Възрастови разлики

• 68 292
  • 784
  •   1
Отговори
# 195
"Вързан дивеч" - това пък откъде го измисли ... Леле колко мъка има на този свят!

# 196
Аз съм на 25г., а приятелят ми е на 36г. и имаме чудесна връзка!
Никога не съм отдавала значение на годините, има много по-важни неща на които трябва да се обърне внимание.
Имала съм връзки и с по-малки и с по-големи и с мой набори, но по възрастта поне според мен не може да се съди за човека. Има младежи на по 25г.,които са много по-отговорни и от 40 годишни мъже. Въпроса е кой какво търси и къде ще го намери!

# 197
Впечатлена съм от днешната младеж в диапазона 27-35. Фокусирани върху себе си и своите мечти и стремления, добре изглеждащи и със самочувствие. Аз съм на 36, гаджето ми е на 32, 4 години са нищо, но ако бях на 40 (примерно) пак щях да се оглеждам за нещо в споменатата граница. В този ред на мисли - не, с днешна дата не намирам за особено мозъчна идеята за мъж по-голям с осем години.

# 198
Впечатлена съм от днешната младеж в диапазона 27-35. Фокусирани върху себе си и своите мечти и стремления, добре изглеждащи и със самочувствие. Аз съм на 36, гаджето ми е на 32, 4 години са нищо, но ако бях на 40 (примерно) пак щях да се оглеждам за нещо в споменатата граница. В този ред на мисли - не, с днешна дата не намирам за особено мозъчна идеята за мъж по-голям с осем години.
А така - все повече хора се ориентират в правилната посока гледам. Стига с тия старчоци, бе дами - природата си го е казала - жените живеем средно 7-8 години повече от мъжете - къв е извода - женете се за по-младички да не кукувате вдовици после 7-8 години + още толкова години, колкото ви е по-стар мъжо.  Laughing  Пък и как са ви приятни доста по-възрастните от вас не ми е ясно. Rolling Eyes  И защо се връзвате на мераците на старчоците - те няма да спрат да се правят на тарикати, сами се прецаквате най-наивно и доброволно.  Wink 

# 199
В тоя живот всичко е субективно. Ако за мен е нормално всичко,то за повечето няма да бъде,както е валидно й обратното
Важното е да се обичате...
пп: Тая тема ми напомня на темите в тийнфорумите- на колко години е нормално да правя секс?   Mr. Green

# 200
В тоя живот всичко е субективно. Ако за мен е нормално всичко,то за повечето няма да бъде,както е валидно й обратното
пп: Тая тема ми напомня на темите в тийнфорумите- на колко години е нормално да правя секс?   Mr. Green
Ми то да се обичате, ама кат старчока умре доста преди теб... кво да се обичате - с мъртвец ли?  Mr. Green

# 201
Ми то да се обичате, ама кат старчока умре доста преди теб... кво да се обичате - с мъртвец ли?  Mr. Green

Доста грозно изказване..
Около  мен доста млади хора отдавна си отидоха, а други живеят бурен и щастлив живот след 50-е..
Гаранция няма никаква.

# 202
Впечатлена съм от днешната младеж в диапазона 27-35. Фокусирани върху себе си и своите мечти и стремления, добре изглеждащи и със самочувствие.

Хаха...младежи направо! По-скоро нафукани и излъскани копелдаци без истински емоции, но с хъс за себеизява. Не знам дали да ги броя за хора изобщо. Като видя някой "добре изглеждащ, със самочувствие", направо тръпки ме побиват.

# 203
  • София
Фокусирани върху себе си и своите мечти и стремления, добре изглеждащи и със самочувствие.

По-скоро нафукани и излъскани копелдаци без истински емоции, но с хъс за себеизява. Не знам дали да ги броя за хора изобщо. Като видя някой "добре изглеждащ, със самочувствие", направо тръпки ме побиват.

Мамасита, в 10-ката! Не поставям всички под един знаменател и присъстващите винаги са изключение, но има нещо такова.
Защо да не изглежда добре човек, който е фокусиран само върху себе си?

# 204
Мамасита, твоята половинка на колко години е, колко килограма тежи и колко пари изкарва годишно?

# 205
Мамасита, твоята половинка на колко години е, колко килограма тежи и колко пари изкарва годишно?
Има ли значение, ако си допадат във всяко едно отношение и се обичат? Стана ми любопитно...Иначе предполагам, че Мамасита ще отговори на конкретните въпроси!

# 206
  • тук-там

E, не съм Мамасита....., но предполагам, че не е под 40, не се чуди как да "заведе" домочадието на ОЛ в ...Албена? newsm78 и освен килограмите, трябваше да попиташ и за височината, щото...нали! Peace

Напълно споделям мнението за "загубеното", може и без кавичките, поколение на 27-35 годишните.
Фокусирани единствено върху мечтите си, не и върху начините за постигането им....Може пък и мечтите им да са прекалено "плоски", знам ли? Laughing

Като чуя, че някой от таргета е банкер, програмист или меринджей и направо вадя кърпичката.

# 207
  • Blondeville
Ееее, пак започнахте с обобщенията и всичко живо под общ знаменател. Значи ако някой е между 27 и 35, поддържа се и изкарва добри пари е "загубен, нечовек" и предизвиква у вас позиви за повръщане newsm78 Честно?!?!

# 208
  • тук-там
Ееее, пак започнахте с обобщенията и всичко живо под общ знаменател. Значи ако някой е между 27 и 35, поддържа се и изкарва добри пари е "загубен, нечовек" и предизвиква у вас позиви за повръщане newsm78 Честно?!?!

Не, естествено, не ни се връзвай... Peace Има и много стойностни момчета, но факта, че повечето от това поколение са аутсайдери, никой не може да го опровергае! Peace

# 209
  • Варна
 Joy Ужас, добре че е темата, ей сега казвам на моя, че го зарязвам и тръгвам да си търся някой на 36 поне. Нищо че съм на 21. Ама щом мамите така отсякоха, слушам и изпълнявам. Все пак те знаят повече!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт