е. Негова си работа какво прави там. Нито секс прави, нито нещо, което да не гледат децата му.

Той не,но другите правят и децата гледат,защитавай си го,дреме ми,аз лично очаквах друго от Евгени,то бива лицемерие,лъжи,скътаване,прекалява и най-хубавото от всичко е,че не го виждам само аз Crossing Arms

# 199
Ами като е толкова "достоен играч" Евгени,защо не прие предизвикателството да отиде на теста и да докаже,че наистина е такъв,той беше дупката на съответната мисия и по неговите разбирания за доблест и чест трябваше да си понесе отговорността Peace  Не става когато на един му се играе да му оправдаваме методите,а други да оплюва ,криейки се зад маска на морал .Номера не е само съотборниците да те мислят за достоен,а и зрителите които гледат.

# 200
Ами като е "толкова достоен играч" Евгени,защо не прие предизвикателството да отиде на теста

ЪъЪъъъЪмм, защото можеше да отпадне така?  Rolling Eyes

# 201
Сега като се замисля най-близките хора в базата на високоморалния и консервативен Евгени са мъж, въртял 4 години 2 жени и момиче, снимащо се разголено в списания, което нямаше никакъв проблем да иронизира и унижава мъж, обяснил й симпатиите си (и това още преди да им стане черната овца)... :Х

# 202
Ами като е "толкова достоен играч" Евгени,защо не прие предизвикателството да отиде на теста

ЪъЪъъъЪмм, защото можеше да отпадне така?  Rolling Eyes

Да,защото това е играта  Peace И ако беше отпаднал щеше да е достойно,както Киряков

# 203
Да,защото това е играта  Peace И ако беше отпаднал щеше да е достойно,както Киряков

Достойно умря, честито!  ooooh!  Joy Joy Joy

Михи, сигурен съм, че ако се позамислиш, ще откриеш още "доказателства" защо Евгени е еди си какво.  smile3503

# 204
  • Варна
Алоууу,това не ти ли е достатъчно newsm78

# 205
Евгени скочи преди няколко седмици заедно с Бориса и Ивайла, че не било мъжкарско да забиеш копие на някой които дори не подозираш само за да се спасиш. Според мен пък това е абсолютно нормално в тази игра. Той трябваше да стане да си бодне копието и да каже, че иска да остане чисто, просто и ясно, а не да разтяга локуми. И ако за някой това е достойно Ок на мен не ми хареса.

Не съм се включвала тези дни......оп Борислав е вън  hahaha Въпреки, че не го харесвах напоследък се заблудих, че играе хитро и ще избута до финал. Всичко това с нападките, обидите, свалките с Вики и дневниците разбира се си мислех, че е един голям цирк  Joy Че го прави умишлено с цел да провокира хората и да наблюдава реакциите им(аз бих направила точно това) е да ама не  newsm78
Сега ще стане интересно  Laughing Аз не мисля, че има двоен стандарт и сега когато най големия дразнител го няма скоро ще видим и изцепките на други участници  Joy Joy Joy

# 206
сега когато най големия дразнител го няма скоро ще видим и изцепките на други участници  Joy Joy Joy

Със сигурност.  newsm10 За добро или лошо предаването няма да падне от ефир.  Joy
Мъъъъ кой ши им прайй шоутооо беее.  newsm45 smile3532

Всяко чудо за три дни, Борку ше го забравим за нула време, всъщност най-вероятно ще го канят на живите предавания тази седмица. Интересно да го видим, колко ще се е наточил, като Герганка, която неузнаваема беше. Лицемери!  Sick

# 207
  • Варна
Сега ще лъснат всички лицемери,дето плюха и номинираха Русев и изведнъж спряха,Бориса,която щеше "твърдо" да съди Каменов,а после го заобича и как  изненадващо стоплиха отношенията с Марина,която имаше нужда от психолог Mr. Green

# 208
Да и това, не я знам Бориса колко го е заобичала Каменов, ама ако не го съди след всички тия закани ще изглежда супер смешна.

# 209
След съботното предаване съм уедена , че Евгени е кърта.Как успя да обедини всички около себе си , никой не смее да го номинира.Бориса е човека на къртицата и предаването, в смисъл тя обяснява колко далечна планета е  Евгени , колко е морален и готин и другите от групата им се ловят на въдицата.Така "моралния" Евгени си има мнозинство и ще си стигне финала подкрепян от продукцията Бориса и двамата водещи дето уж не знаят кой е къртицата.
На всеки лайф водещите умело с помоща на психолозите / говорят им в слушалките/ им налагат темата.Всички се ловят на въдицата и разискват това което им налагат , И и А така ще добутат Евгени до финала.За Е лоша дума не сме чули , а ако някой се сети да каже нещо, разговора бива  прекъснат и веднага се заговаря за друго.

Общи условия

Активация на акаунт