Възрастови разлики

• 68 025
  • 784
  •   1
Отговори
# 45
Повече от 7-8 години е много. В определен момент става, НО ПОСЛЕ ЧИЧОТО СТАВЯ ДЯДКА и е много зле ситуацията....
Имах такава приятелка.... Много и харесваха мъже на 40.....  Е те наистина са готини, НО...
Чичото сега е на 55, а тя на 33,а и се живее две не вижда. Той побеля, оплешивя, напълня... Стреса от бизнеса му бавно го съсипва.... Не може да прави вече секс... Задъхва се... Не му се излиза...
Да има много предимства и красиво дете от него, но той е вече ДЯДО...
И колкото и да скочите разлика от 20 години примерно е много.... Жената е все още жена та дрънка, а мъжът и вече мисли за ПЕНСИЯ.... Хеле ако е динамичен и ангажиран - това го е изпило тотално. Peace
Не се сърдете, но е така в общия случай. Разбира се има и изключения.

# 46
  • Tам през Атлантическия океан
Всички ще остареем , важен е човека до нас, отношенията  не разликата в годините  Simple Smile
Разликите са за устите на хората т.е. такива теми , да обсъдим другите  Wink

Двойките без разлика , какво , гаранция за стабилна, вечна  Whistling , безпроблемна вързка ли са ?

# 47
Не, аз се разведох с 1 мой набор  Laughing

# 48
  • София
Всички ще остареем , важен е човека до нас, отношенията  не разликата в годините  Simple Smile
Разликите са за устите на хората т.е. такива теми , да обсъдим другите  Wink

Двойките без разлика , какво , гаранция за стабилна, вечна  Whistling , безпроблемна вързка ли са ?

Ами то, че всички ще остареем, ще остареем. Ама едни по-рано, пък други по-късно. Защо да остаряваме преждевременно, поради това, че съпругът е с 20 години по-стар? Хеле пък и ако е ревнив...гадна комбинация.

# 49
  • Tам през Атлантическия океан
Аха ,  значи някои си избират  Mr. Green да съм им набори  Joy да не остареят преждевременно  Laughing

Все си мислих че други са определящите фактори за преждевременното оглупяване , пардОн остаряване   Mr. Green 

Каква изумителна поредна такава тема с нови изумителни мнения  Mr. Green

# 50
  • някъде в орбита...
Както някои хора си избират съпруг по черти от характера, или по физически характеристики, така може да го избират и по възраст. Щом за тях е важно мъжа им да не е с повече от 2, 5, 10 или 20 години по-голям от тях, в правото си са да си намерят такъв. Каквото работи за съответният човек  Peace

# 51
  • София
Аха ,  значи някои си избират  Mr. Green да съм им набори  Joy да не остареят преждевременно  Laughing

Все си мислих че други са определящите фактори за преждевременното оглупяване , пардОн остаряване   Mr. Green 

Ами хората си избират по различни фактори. Някои си избират и фактор възраст, защо не?

# 52

Не виждам нищо изумително в това да искаш да остарееш с някого, а не да му сменяш памперсите.

# 53
  • с/у ОколоМръсТното
O, Трещи... то да не дава Господ, но няма гаранция кой и кога ще стигне до пампите.

Нека имааааааа любов  txtloves, нека бъде светлинаааааааа  1dating.

Пък който когото си иска да си вземе/ожени/омъжи  bishop и съеши  Mr. Green

# 54
Стига и двамата да са пълнолетни, няма значение разликата в годините. Хората не съзряват според възрастта си. Въобще какво ви интересуват годините на хората в една връзка?  За всичко на тоя свят ще се намери кой да те одумва... Laughing

# 55
  • София
Стига и двамата да са пълнолетни, няма значение разликата в годините. Хората не съзряват според възрастта си. Въобще какво ви интересуват годините на хората в една връзка?  За всичко на тоя свят ще се намери кой да те одумва... Laughing

Ами то одумването не е точна дума - хората си "говорят". Когато нещо им се вижда по-неестествено, нормално е да го обсъждат. Обаче пък какво ти пука? Проблемът е, че голямата възрастова разлика отначало не личи, защото сигурна съм, никоя жена на 50 няма да се вземе със 70 годишен. Wink По-вероятно е жена на 20 да се вземе с 40-годишен. Обаче времето лети и в един момент, жената ще стане на 50, а мъжът - на 70. Е те тогава има проблем! Защото жената на 50 все още е млада, а мъжът на 70 си е дядо отвсякъде...Човек трябва да ги мисли тези неща, а не да действа първосигнално и безмозъчно, когато си избира партньор за цял живот.

# 56
Въобще какво ви интересуват годините на хората в една връзка?  За всичко на тоя свят ще се намери кой да те одумва... Laughing

А, на мен лично ми е през... Ама темата е такава.

# 57
Ние сме с такава разлика. Добре ни е.

# 58
За сменянето на памперси има логика, ама знаеш ли ... то там няма ред.

# 59
ММ е 3 години по-млад, аз по по-дартаняни от мен никога не съм си падала.
Предишната ми голяма любов беше 8 години по-млад.

Общи условия

Активация на акаунт