КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 259
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 350
А какво направи Евгени, че предизвика толкова неодобрение?

Нищо чааак толкузз не е направил, но да кажат засегнатите.   newsm62

# 1 351
Един въпрос ми се върти - защо Бориса толкова много преживяваше загубата на Русев? Ако е искала той да остане, щеше да играе с друг за да е сигурна, че ще отпадне...
Незнам, не искам да изпадам в теория на конспирацията, но ми се струва странно...

Просто правеше това, което се очаква от нея - да скърби за любимия приятел. Все пак не върви да се радва..... А и в началото не плачеше, а само си държеше ръцете на лицето, после пусна някоя и друга сълза.

# 1 352
Просто правеше това, което се очаква от нея - да скърби за любимия приятел. Все пак не върви да се радва..... А и в началото не плачеше, а само си държеше ръцете на лицето, после пусна някоя и друга сълза.

Доста си поплака тя, повтаряше към Русев "ше те убия, ше те убия". Което говори, че е знаела че той е кърта и смята, че той нарочно я е оставил да победи. Преди това имаше голяма караница в стаята за номинации, изобщо голямо напрежение, миск от емоции и т.н., най-нормалното нещо беше да се разплаче.  yes За нейно щастие е в изолатора, докато другите супергерои как ли са спали..  Twisted Evil Mr. Green

# 1 353
За Евгени- за втори път постъпи  като помияр, за да са му чисти ръчичките.Отвратителни са ми такива чистофайниаци, все те да са чистички и добри.Хубаво е , че нета изригна с/ у него.Чисто физически като спортист може и да е бил добре подготвен, но явно като човек си е помиярче.Хм за едните пари си развали имиджа.

# 1 354
Определено микс от емоции.Може да ме сметнете за наивна,но аз лично не смятам,че това е било нагласено.Да,Бориса знаеше кой е К.,но не беше сигурна с/у кого ще отиде на тест.Няма как продукцията и Русев да са решили К. да отпадне,просто защото никой не очакваше той да бъде номиниран.Нищо преди самите номинации не говореше,че ще е той.Дори ние тук мислехме,че Мицич или Вики са наред да си ходят.Вътре не е било по-различно.В последния момент,точно заради номинацията си към Ивайла,Русев си спечели достатъчно брой копия за да отиде на тест.И не мисля,че номинирайки Ивайла е искал да предизвика останалите,както някои от вас споменаха тук.
Бориса си мислеше,че си тръгва.За това и беше сбогуването с "нейните хора".
Със сигурност има шашми от страна на продукцията.Със сигурност се търси скандала,сензацията,интригите.Може да има шашма и с смс-ти,както и с истинността на вота.Но едва ли биха могли да предвидят какво ще стане на номинациите,кой как ще реагира и кого ще номинира.Ако това е така,то тогава ние гледаме сериал.А за да гледаме сериал,участниците трябва да са актьори.И то най-добрите!Мислите ли,че са толкова добри актьори?Аз не. Peace

# 1 355
Интересен факт е , че на кастингите всеки един участник се съгласява да бъде Къртицата, а когато влязат почват да се нападат и да се карат, че някой е къртица. Та нали всички влизайки са били съгласни да са те?

Всички влизат с предварително подписан договор, предполагам за всеки условията са различни, кой както се договори, със сигурност всички влизат с някакъв предварително уговорен хонорар и не разчитат на крайната награда. Със сигурност има и такива, на които в договора пише, че не няма да са къртици.

# 1 356
  • sofia
Ако Бориса е разкрила Русев още първите дни, много умно се залепи за него. Изучи го обстойно и си го следеше изкъсо. Браво!
Снощи мисля, че Къртицата, знаейки, че е разкрита, реши да направи единствения си полезен ход, а именно, "ритуално самоубийство". Парите нямаше да спечели, така или иначе, до финала щеше да е номиниран нон-стоп. Така излезе, като джентълмен. защити приятелката си. С две думи, мисля, че той нарочно отпадна на теста.

# 1 357
За Евгени- за втори път постъпи  като помияр

Тия определения...  Sick

Евгени даде ясно обяснение, не че беше длъжен.

Не иска да отидат Бо и Ру  Mr. Green един срещу друг на тест. От там следва всичко останало.  yes

Това не се харесва на Георги и сигурно и на други хора. Но точно Георги, явно в негов типичен стил, решава да притиска и да изисква, да дава определения и да обижда.  Sick

Иначе при Евгени го има тоя неочакван  Rolling Eyes момент, че вместо да играе като играч, играе воден от други цели, но това в крайна сметка си е негов избор.  yes

