Възрастови разлики

• 68 290
  • 784
  •   1
Отговори
# 210
В тоя живот всичко е субективно. Ако за мен е нормално всичко,то за повечето няма да бъде,както е валидно й обратното
Важното е да се обичате...
пп: Тая тема ми напомня на темите в тийнфорумите- на колко години е нормално да правя секс?   Mr. Green
Ми то да се обичате, ама кат старчока умре доста преди теб... кво да се обичате - с мъртвец ли?  Mr. Green
Доста грозно изказване..
Около  мен доста млади хора отдавна си отидоха, а други живеят бурен и щастлив живот след 50-е..
Гаранция няма никаква.
Гаранция има и то неоспорима и огромна - реална, дългосрочна и непроменяема през годините статистика колко са отишлите си мъже и жени и на каква възраст - това че гледаш нещо, което на теб ти се иска да видиш или ти се приструва е друг въпрос. Пак да повторя - мъжете навсякъде по света са много повече от жените поне до 45-50 годишна възраст (до 40 със сигурност). Там някъде излишните мъжки екземпляри започват да измират ускорено. Отделно, че навсякъде мъжете умират средно 7 години по-рано от жените... кат прибавиш и разликата в годините ви - смятай как си се насадила..
То вярно е субективно, но в един момент става много обективно и доста грозно наистина се получава, истината лъсва - колко глупавички са били заблудените овчици да се омъжат за някой подобаващо и достолепно по-възрастен... я зарад парички, я зарад популярност, я зарад някоя друга облагичка.. или просто защото са се уплашили, че няма кой друг да ги вземе... направо смешно и жалко..

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 03:06 от White Magic

# 211
Впечатлена съм от днешната младеж в диапазона 27-35. Фокусирани върху себе си и своите мечти и стремления, добре изглеждащи и със самочувствие.

Хаха...младежи направо! По-скоро нафукани и излъскани копелдаци без истински емоции, но с хъс за себеизява. Не знам дали да ги броя за хора изобщо. Като видя някой "добре изглеждащ, със самочувствие", направо тръпки ме побиват.
Бе я по-добре да се омъжа за някой очукан старчок с истински емоции, дет да ми играе по гайдата - нали така си си казала като си се омъжвала втория път - бас държа..  Joy

# 212
Ами всъщност си взех младеж, дето съм му какичка, ама гледах да не е баш от метросексуалните нарциси. Все пак ако ще е сериозна връзката, човекът трябва да може от време на време да пренебрегва себе си.

Веднъж пих кафе с един такъв "модерен" и "динамичен" екземпляр, който ми се изфука с часовника си и марковата си тениска и ми каза, че е зарязал старото си гадже, защото тя не се правела достатъчно хубава, за да изглеждат добре, когато ходят по модни кафенета.

Ти си прецени кой е "смачкан" и кой е "нарцис".

# 213
В тоя живот всичко е субективно. Ако за мен е нормално всичко,то за повечето няма да бъде,както е валидно й обратното
пп: Тая тема ми напомня на темите в тийнфорумите- на колко години е нормално да правя секс?   Mr. Green
Ми то да се обичате, ама кат старчока умре доста преди теб... кво да се обичате - с мъртвец ли?  Mr. Green
Доста грозно изказване..
Около  мен доста млади хора отдавна си отидоха, а други живеят бурен и щастлив живот след 50-е..
Гаранция няма никаква.
...Отделно, че навсякъде мъжете умират средно 7 години по-рано от жените... кат прибавиш и разликата в годините ви - смятай как си се насадила...
Ключовата дума е отбелязана. Това е на база статистиката, която взима предвид представителна извадка от населението.
Единият ми дядо беше здрав като бик и почина на 70, а другият беше без един бъбрек и с диабет и доживя до 83. Как си го обясняваш? Когато баба ми се е омъжила за дядо ми (този без бъбрека), той пак си е бил без бъбрек. Ама тя не си е помислила "Ааа, НЕ! За тоя болния няма да се омъжа! Че е и по-голям със 7 години от мен! В никакъв случай!" Помислила си е "Е, важното е, че ще сме щастливи, докато сме заедно". И нито за миг не съжалява за петдесетте години брак. Няма гаранция за нищо в този живот. Може да си на 20 и да си заминеш (като племенницата на една позната). А може по-възрастният ти съпруг да живее повече от теб.
Ако започнем да изчисляваме вероятността да умрем спрямо годините на които сме до никъде няма да я докараме. Аз предпочитам да ЖИВЕЯ както ми харесва и с когото ми е добре, вместо да се притеснявам "какво ще стане ако".

# 214
  • София
.
[/quote]
Ключовата дума е отбелязана. Това е на база статистиката, която взима предвид представителна извадка от населението.
Единият ми дядо беше здрав като бик и почина на 70, а другият беше без един бъбрек и с диабет и доживя до 83. Как си го обясняваш? Когато баба ми се е омъжила за дядо ми (този без бъбрека), той пак си е бил без бъбрек. Ама тя не си е помислила "Ааа, НЕ! За тоя болния няма да се омъжа! Че е и по-голям със 7 години от мен! В никакъв случай!" Помислила си е "Е, важното е, че ще сме щастливи, докато сме заедно". И нито за миг не съжалява за петдесетте години брак. Няма гаранция за нищо в този живот. Може да си на 20 и да си заминеш (като племенницата на една позната). А може по-възрастният ти съпруг да живее повече от теб.
Ако започнем да изчисляваме вероятността да умрем спрямо годините на които сме до никъде няма да я докараме. Аз предпочитам да ЖИВЕЯ както ми харесва и с когото ми е добре, вместо да се притеснявам "какво ще стане ако".
[/quote]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 215
Доста грозно изказване..
Гаранция няма никаква.
Гаранция има и то неоспорима и огромна - реална, дългосрочна и непроменяема през годините статистика колко са отишлите си мъже и жени и на каква възраст - това че гледаш нещо, което на теб ти се иска да видиш или ти се приструва е друг въпрос. Пак да повторя - мъжете навсякъде по света са много повече от жените поне до 45-50 годишна възраст (до 40 със сигурност). Там някъде излишните мъжки екземпляри започват да измират ускорено. Отделно, че навсякъде мъжете умират средно 7 години по-рано от жените... кат прибавиш и разликата в годините ви - смятай как си се насадила..
То вярно е субективно, но в един момент става много обективно и доста грозно наистина се получава, истината лъсва - колко глупавички са били заблудените овчици да се омъжат за някой подобаващо и достолепно по-възрастен... я зарад парички, я зарад популярност, я зарад някоя друга облагичка.. или просто защото са се уплашили, че няма кой друг да ги вземе... направо смешно и жалко..

Насадих се, да..
Нямаше как да го измисля по-красиво и приказно.
Пък нека да не е е с предизвестен срок на трайност/годност и тн.
На 42 г, след 20 г грешни бракове и връзки, с голямо дете..- мисля да се забавлявам искрено колкото мога. И колкото господ ми отреди. Нито ден няма да е загубен. И всеки ден ще е дар.
Взимам си възрастен съпруг, но е единственият, пред когото се "преклоних" последната година. Всеки негов жест, дума и действие - ме вдъхновява и изпълва със възторг и уважение.
Така че - колкото-толкова. Всеки миг ще ценен.

# 216
White magic абсолютно отвратителен изказ имаш, липса на уважение и много , почти без никакъв периметър мироглед- отвратителнии глупави постове. Не мисля че имаш нещо общо с ника си и елементарното възпитание .

# 217
  • Blondeville
Аз изобщо не знам защо се стига до някакви крайни изказвания тип "рече и отсече", как младите между 27-35 били еди си какви, как жените с по-възрастни мъже ще станат вдовици рано рано, и други в този дух. Няма лошо човек да си споделя мнението, но не и да обобщава с лека ръка, а назидателните, нетърпящи възражение и поднесени грубо коментари не са изобщо уместни  Peace

# 218
  • София
Joy Ужас, добре че е темата, ей сега казвам на моя, че го зарязвам и тръгвам да си търся някой на 36 поне. Нищо че съм на 21. Ама щом мамите така отсякоха, слушам и изпълнявам. Все пак те знаят повече!  Mr. Green
Налягай си парцалите с твоичкият. Остави 36 годишните господа за 50 годишните дами Laughing

# 219
  • тук-там

Joy Ужас, добре че е темата, ей сега казвам на моя, че го зарязвам и тръгвам да си търся някой на 36 поне. Нищо че съм на 21. Ама щом мамите така отсякоха, слушам и изпълнявам. Все пак те знаят повече!  Mr. Green

Joy  Нали си наясно, че от твоите 21 и от тези на 35 г девойка мъжете на 30-35 изглеждат по-различен начин. За теб си е перфектен! Peace Даже е попрезрял! Laughing

# 220
  • Варна

Joy  Нали си наясно, че от твоите 21 и от тези на 35 г девойка мъжете на 30-35 изглеждат по-различен начин. За теб си е перфектен! Peace Даже е попрезрял! Laughing

На 27 е моя. Ама госпожата по-горе така рече и отсече, че аз разбрах, че твърдението й е общовалидно за всички жени. 27-35 годишните индивиди от мъжки пол са нарцистични лузъри (не дай си боже да са богати и/или добре изглеждащи), че трябва да бягаш от тях с 200. Независимо дали си на 20 или 50.  Mr. Green

# 221
Ееее, пак започнахте с обобщенията и всичко живо под общ знаменател. Значи ако някой е между 27 и 35, поддържа се и изкарва добри пари е "загубен, нечовек" и предизвиква у вас позиви за повръщане newsm78 Честно?!?!

Не, естествено, не ни се връзвай... Peace Има и много стойностни момчета, но факта, че повечето от това поколение са аутсайдери, никой не може да го опровергае! Peace

Rabbit, разкажи ни за твоята половинка. Възраст, ръст, тегло и годишна заплата.

# 222
Ами всъщност си взех младеж, дето съм му какичка, ама гледах да не е баш от метросексуалните нарциси. Все пак ако ще е сериозна връзката, човекът трябва да може от време на време да пренебрегва себе си.

Веднъж пих кафе с един такъв "модерен" и "динамичен" екземпляр, който ми се изфука с часовника си и марковата си тениска и ми каза, че е зарязал старото си гадже, защото тя не се правела достатъчно хубава, за да изглеждат добре, когато ходят по модни кафенета.

Ти си прецени кой е "смачкан" и кой е "нарцис".
Ми радвам се тогава, че не съм познала, макар че съм леко изненадана, имайки предвид предишните ти изказвания. Пак да повторя: на мнение съм, че възрастовата разлика не е от особено значение, стига да не е твърде голяма от рода на 10 години, а дори тогава се допускат изключения, ако случаят е изключителен.
Но като цяло съм против "традицията" мъжът да е по-голям от жената - това са пълни глупости и един вид несправедливо потъпкване на нежния пол от мъжка страна... подкрепено с един куп измислени доводи от рода, че видиш ли чичковците и батковците били по-отговорни и развити и пр. измишльотини (един мъж може да е отговорен винаги, когато реши, въпрос и на характер).

Поздравления, че си се ориентирала и намерила мъж, който не е тип нарцис - че последните ги има в изобилие в днешно време. Пък като има и жени, които да им се връзват... 

# 223
Доста грозно изказване..
Гаранция няма никаква.
...Отделно, че навсякъде мъжете умират средно 7 години по-рано от жените... кат прибавиш и разликата в годините ви - смятай как си се насадила...
И аз да отбележа "ключовата дума": НЕ  "представителна извадка от населението", а ЦЯЛОТО население!!! И то не само в Бг, а в целия свят - цялостните преброявяния на населението във всички държави по света. По натам си прави/правете изводите... Може и да има щастливи/нещастни изключения тук-там, но фактите говорят друго - мъжете са много повече от жените до към 45 г. възраст, после почва обратната тенденция, понеже мъжете почват да измират рязко повече от жените. Който не вярва да провери данните (аз вече съм ги проверила).
Иначе - наистина всеки да си живее както намери за добре. Но ако е за нещо сериозно аз лично определено не бих си избрала мъж, по-голям от мен с повече от 4-5 години, нито пък ще имам против да е по-малък от мен ( с разумна разлика, разбира се).

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 23:15 от White Magic

# 224
White magic абсолютно отвратителен изказ имаш, липса на уважение и много , почти без никакъв периметър мироглед- отвратителнии глупави постове. Не мисля че имаш нещо общо с ника си и елементарното възпитание .
Бе ти, че мъж под прикритие отдавна го надуших с тия върли агитации, че трябвало да си хващаме 10 г. по-стари от нас. Сори, дарлинг, ако нещо не ти изнася, но си има факти - само тях цитирах - ако това е "отвратителен изказ, липса на уважение и липса на елементарно възпитание": искрено съжалявам. И мойто най-искрено уважение към мъжкия пол... но някак си старчоците не ме влекат... колкото и да са достолепно-уважително-умно по-възрастни от мен.

Общи условия

Активация на акаунт