Възрастови разлики

• 68 247
  • 784
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хм, това значи ли, че всяка жена, която си има мъж, който е с 10 години по-голям от нея си е взела "старчок"?

# 226
White Magic, къде пък по-точно ги видя тези статистики, че мъжете били повече от жените? Я погледни в един клас в училище колко момичета и колко момчета има? Момичетата са много повече. На всичките ми приятелки, познати, роднини децата им са момичета, момчета се раждат много по-малко. Нещо ти издиша теорията за многото мъже.

# 227
  • Sf
Според Уикипедия, която цитира НСИ, в БГ се раждат 1,06 мъже на една жена. Не много голяма разлика, която се изравнява след 15-годишна възраст.

# 228
White Magic, къде пък по-точно ги видя тези статистики, че мъжете били повече от жените? Я погледни в един клас в училище колко момичета и колко момчета има? Момичетата са много повече. На всичките ми приятелки, познати, роднини децата им са момичета, момчета се раждат много по-малко. Нещо ти издиша теорията за многото мъже.
Не е теория, а съвсем реални ФАКТИ. Ето реалните бройки за България - не статистическа извадка, а цялото население: http://www.nsi.bg/bg/content/2979/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB … D0%BF%D0%BE%D0%BB.
На кой какво му се привижда и приструва е отделен въпрос. Мъжете стават по-малко от жените чак във възрастовия диапазон 50-55 г., дотогава жените са по-дефицитни.
За останалите държави по света данните ги видях от статистиките на САЩ и ООН, но цифрите са пак такива - жените са по-дефицитни от мъжете навсякъде по света докъм тази възраст или поне докъм 40 г.  Ще пусна и линкове по-късно, сега нямам време.
Morna, вярно е след 15 г. възраст, ама чак на 50 г. възраст (поне за Бг) Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 18:23 от White Magic

# 229
White Magic, не знам на кой какво му се привижда, но именно от линка, който си дала се вижда, че мъжете са по-малко  Laughing Общо като бройка, не ме вълнува по възрасти кои колко са.

мъже - 3 524 945, жени - 3 720 732

И пак повтарям - виж в един клас в училище колко са момчетата и колко са момичетата, това е реалността, а не преброяването от НСИ.

# 230
Хм, това значи ли, че всяка жена, която си има мъж, който е с 10 години по-голям от нея си е взела "старчок"?
Ами спрямо жената - тия 10 години това значат, сори. Вярно, че любовта е над всичко, понякога (особено в тоя случай) паричките и фукането пред околните: видиш ли какво състоятелно мъжле сме си взели, но от биологична гледна точка, точно това значи.
Бе най-важното е човек да се чувства щастлив във връзката си. Но да ми пробутват такива, че видиш ли мъжът трябвало да е по-стар от жената, особено с много, са меко казано смехотворни и противоприродни.

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 19:16 от White Magic

# 231
White Magic, не знам на кой какво му се привижда, но именно от линка, който си дала се вижда, че мъжете са по-малко  Laughing Общо като бройка, не ме вълнува по възрасти кои колко са.
И пак повтарям - виж в един клас в училище колко са момчетата и колко са момичетата, това е реалността, а не преброяването от НСИ.
Я си сложи очила или пий едно кафе за разсънване и освестяване и погледни пак. Ама този път във възрастовия диапазон преди 55 годишна възраст. Освен ако не те интересува конкретно пенсионерската възраст... ако погледнеш 80 годишните особено много ще се зарадваш..  hahaha

Реалността е преброявяването. В нашия клас в гимназията бяхме 100% момичета, това не значи, че момчетата не съществуваха.  hahaha  (в класовете в техникума пък бяха 4 класа само момчета)

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 18:55 от White Magic

# 232
White Magic, хайде ако обичаш смекчи малко тона и престани с обидите. Що реши, че всички мъже, които са с 10 години по-възрастни от жената са състоятелни и са чичко паричковци. Че и против природата било това. Егати тесногръдото мислене. А ми се струва, че ти трябва да си сложиш очила  Laughing

Общ брой на мъжете и жените в страната. Коя цифра е по-голяма според теб  Laughing

# 233
  • Кърджали
White Magic, да не дава Бог да се случи нещо и мъжа ти да почине преди теб. Тогава ще говорим.  Спри с обидите и високомерния тон. Не си хванала още Господ за реверите, не знаеш какво ще стане утре.
Па нека и да съм "си хванала" старчок... Той живота си дава за мен, това е достатъчно... Парите му - ще ги видя в някой друг живот  Laughing
Светът е шарен... Нито на мен ми минава през акъла да кажа нещо на приятелката ми, която живее с по - младо от нея момче /нали са си щастливи, гледат си детето заедно/, нито пък на нея - нещо за възрастовата разлика между мен и мъжа ми... Уважение му се вика на това, и да не си пъхаш носа в чуждите връзки. Щото утре-то не е сигурно за никой...

# 234
White Magic, да не дава Бог да се случи нещо и мъжа ти да почине преди теб. Тогава ще говорим.  Спри с обидите и високомерния тон. Не си хванала още Господ за реверите, не знаеш какво ще стане утре.
Па нека и да съм "си хванала" старчок... Той живота си дава за мен, това е достатъчно... Парите му - ще ги видя в някой друг живот  Laughing
Светът е шарен... Нито на мен ми минава през акъла да кажа нещо на приятелката ми, която живее с по - младо от нея момче /нали са си щастливи, гледат си детето заедно/, нито пък на нея - нещо за възрастовата разлика между мен и мъжа ми... Уважение му се вика на това, и да не си пъхаш носа в чуждите връзки. Щото утре-то не е сигурно за никой...
newsm10

# 235
В една тема е гордост, че си хванала богат старчок, в тази пък хитът е да си с беден старчок... В крайна сметка, ако ще е старчок, поне да е богат... си мисля аз.

# 236
  • София
nofelet е мъдър човек Laughing

# 237
Какво значение има кой колко е стар, ако половинката му се чувства добре с него/нея?!

# 238
Какво значение има кой колко е стар, ако половинката му се чувства добре с него/нея?!
И аз това се чудя?!? Всеки да си живее, както си иска. Животът си е негов.

# 239
С приятеля ми имаме 13г. разлика, а моите родители са имали около 20тина... Но той татко винаги си е бил с акъл на тийнейджър, а майка ми прекалено зряла. Чакали са дете дълго и с много затруднения... Баща ми е бил на 67, когато съм била на 10 Simple Smile) Но пък като малка как се е лигавил с мен... Laughing Живеят си щастливо и досега, а с моя човек сме от 1г. заедно. С майка ми сме били винаги по - зрели за възрастта си, може би от само себе си се е получило така с мъжете.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт