Възрастови разлики

• 68 234
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
Много е добре да пишат дами, които вече са около 50 год.и споделят за голямата разлика със съпруга си ( 10-20г.) Защото едно е жената да е на 25, а съпругът на 39....Той се младее, разликата не личи и след като стане  жената на 50, а мъжът на 64-70г, колкото и да младее си е вече дядо.
.....под блока има магазин с кафе и една дама ( 45+) сяда на маса само със 17г. си син, тъй като пенсионираният й съпруг я ревнува.Дядото си боядисва косата, ама пак си личи, че си е на възраст.
Жената сподели, че преди не е бил ревнив, просто с годините се е променил.
Разликата със съпруга ми е малка и сме си чудесно семейство.Отгледахме си на млади години децата и сега има време и за нас. Приятно ми е, че имам симпатичен съпруг, а не старчок...  

Аз ли нещо имам объркани представи, но жена на 50 за мен е баба (или поне около мен жените на тази възрост вече се радват на поне едно внуче). Да, може да е добре изглеждаща, да има интересен и пълноценен живот, но все пак...
Моите родители са на една възраст, но баща ми ще се пенсионира мнооого преди майка ми (такива неща е работил). Нима това означава, че той е дядо, щом се е пенсионирал, а тя - неговата връстница, е още млада, защото ходи все още на работа?

# 256
Зависи какво влагаш в думата "баба" и "дядо". Тук не се говори за баби и дядовци от гледна точка на това дали имат внуци. Защото и на 40 години може да имаш внук, значи си баба, но не си престаряла, нали  Wink
За мен 50 год хора не са нито бабички, нито старци.

# 257
  • София
Аз ли нещо имам объркани представи, но жена на 50 за мен е баба (или поне около мен жените на тази възрост вече се радват на поне едно внуче). Да, може да е добре изглеждаща, да има интересен и пълноценен живот, но все пак...
Моите родители са на една възраст, но баща ми ще се пенсионира мнооого преди майка ми (такива неща е работил). Нима това означава, че той е дядо, щом се е пенсионирал, а тя - неговата връстница, е още млада, защото ходи все още на работа?

Да, имаш нещо объркани представи. Жена около 50 съвсем не е баба, говоря по мислене, манталитет и външност. А иначе да, някои могат да имат и внучета. Аз приближавам 50, но все още съм с мерки 178/75 и нося тесни панталони, модерни блузки, дълга коса и скъпи аксесоари. Животът е хубав дори на 50! Hug

# 258

Майка ми е на 50 и хич не е баба. Не само, че още няма внуци ами и изглежда много добре. Баба ми на 72 се поддържа и е изключително жизнена. Това, че една жена е прехвърлила 40-те не означава, че ще мре Rolling Eyes

# 259
На 50 години баба ?!!  Може, но на своите внуци.
А циганките, като стават баби на 30 години ?
Изненадана съм от подобно мнение.

# 260
Аз приближавам 50, но все още съм с мерки 178/75
75 кила не е чак за хвалене из форум..... май. Или греша?

# 261

Да, имаш нещо объркани представи. Жена около 50 съвсем не е баба, говоря по мислене, манталитет и външност. А иначе да, някои могат да имат и внучета. Аз приближавам 50, но все още съм с мерки 178/75 и нося тесни панталони, модерни блузки, дълга коса и скъпи аксесоари. Животът е хубав дори на 50! Hug

Напълно съгласна съм с Popule. Само силно ограничена и потисната жена може да твърди, че жените на 50 са баби. Има такива "баби", че младите момичета могат само да им завиждат за фигурата, опита и мисленето. Мерките са й чудесни, nofelet, след като тя се чувства добре. Трябва да си по-широко скроен, не се вторачвай само в цифрите Wink

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 20:41 от Herz

# 262
Само казах, че не са за хвалба чак. 178/75.... Ми, гледам го, мисля го, представям си го. Три пъти меря, един път режа - ми... не са за хвалба и толкоз.

# 263
  • София
Само казах, че не са за хвалба чак. 178/75.... Ми, гледам го, мисля го, представям си го. Три пъти меря, един път режа - ми... не са за хвалба и толкоз.

Добре. Wink Тайра Банкс е с моите размери. 178/75

Твоите какви са? И на каква възраст си?

# 264
# 265
  • София

Значи същата работа като мен. А на колко години си?

Ето я пак, Тайра Банкс, с моите размери:

# 266
Тайра Банкс - 64/67/68 кг. според три различни сайта. Това в днешно време.

Публикуваните от теб снимки на Тайра Банкс са от 2005 г., когато определено не е била колкото сега. Не е била и близо дори.

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 15:39 от nofelet

# 267
Нали темата е за възрастови разлики, а не за разлики в килограмите ?!!!
Писна ми от анорексички, както и от китайски размери.
По темата - в едно съм сигурна, с възрастта разликата проличава най-вече със старческите изменения,
които са необратим процес.

# 268
  • София
Тайра Банкс - 64/67/68 кг. според три различни сайта. Това в днешно време.

Публикуваните от теб снимки на Тайра Банкс са от 2005 г., когато определено не е била колкото сега. Не е била и близо дори.

Е и? Thinking Това какво променя?

П.С. Когато чета мъжки размери в нета, винаги съм с едно наум за ръста. Обикновено се дава с поне 5 см. отгоре. Wink Момичета, имайте го предвид.

# 269
Престанете - 50 г са новите 40..
Щом 40-годишни могат да изглеждат на по 30, същото е и за другите.
Вчера ми "паднаха" буквално очите на плажа от една дама, видимо на над 50 г..и все пак безупречна фигура..
Обещах си и аз да излеждам така след 10-20 г.

Общи условия

Активация на акаунт