# 1 358
  • София
Каменов, Жоро и Мицич са в Пуснете водата. Peace

# 1 359
  • София
явно вече са им казали , че Русев е къртицата

# 1 360
Колкото повече мисля, толкова повече и на мен ми се струва изиграно всичко, което се случи вчера. И то изиграно от продукцията и от Русев. Той беше толкова доволен, че чак странен. Да, неочаквано беше, защото беше много очевидно да е той. А нали ни промиват мозъка, че НИЩО НЕ Е ТАКОВА, КАКВОТО ИЗГЛЕЖДА и ние си се хванахме за това и търсихме под вола теле. Само, че вътре бяха започнали много да клонят към Русев и щяха да го пращат постоянно на тест и той все щеше да сгреши някъде. Но ако беше станало една седмица преди финала, какво щяха да правят тогава. Сега все пак има време за нова къртица. А пък рейтинга сега и от тук нататък ще им се удари в небето.
Мисля, че нарочно си го разкриха. А и дори да не е паднал на теста нарочно, въпросите бяха така дадени, че шанса да загуби е голям. До сега не е имало такъв труден тест и само като го видях и ми беше ясно, че нещо такова се готви.
Излъгаха ни, но пък го направиха прекрасно. За шоуто и за емоцията и за начина, по който се получи, имат моите поздравления. Както Андрей каза "Това е предаване". Така е и го направиха идеално. Те нямат вина това им е работата.
Лошото е, че заради едното предаване и заради едните пари, някой от участниците влезнали с имената си, вече олекнаха изключително много. Защото продукцията може си прави каквото иска, но вътре това е мини общество и всеки си показва малко или много характера. А Евгени олекна много.
И не защото е направил нещо " Чак толкова лошо", а защото говореше за име, мъжество и морал, а сега показа много различни неща. И после " не бил самурай. Еми да, не е ама като НЕ Е да не се прави на много поучителен и да дава акъл на другите ами да си трае. Грозно и непристойно. Сега стискам палци за победа на Сано или Георги.

П.П Като казах Сано. Погледнете как постъпи той. И той се pазбиpа с Боpиса и Pусев и той им е пpиятел, но все пак номиниpа Емил защото го подозиpа. Това НЕ напpави Евгени и за това си отнесе толкова кpитики.

# 1 361
За Евгени- за втори път постъпи  като помияр

Тия определения...  Sick

Евгени даде ясно обяснение, не че беше длъжен.

Не иска да отидат Бо и Ру  Mr. Green един срещу друг на тест. От там следва всичко останало.  yes

Това не се харесва на Георги и сигурно и на други хора. Но точно Георги, явно в негов типичен стил, решава да притиска и да изисква, да дава определения и да обижда.  Sick

Иначе при Евгени го има тоя неочакван  Rolling Eyes момент, че вместо да играе като играч, играе воден от други цели, но това в крайна сметка си е негов избор.  yes
Евгени се криеше за думите и това отново доказва колко е подмолен.Помияр е и браво на Георги , че му го каза

# 1 362
  • in Wonderland
Каменов, Жоро и Мицич са в Пуснете водата. Peace
Нещо интересно ??? Знаят ли вече ?

Лелеее , не зная , но аз още от сутринта откакто станах и само за снощното предаване си мисля . Ами наистина съм разтърсена .Не ме интересува това някаква брилянтна режисура ли  е , какво е , аз като зрител съм супер доволна от това , което виждам !
Все пак , всичко е направено за шоу .Да не забравяме .
Направо не ми се чака да видя как ще реагират другите , след като разберат ,че са си изгонили къртичката .
Но сега се и попрецакаха , защото никой няма да знае кой ще е новата и после на тестовете ще поизкапят като круши , освен ако не се светнат някак си ( или , както разбрахме , да си кажат докато бягат към автобусите Wink )
Също така , смятам ,че Русев се справи чудесно с ролята си , само ще взема под внимание последната ни анкета - няма нито 1 изявен водач в нея . Всички гадаехме ей така на посоки .
По-късно ще пусна нова тема и каква анкета искате ? Доволни ли сте от развитието на играта ( мисля ,че то май вс ще сме единодушни тук ) . Добре ли се справи Русев като К ? Кой ще бъде избран за нова К ? Може и нещо др , давайте предложения .

Ocaso
Скрит текст:
мисля ,че дължиш извинение на красавицата или поне да я поздравиш за страхотния нюх .

# 1 363
Ocaso
Скрит текст:
мисля ,че дължиш извинение на красавицата или поне да я поздравиш за страхотния нюх .

Чак пък извинение, поздравление е друго нещо. И публично ли трябва да го направя?  Laughing

Евгени се криеше за думите и това отново доказва колко е подмолен.Помияр е и браво на Георги , че му го каза

Кое е скрил?  Rolling Eyes

Да не стане като миналия път, когато пак обсъждахме и стана ясно, че Евгени не е длъжен да обяснява, като за малоумни тактиката си. Това че някой не я разбира си е негов проблем, както и на Евгени е проблем че обира негативи, негова си работа в крайна сметка. Но кажи ти, какво е крил и т.н., ако мое да ми разясниш?  newsm78

# 1 364
, не зная , но аз още от сутринта откакто станах и само за снощното предаване си мисля . Ами наистина съм разтърсена .Не ме интересува това някаква брилянтна режисура ли  е , какво е , аз като зрител съм супер доволна от това , което виждам !

Точно!  newsm10

В крайна сметка ние като зрители искаме интересно предаване, а то е меко казано такова.  yes

Ейй ти си знаеш коя си, дето ме накара да го гледам, тенкююю.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт